Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 13 Apr 2011, 12:57

Chief scrie: Vezi sa nu te traga tunafish in lift ca te calca trenu'
mda ! nu te dezminti.. ne coplesesti prin umor si ntelijenta :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 13 Apr 2011, 13:00

Chief scrie:A... si apropos, ia de-aici: http://www.tackledirect.com/daiwa-vip-m ... l-rod.html asta chiar il aveam, e cel mai din dreapta in poza cu vrafu, daca tii neaparat iti mai caut cateva da nu cred ca are rost sa ma mai obosesc.
mama cita prosteala ? !

cu pelicani ca tine traiesc multe firme si se vor mai inventa multe serii " specializate " de lansete

tu sti si intelegi bucktailu cam din parti... dar nah... ai lanseta anumea... :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Apr 2011, 00:54

Chief scrie:... plm... apuca-te linistit de acvaristica daca iti plac pestii, e mai putin complicat si mai putin solicitant
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tristule , zi ceva despre batu ala de bucktailing :lol: , eventual niste poze cu bucktailurile tale si neste pesti pe care i-ai prins , asa ar fi frumos , sa nu vorbim din internet ci chestii stricte :wink:
Sau inca nu ai gasit informatii pe net :lol: , deja ti le cere Tavi , Dumitru si acuma eu !

Cred ca imi cumpar camera video , presimt ca o sa fie distractiv !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Apr 2011, 08:01

@SF - Serios? Chiar asa am ajuns sa-mi dai si tu lucrare de control? Daca era forumu asta dupa mintea a 2-3 nebuni de pe-aici, era plin de dovezi, poze, procese, declaratii si condamnari, ca la CNSAS. Ti-am mai zis, voi si Gerula. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Io zic daca va plictisiti, voi sociopatii, sa mergeti la furat cu botele alea. :wink:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Apr 2011, 11:01

Nu stiu ce vrei sa zici cu mersu la furat cu botele , da no , te cunoastem si stim ca mai scoti din astea care numa tu le pricepi , intr-o tentativa de a parea interesant :lol:

Tocmai acuma credeam ca urmeaza un volum de-al tau despre secretele unui pescar specializat printre altele si in bucktail , da ce sa vezi , o dai cotita :twisted:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Apr 2011, 12:18

iel ie specializat tot !

daaa tot tot ! :lol:

nu vezi ca nici nu e in stare sa raspunda ce calitati urmareste intr-o joarda de jerk/ bucktail :lol:

nah... habarnajiu specializat in a fi cu nasu pi sus :lol:ce mai ... iexpert ! :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Apr 2011, 12:39

@ chief ,nu spune nimica .astia doi te provoaca ca vor sa-nvete pe degeaba . :wink:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Apr 2011, 12:55

Mi-am dat seama. :wink: Corect. Sa puna mana sa citeasca cine vrea sa stie ceva, ca multi n-o citit atata cat am scris io. Ca nu-i material pentru iexpierti... nici nu se vrea sa fie.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Apr 2011, 13:07

:lol:

io unu ma consider... mai " necitit " daaa... tu ce vrei sa zici ?

ca te-ai saturat sa tot scrii si de aia nu raspunzi la intrebare... ? !

dar culmea ...

totusi... scri...

orice altceva ...

printre altele ca te-ai saturat sa tot scri

:lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Apr 2011, 13:36

Io am citit cate ceva dar n-am priceput ce anume trebe sa faca o lanseta de bucktail.
Am inteles si am testat ca o lanseta de jeliboane tre sa fie diferita de una de boblere si linguri.
Mergem mai departe cu specializarea, ca una e sa dai cu crank-uri mari si grase si alta cu boblere lungi si subtiri - minnow se comporta diferit, probabil ca trebe o alta lanseta cu o anume actiune, taper, bla bla.
Dar cu lanseta de bucktail nu m-am lamurit...sorry.
Fara sa fi pus mana pe vreuna m-as risca sa zic ca orice lanseta buna de jig e fix la fel de buna si de bucktail...
Ma insel?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns