notite ?PescarNebun scrie: Era vorba de lanseta. Si nu ai citit MINIM CAT MAI PUTIN .
Si ce roluri sa inversam? Ca nu ma prind? Nu cumva incepi sa ti-o iei pe cojita si nu prea iti place chestia. Stai pe aproape ca m-am trezit si eu. Vrei caterinca?. Atunci priveste si ia-ti notite.

dom profesor ... esti dispus sa ne dai ceva lectii ?

pina una alta...
stai asa... adica cum vine asta ?
adica minim cit mai putin dar ideal...

tu rizi de mine ca nu stiu sa scriu... dar se pare ca tu nu sti sa gindesti

cit despre restul nu e un secret... iti place sa te amagesti in continuare
nu face nimeni pe martirul cu inversatul rolurilor... ci doar le zicem lucrurilor pe nume... sfintule ! ... atit !
mai laso jos cu tiganeala aia... caci clarificatul lucrurilor sau viziunilor nu e o tiganeala ci ceva pur omenesc si la o adica bine venit... de bun simt chiar... sau tie frica ca nu iesi cu bazma curata ?
hai spunene si noua macar acu ...
de ce ai tu ierectie la raportul de rotatie ? ( ca parca asta te-a scos din sarite si ai trecut la repercusiuni ... sau cel putin asa am inteles io mai ales ca mi-ai si confirmat pe privat asta )
spunene si nou cu ce te avntajeaza pe tine nr de evolutii facute de tambur la o tura de manivela !
apoi spune de ce bun si ieftin nu e bun ca doar e bun...

si de ce bun si scump e si mai bun pt ca e tot bun este numa ca-i mai scump...

apropo... Miky nu e avocatul nimanui ! el a incercat prieteneste sa te ajute sa intelegi mai bine ...
sfaturi si pareri tot au zburat... dar tu nu ai fo dispus sa le accepti !
daca le refuzi... asta nu inseamna ca nu au existat... nu ajuta la nimic sa distorsionezi simpla realitate... asa ca bishti