Echipament Casting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
eee mare muscar ?
depinde de loc , conditii si companie io dau cam in toate stilurile... deci dau si la musca... asa ca sint si io acolo unu printre multi alti... la numar...
dar ca sa-ti raspund la intrebarea ta ... da ! am prins si cu cast cu oscilante si asa zis "spinnfluga" sau in cazul asta "castfluga"
printre alte multe specii de pesti somon si cam toate felurile de pastravi care sint aici cu iexceptia la ala fintanel
pt salmonide cele mai favorite oscilante mi-au fo si sint si acu kuusamo " taimen " de 25 gr , Räsanen ( care in marime mica e bun si la copca la curcubeu in special ) si abu garcia " toby " parca tot de 25 gr

depinde de loc , conditii si companie io dau cam in toate stilurile... deci dau si la musca... asa ca sint si io acolo unu printre multi alti... la numar...

dar ca sa-ti raspund la intrebarea ta ... da ! am prins si cu cast cu oscilante si asa zis "spinnfluga" sau in cazul asta "castfluga"

pt salmonide cele mai favorite oscilante mi-au fo si sint si acu kuusamo " taimen " de 25 gr , Räsanen ( care in marime mica e bun si la copca la curcubeu in special ) si abu garcia " toby " parca tot de 25 gr
- PescarNebun
- senior
kuinautti, cred ca esti o fiinta cu adevarat frustrata. Nu faci decat sa ironizezi aiurea, sa folosesti o limba pe care nu stiu daca sa o categorisesc drept romana jalnica sau incercare penibila de a fii amuzant si sa...... vooooorbesti singur. Nu dai macar un sfat concret. AI auzit de spamming? Ei, asta e ce faci tu. Poti si vrei sa imi dai un sfat in legatura cu un echipament de baitcasting, foarte multumesc! Daca nu, vezi-ti frate de treaba ta ca nu te-a deranjat nimeni.kuintautti scrie:Dragos Cretu scrie:Ce sa faci bre daca noi suntem mai la sud, hai ca-i stricam topicul omului, oricum, nu-mi place ca te-ai cumintit, nu mai sari la cafteala asa ca inainte!![]()
![]()
of ! ma da ce le nimereti tu din prima ? m-am cumintit io si te-ai simtit tu ...
![]()
![]()
![]()
![]()
cit despre topicul omului mie imi este clar...
se pare ca el nu interesat de una buna si cit mai ieftina ...
aia buna pt pescuit cum ar fi logic ...
ci parca cauta sa afle care ar stirni invidie si admiratie si in ochii altora pe malul apei cind umbla cu ea mindru ca un cocos...
zau parca cauta scula aia " boieresca " ... ai bengoasa ... deh... ca aia posedati de vanitate...
Daca vroiam un echipament care sa starneasca invidie cum spui imi luam lanseta si mulineta Steez, si o rezolvam. Fara sa mai pierd timpul.
AM vrut insa un echipament bun, nu neaparat ieftin dar bun cu care sa ma descurc bine cu naluci peste 6gr.
Vad ca toata lumea a inteles asta si fiecare m-a ajutat cu sfatul lui cum s-a priceput. SI pentru asta le multumesc. Numai unul singur a intrat pe topic, a deviat discutia, a facut glume tampite si nu a dat nici un sfat. Ghicesti cumva cine?
Asa ca revin la idee, daca nu ai nimic de spus, cel mai bine e sa TACI!
- kuin tauti
- veteran
of ! ti place sa le zici pe shleau ? 
esti paralel in ce ma priveste pe mine... n-am ce frustrari sa am ...
in schimb din iexperinta stiu ca cei ce pronunta primii cuvintul asta nu duc lipsa...
acu... nu tre sa faci criza ca te-am " mirosit " ca esti din ala cupulannas care umbla vanitos dupa embleme nu scule...
regretul meu e ca nu mi-am dat seama din prima... ca altfel nu mai pierdeam timpul cu tine ca si asa se vede ca n-ai inteles nik din ce am zis la subiect ...

in schimb din iexperinta stiu ca cei ce pronunta primii cuvintul asta nu duc lipsa...

acu... nu tre sa faci criza ca te-am " mirosit " ca esti din ala cupulannas care umbla vanitos dupa embleme nu scule...
regretul meu e ca nu mi-am dat seama din prima... ca altfel nu mai pierdeam timpul cu tine ca si asa se vede ca n-ai inteles nik din ce am zis la subiect ...
- PescarNebun
- senior
kuintautti scrie:of ! ti place sa le zici pe shleau ?

Hai sa revenim la casting. Cred ca ar fii cel mai ok.

Nu ma pot abtine sa nu o spun totusi: Daca nu imi plac Abu inseamna ca umblu dupa embleme, ca sunt vanitos?

- kuin tauti
- veteran
pin la urma ... cre ca pescuim in alte conditii si posibil si cu totul si cu totul alte specii in stiluri diferite.... deci e normal sa avem formate gusturi diferite... si nu e obligatoriu sa-ti placa tie amasadoarele care imi plac mie
dar daca citesti ce ai scris ai sa-ti dai seama ca exista o tenta puternica in directia vanitatii sau cel putin logici omului de rind...
iexemplu :
raspunsul ? io cre la unii sculele nu conteaza dar fitzele sint o necesitate

dar daca citesti ce ai scris ai sa-ti dai seama ca exista o tenta puternica in directia vanitatii sau cel putin logici omului de rind...
iexemplu :
nah... a deschis unu subiect pe flytying.ro ... " scule scumpe fitze sau necesitate? " ...PescarNebun scrie: AM vrut insa un echipament bun, nu neaparat ieftin
raspunsul ? io cre la unii sculele nu conteaza dar fitzele sint o necesitate

- PescarNebun
- senior
kuintautti scrie:pin la urma ... cre ca pescuim in alte conditii si posibil si cu totul si cu totul alte specii in stiluri diferite.... deci e normal sa avem formate gusturi diferite... si nu e obligatoriu sa-ti placa tie amasadoarele care imi plac mie
iexemplu :
nah... a deschis unu subiect pe flytying.ro ... " scule scumpe fitze sau necesitate? " ...PescarNebun scrie: AM vrut insa un echipament bun, nu neaparat ieftin
raspunsul ? io cre la unii sculele nu conteaza dar fitzele sint o necesitate![]()
![]()
![]()
Spui ca "exista o tenta puternica in directia vanitatii sau cel putin logici omului de rand" . Stii ce e ciudat, ca numai tu ai sesizat aceasta asa zisa tendinta. Ceilalti pescari au inteles ce vroiam sa spun si au incercat sa ma ajute. Fara sa ma considere vanitos sau cu fite. Eu nu cred ca daca vreau sa investesc ceva bani intr-un echipament de calitate sunt fitos sau vanitos.
Oricum, daca vrei sa continuam sa ne "alintam" in felul asta, hai sa o facem pe privat, ca nu sunt obligati ceilalti pescari sa citeasca tampeniile noastre. Poate cineva chiar are ceva de spus pe topicul asta.

http://www.ichibantackle.com/showproduc ... me=SHIMANO Marfa excelenta pentru inceput baitcasting de la un nivel foarte bun..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- PescarNebun
- senior
Da, faina mulineta, dar am si eu o nelamurire. Daca cumpar din afara, respectiv america (eu ma gandeam sa imi iau sculel de pe www.tacklewarehouse.com) e vreo problema cu transportul? Sunt taxe in plus? Ajung bine produsele?