dragos
eu am inteles ca ai copilarit acolo, sper totusi ca pe mal si nu pe fundu' baltii.

noi doar am dat pe acolo si stim cata sfoara am lasat pana a ajuns ancora jos. si ce scria pe sonar. daca totusi nu-l crezi pe todi, uite o chestie interesanta.
daca stai la bloc, camera unde te afli cand scrii ar trebui sa aiba 2.5m inaltime. 30m inseamna inaltimea unui bloc cu vreo 8 -10 etaje. du-te si tu sus pe bloc din asta si da' drumu' la jigul ala de 14g. o sa vezi ca dureaza ceva pana ajungi jos chiar si asa doar cu aer.
o ai feedback de la babele care plimba pechineji pe jos cand atingi substratul, deci nici nu-ti trebe evergreen ca se aude daca trage ceva. he he
acum serios vorbind, orice varga de pe lumea asta iti spune cand atingi cu jigul ceva, cu conditia - foarte important detaliu - sa ai firul tensionat.
cand te obisnuiesti cu o lanseta fie ea si o nuielusa flexibila ajungi chiar la performante, cum ar fi sa faci distinctia dintre o piatra, stepi sau spinare de chinez.
ne poti povesti cam ce simti tu in lanseta cand intra jigul in mal moale. sau ce mai simti cand pescuiesti pe curenti din toate directiile care trag ei de fir. sau cum simti un atac de stiuca cand o ia pe cadere si vine spre tine. sau ce simti cand bagi ceea ce se cheama evolutie in dinti de fierastrau. lol. deci? cum ramane cu situatiile astea.
cu frunza de salcie am inteles, daca a fost un test care l-a convins pe prietenul tau e super ok. pe mine nu m-ar convinge, ba dimpotriva.
mi-ar fi frica sa merg la peste toamna daca vreun prieten ar avea asa o lanseta. astia inteapa ca maniacii, risti sa-ti iei bucati cand ti-e lumea mai draga. doamne fereste!