mi se pare mie sau ai scris initial ca ti " mulineta " firesc in jos ?Tavi scrie:Eu, neavand scule de cast, tin mulineta straight, nu invers.Musti scrie:
@Tavi
Evident, tu tre' sa fi pe invers!
...Sper macar ca esti insurat cu o femeie!![]()
![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ptiu nu fi diochi ! ca tare fuljer la minte mai iesti !Dragos Cretu scrie:![]()
![]()
![]()
Jur ca n-am mai ras demult asa pe forumu` asta, mi-aduc aminte de vremurile bune....
Io clar ma incadrez la punctele a, b, c, d....practic....obiectiv vorbind...evident...pe onoarea mea...care este...pe persoana fizica...
Musti, romanele scrie-le si tu in TV version, mai avem si noi treaba...
Titikaka ......nu mi-ai spus...obiectiv vorbind...cu ce sunt superioare Ambasadoarele, in afara ca sunt puternice, intradevar, dar uneori raportul mic de recuperare este un dezavantaj, cand dai cu jig de exemplu...
...ca prind jocuri?...si dai mai bine cu ele dup`aia?!?!?!![]()
![]()
![]()
Save Gigi
PescarNebun scrie:Ai dreptate. Vreau sa pot arunca maxim 40-50g. Si minim.....cat mai putin, fireste!Oricum o putere 10-40 ar fii ideala. Sa aiba actiune moderat rapida sau rapida. Si bani...... 10.000.000 pana la 15.000.000. Pentru lanseta si mulineta. Sper sa pot lua ceva de calitate.
Am vazut ca se recomanda Shimano dar nu am vazut nici un model de baitcasting Shimano sau Daiwa in magazinele din Romania.
No, no, stimabile... acuma incerci s-o dregi neelegant, aruncand etichete care nu se folosesc, mai ales ca "lacrima" nu esti nici matale daca imi dai voie...PescarNebun scrie:... Omul a inteles sigur ca eu vreau un echipament pentru 6-8 grame din prima si pur si simplu mulinete de baitcast care sa arunce atat nu se gasesc la pretul unora de 30-40. Simplu...
Era vorba de lanseta. Si nu ai citit MINIM CAT MAI PUTIN .kuintautti scrie:recitind subiectul de la bun inceput abia aici spui in cifre cit vrei sa lansezi... si dupa cite imi dau io seama 10-40 grame au devenit 7 grame...
PescarNebun scrie:Ai dreptate. Vreau sa pot arunca maxim 40-50g. Si minim.....cat mai putin, fireste!Oricum o putere 10-40 ar fii ideala. Sa aiba actiune moderat rapida sau rapida. Si bani...... 10.000.000 pana la 15.000.000. Pentru lanseta si mulineta. Sper sa pot lua ceva de calitate.
Am vazut ca se recomanda Shimano dar nu am vazut nici un model de baitcasting Shimano sau Daiwa in magazinele din Romania.![]()
![]()
![]()
o aluzie doo nu e badanarie ci olea de caterinca pe cind o insulta sau o jignire adresata direct e cu totul altceva ... asa ca nu incerca sa inversezi rolurile ca nu iti merge...
dar la ce sa ma astept de la tine cind la tine totul se transforma continu... asa zice a la jerula ! ptiu drace ca pominesc di nicurat !
practic pina acu din frustrat nu ma mai scos... iar acu chipurile is " ofticat "