A fost ceva aparent bineinteles pana am inceput sa pun mana pe lansete din ce in ce mai sensibile:). ar fi curios sa se faca niste teste de sensitivitate intre lansetele de varf americane si aceste lansete pentru JDM. Eu chiar as fi foarte curios cu cat e o astfel de lanseta mai sensibila ca un LE sau un GLX, aceasta daca si este. Dupa un an de competitii am observat ca uneori nu prea conteaza senzitivitatea lansetei, observand pe fir orice miscare. Foarte rar se intampla sa ai acel tac "invizibil"...nu vezi nimica pe fir dar simti o scurta in lanseta...daca e si lanseta pe masura, pentru ca uneori nu o simti nici pe aceea, numa te trezesti ca ai peste la capatul firului, cand este deja prea tarziu

Cand face cineva testul respectiv as fi si eu foarte curios de rezultate...asta intre doua lansete cu putere asemanatoare.
Daca se incumeta cineva....eu il propun pe Eugen arbitru

Daca se incumeta cineva care sa zicem ca e cat de cat neutru si nu tine cu nici o tabara ar fi interesant sa aflam rezultatul acestei dispute.
Pana acum raspunsurile pot spune ca sunt subiective. Si cand pica fruza de salcie pe o lanseta americana high end se simte, as zice la fel....dar in acelasi timp nu am de unde sa stiu pana nu iau asa ceva in mana.
Eu doar mi-am spus parerea ca pentru ce as plati eu mai mult, punand accent pe practicabilitate in primul rand(si constatand unele dezavantaje din punctul de vedere altor utilizatori de astfel de lansete). Dar e bine de retinut ca frumusetea costa si a costat intotdeauna. Eram doar curios daca sunt si avantaje clare in achizitionarea unei astfel de lansete, lasand de-oparte partea cu garantia, si inlaturand taxa artistului. Dar pana acum am vazut doar raspunsuri subiective. Intradevar......expresia americanilor este frumoasa....you need to feed the monkey

Nu cred ca trebuie sa fi snob sa dai atatia bani pe o lanseta. Cine poate, de ce sa nu o faca....foarte bine....oricui ii place sa aiba ceva frumos in palmares. Doar daca ai bani de un mertzan.....ce sens are sa-ti iei dacie? Mi se pare cat se poate de logic, si cred ca asa ar proceda orice "snob" cu minte