Echipament Casting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Mai 2009, 17:42

Tavi scrie:
Musti scrie:
@Tavi
Evident, tu tre' sa fi pe invers!
...Sper macar ca esti insurat cu o femeie! :roll:

:lol: :lol: :lol:
Eu, neavand scule de cast, tin mulineta straight, nu invers.
mi se pare mie sau ai scris initial ca ti " mulineta " firesc in jos ? :oops: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Mai 2009, 17:44

astea sint din ciclu destainuirile lu Tavi :lol:

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 27 Mai 2009, 18:38

:lol: :lol: :lol:

Jur ca n-am mai ras demult asa pe forumu` asta, mi-aduc aminte de vremurile bune....

Io clar ma incadrez la punctele a, b, c, d....practic....obiectiv vorbind...evident...pe onoarea mea...care este...pe persoana fizica...

Musti, romanele scrie-le si tu in TV version, mai avem si noi treaba...

Titikaka ... :lol: ...nu mi-ai spus...obiectiv vorbind...cu ce sunt superioare Ambasadoarele, in afara ca sunt puternice, intradevar, dar uneori raportul mic de recuperare este un dezavantaj, cand dai cu jig de exemplu...

...ca prind jocuri?...si dai mai bine cu ele dup`aia?!?!?! :lol: :lol: :lol:

Save Gigi :arrow:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Mai 2009, 19:11

Dragos Cretu scrie::lol: :lol: :lol:

Jur ca n-am mai ras demult asa pe forumu` asta, mi-aduc aminte de vremurile bune....

Io clar ma incadrez la punctele a, b, c, d....practic....obiectiv vorbind...evident...pe onoarea mea...care este...pe persoana fizica...

Musti, romanele scrie-le si tu in TV version, mai avem si noi treaba...

Titikaka ... :lol: ...nu mi-ai spus...obiectiv vorbind...cu ce sunt superioare Ambasadoarele, in afara ca sunt puternice, intradevar, dar uneori raportul mic de recuperare este un dezavantaj, cand dai cu jig de exemplu...

...ca prind jocuri?...si dai mai bine cu ele dup`aia?!?!?! :lol: :lol: :lol:

Save Gigi :arrow:
ptiu nu fi diochi ! ca tare fuljer la minte mai iesti ! :lol:

te prinzi repede nu gluma mey cateluscuparucretfuraratadincotet :lol:

asa e ! nu ti-am zis ! :lol:

cit despre dezvantaju de care zici ... :lol: :lol: :lol: :lol:

bishti ! :arrow:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 27 Mai 2009, 19:17

Musti, eu m-am prins ca asa vorbeste el, referindu-ma aici si la cum scrie si la ce aluzii face, desi nu m-am prins din prima. La inceput chiar ma enervase tipul. :D Oricum, faptul ca "asa e el" cum spui tu nu e o scuza pentru marlanie si badaranie. Nu e normal sa accepti un badaran doar pentru ca "asa e el". Omul a inteles sigur ca eu vreau un echipament pentru 6-8 grame din prima si pur si simplu mulinete de baitcast care sa arunce atat nu se gasesc la pretul unora de 30-40. Simplu. Dar ii place sa se contrazica, sa atace, sa intepe, probabil se plictiseste. Oricum, "razboiul" asta care la inceput chiar ma prinsese acum ma distreaza. :lol: De aia i-am si facut mulinetele "rable" pe privat si i-am zis k e ofticat ca nu are bani sa isi ia o scula ca lumea. Si dupa cate vad, tipul a muscat-o din plin. Ba chiar s-a si innecat cu ea. Dovada postul ala kilometric. :lol: Acum incearca sa ma atace pe cat posibil si da explicatii tehnice serioase..... Sa mor de ras.... Ce poate sa faca putina caterinca.... E uimitor. Poate face si un badaran sa se poarte acceptabil si sa isi dea seama ca a dat cu bata in balta si sa incerce sa repare. Chiar daca nu o sa recunoasca asta in veci.

Astept replica ta prietene. Stiu ca va fii un model de perfectiune gramaticala, exprimare clara si argumentatie serioasa a ideilor superb conturate. De fapt te cunoastem cu totii dupa posturile pline de detalii tehnice si explicatii in detaliu, atat de impersonale si fara atacuri penibile la persoana. Adevaratul profesionist se simte de la distanta.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Mai 2009, 19:47

recitind subiectul de la bun inceput abia aici spui in cifre cit vrei sa lansezi... si dupa cite imi dau io seama 10-40 grame au devenit 7 grame... :lol:
PescarNebun scrie:Ai dreptate. Vreau sa pot arunca maxim 40-50g. Si minim.....cat mai putin, fireste! :D Oricum o putere 10-40 ar fii ideala. Sa aiba actiune moderat rapida sau rapida. Si bani...... 10.000.000 pana la 15.000.000. Pentru lanseta si mulineta. Sper sa pot lua ceva de calitate.

Am vazut ca se recomanda Shimano dar nu am vazut nici un model de baitcasting Shimano sau Daiwa in magazinele din Romania.
:lol: :lol: :lol: :lol:

o aluzie doo nu e badanarie ci olea de caterinca pe cind o insulta sau o jignire adresata direct e cu totul altceva ... asa ca nu incerca sa inversezi rolurile ca nu iti merge...
dar la ce sa ma astept de la tine cind la tine totul se transforma continu... asa zice a la jerula ! ptiu drace ca pominesc di nicurat ! :lol:

practic pina acu din frustrat nu ma mai scos... iar acu chipurile is " ofticat " :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Mai 2009, 19:49

PescarNebun scrie:... Omul a inteles sigur ca eu vreau un echipament pentru 6-8 grame din prima si pur si simplu mulinete de baitcast care sa arunce atat nu se gasesc la pretul unora de 30-40. Simplu...
No, no, stimabile... acuma incerci s-o dregi neelegant, aruncand etichete care nu se folosesc, mai ales ca "lacrima" nu esti nici matale daca imi dai voie...
mie de pilda logica imi spune ca de vreme ce singur zici ca mulinete de baitcast care sa arunce atat nu se gasesc la preturi iefitne, deci prin deductie se gasesc doar la preturi scumpe, nu mai era nevoie sa precizezi ca vrei o mulineta scumpa, ca oricum trebuia sa pricepem toti din prima ca o sa fie scumpa... daca numa' asa sunt...
Kuintautti n-a facut decat sa speculeze putin inclinatia ta de a ne preciza ca nu te zgarcesti dar sa fie de firma :D, ceea ce zic io ca a cam lovit-o binisor,...
acuma la chestia cu "asa e el", aici e clar ca n-ai inteles ce trebuia:
Kuintautti nu-i nici prost si nici chiar nestiutor in materie de scule, iar sfatul celorlalti era sa sari peste stilul lui literar si sa incerci sa pricepi ce vrea sa zica,... pentru ca daca te stradui, s-ar putea sa constati cu surprindere ca chiar poate vorbi la subiect !... deci n-o da pe jigniri gratis, prin ricoseuri impersonale, gen "badaranie" si etc, ca mergi pe langa sina...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 27 Mai 2009, 20:18

kuintautti scrie:recitind subiectul de la bun inceput abia aici spui in cifre cit vrei sa lansezi... si dupa cite imi dau io seama 10-40 grame au devenit 7 grame... :lol:
PescarNebun scrie:Ai dreptate. Vreau sa pot arunca maxim 40-50g. Si minim.....cat mai putin, fireste! :D Oricum o putere 10-40 ar fii ideala. Sa aiba actiune moderat rapida sau rapida. Si bani...... 10.000.000 pana la 15.000.000. Pentru lanseta si mulineta. Sper sa pot lua ceva de calitate.

Am vazut ca se recomanda Shimano dar nu am vazut nici un model de baitcasting Shimano sau Daiwa in magazinele din Romania.
:lol: :lol: :lol: :lol:

o aluzie doo nu e badanarie ci olea de caterinca pe cind o insulta sau o jignire adresata direct e cu totul altceva ... asa ca nu incerca sa inversezi rolurile ca nu iti merge...
dar la ce sa ma astept de la tine cind la tine totul se transforma continu... asa zice a la jerula ! ptiu drace ca pominesc di nicurat ! :lol:

practic pina acu din frustrat nu ma mai scos... iar acu chipurile is " ofticat " :lol:
Era vorba de lanseta. Si nu ai citit MINIM CAT MAI PUTIN .
Si ce roluri sa inversam? Ca nu ma prind? Nu cumva incepi sa ti-o iei pe cojita si nu prea iti place chestia. Stai pe aproape ca m-am trezit si eu. Vrei caterinca?. Atunci priveste si ia-ti notite.

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 27 Mai 2009, 20:19

Miky, avocatul poporului cumva? Sau iti e teama ca Kuinautti e pa cale s-o incaseze?
Nu am spus ca sunt ca lacrima. Din contra as spune chiar.
Imi place sa ma consider un tip corect. Tratez exact asa cum sunt tratat.

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 27 Mai 2009, 20:25

Si stiti care e cea mai tare chestie? Cand era vorba de dat sfaturi, doar cativa oameni postau, probabil profesionistii, cei care chiar aveau ceva de spus. Acum cand totul a degenerat intr-o tiganeala de prost gust au aparut o gramada de oameni care nu au nimic de spus pe subiect dar daca e vorba de sarit cu gura sunt prezenti. Asta arata calitatea fiecaruia. Se stie fiecare in ce categorie se gaseste.

Eu unul nu mai continui tampenia asta. Cand o sa posteze cineva ceva la care merita raspuns, o sa raspund.

Scrie răspuns