Echipament Casting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
- Dragos Cretu
- senior
@Musti
1. Cristi E l-a sfatuit foarte bine, tocmai d`aia n-am mai intervenit ca spuneam acelasi lucru.
2. Normal ca a mea e mai lunga (...aruncarea)
@ PescarNebun - daca e sa iei ceva in considerare ia sfatul lui Cristi E, baiatu` chiar stie despre ce vorbeste, nu zice din carti ca altii dup`aici, si nici nu traieste intr-un trecut nostalgic ca altii...nu dam nume...Kuinta
@ Kuinta
Mai baiete, mai iesi dreq din pestera!...
Parerea mea este ca, oricum nu stiu la ce foloseste un lanseu de peste 40 m(in afara situatiei unor avati ce sar la orizont....ai dreq) vorbind de un pescuit cu jiguri usoare in proximitate, controlat; sper ca nu vorbim de un anumit tip de pescuit cu 6g pe 6/0
1. Cristi E l-a sfatuit foarte bine, tocmai d`aia n-am mai intervenit ca spuneam acelasi lucru.
2. Normal ca a mea e mai lunga (...aruncarea)
@ PescarNebun - daca e sa iei ceva in considerare ia sfatul lui Cristi E, baiatu` chiar stie despre ce vorbeste, nu zice din carti ca altii dup`aici, si nici nu traieste intr-un trecut nostalgic ca altii...nu dam nume...Kuinta

@ Kuinta
Mai baiete, mai iesi dreq din pestera!...

Parerea mea este ca, oricum nu stiu la ce foloseste un lanseu de peste 40 m(in afara situatiei unor avati ce sar la orizont....ai dreq) vorbind de un pescuit cu jiguri usoare in proximitate, controlat; sper ca nu vorbim de un anumit tip de pescuit cu 6g pe 6/0

Pai cam asta-i si dubiul meu, desi am mai discutat cu oameni care ziceau ca se poate da la fel cu un 5gr (3-3,5 chiar ca e exagerat, dar sunt curios daca si cum ar fi posibil). Oricum, nu era vorba despre nici un concurs. Nu cu mine. Sunt "apt necombatant", sa zic asaadi777 scrie:@musti
3-3,5g ? cam putin, nu ma bag la concurs. La asemenea greutati nu are rost casting, nu ca nu ar exista echipament, dar nu prea merita.

Dragos Cretu scrie:@Musti
...
2. Normal ca a mea e mai lunga (...aruncarea)...

Nu tre' sa te justifici... N-am zis de rau... In fond avatul e un peste nobil

- kuin tauti
- veteran
- Dragos Cretu
- senior
Atunci ma tem ca vei avea ceva de asteptat, asa...cam o eternitate...kuintautti scrie:@ Cretu
nostalgic ne nostalgic aia e... alea sint bune si ieftine ...![]()
cind s-or inventa altele mai bune si mai ieftine am sa updatez si io ca sa fiu in pas cu modapardon !
... in rind cu lumea deh... vorba sheia ... iembleme ... abtibilduri alea alea
![]()
![]()
![]()
Pan` la urma e chestie de preferinte daca tu vrei sa dai cu floc de cal si mot de basca e optiunea ta, si cu mulinetele tale vorba aia, daca nu e sezon poti sa storci si struguri cu ele

Da` as vrea sa te vad pe catwalk cu Sfanta Germina si Cuviosul Delphin in mana....ca oricum se poarta retro (da` nici alea nu mai sunt ieftine ca acum sunt piese de colectie)
Engage!...
- kuin tauti
- veteran
@musti
un multiplicator pentru asa ceva ar fi Daiwa Liberto Pixy si bat Gamakatsu Norm sau Surmis, in gamele astea am vazut bete ultra-light.
uite despre pixy
http://www.tackletour.com/reviewdaiwapixy.html
un multiplicator pentru asa ceva ar fi Daiwa Liberto Pixy si bat Gamakatsu Norm sau Surmis, in gamele astea am vazut bete ultra-light.
uite despre pixy
http://www.tackletour.com/reviewdaiwapixy.html
TEAM ATOM
- Dragos Cretu
- senior
Kuintatutii nu am dat bir cu fugitii,doar ca eu de dimineata pana seara stau de vb cu pescari ca tine
Apropo mesajul privat nu m-am obosit sa-l citesc,ca cine stie ce scrie in el!!!
adi777 esti meserias si toti stiu asta cand e vb de cast si nu te contrazic,mi-ar face placere sa fac un pescuit cu tine, tu si inca cativa baieti de pe forumul asta in special din partea aceea a tarii sunteti cei mai lucizi la minte!!!
Dragos Cretu nu e o fitza sa dau cu Stella, sa stii ca dau si cu Nexave si cu orice fel de mulineta, si cu Loomis-uri, Avid-uri sau Esox-uri!!!
Eu am vrut doar sa dau un exemplu c-am ce s-a folosit in acel concurs de cast sa-i zicem asa!!!!
Daca vrei putem sa iesim si sa ma inveti si pe mine cum se lanseaza cu o mulineta de cast smechera

adi777 esti meserias si toti stiu asta cand e vb de cast si nu te contrazic,mi-ar face placere sa fac un pescuit cu tine, tu si inca cativa baieti de pe forumul asta in special din partea aceea a tarii sunteti cei mai lucizi la minte!!!
Dragos Cretu nu e o fitza sa dau cu Stella, sa stii ca dau si cu Nexave si cu orice fel de mulineta, si cu Loomis-uri, Avid-uri sau Esox-uri!!!
Eu am vrut doar sa dau un exemplu c-am ce s-a folosit in acel concurs de cast sa-i zicem asa!!!!
Daca vrei putem sa iesim si sa ma inveti si pe mine cum se lanseaza cu o mulineta de cast smechera