mda ! nu te dezminti.. ne coplesesti prin umor si ntelijentaChief scrie: Vezi sa nu te traga tunafish in lift ca te calca trenu'
Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran

- kuin tauti
- veteran

mama cita prosteala ? !Chief scrie:A... si apropos, ia de-aici: http://www.tackledirect.com/daiwa-vip-m ... l-rod.html asta chiar il aveam, e cel mai din dreapta in poza cu vrafu, daca tii neaparat iti mai caut cateva da nu cred ca are rost sa ma mai obosesc.
cu pelicani ca tine traiesc multe firme si se vor mai inventa multe serii " specializate " de lansete
tu sti si intelegi bucktailu cam din parti... dar nah... ai lanseta anumea...
Chief scrie:... plm... apuca-te linistit de acvaristica daca iti plac pestii, e mai putin complicat si mai putin solicitant
Tristule , zi ceva despre batu ala de bucktailing
Sau inca nu ai gasit informatii pe net
Cred ca imi cumpar camera video , presimt ca o sa fie distractiv !
@SF - Serios? Chiar asa am ajuns sa-mi dai si tu lucrare de control? Daca era forumu asta dupa mintea a 2-3 nebuni de pe-aici, era plin de dovezi, poze, procese, declaratii si condamnari, ca la CNSAS. Ti-am mai zis, voi si Gerula.
Io zic daca va plictisiti, voi sociopatii, sa mergeti la furat cu botele alea. 
Nu stiu ce vrei sa zici cu mersu la furat cu botele , da no , te cunoastem si stim ca mai scoti din astea care numa tu le pricepi , intr-o tentativa de a parea interesant
Tocmai acuma credeam ca urmeaza un volum de-al tau despre secretele unui pescar specializat printre altele si in bucktail , da ce sa vezi , o dai cotita
Tocmai acuma credeam ca urmeaza un volum de-al tau despre secretele unui pescar specializat printre altele si in bucktail , da ce sa vezi , o dai cotita
- kuin tauti
- veteran

- kuin tauti
- veteran

Io am citit cate ceva dar n-am priceput ce anume trebe sa faca o lanseta de bucktail.
Am inteles si am testat ca o lanseta de jeliboane tre sa fie diferita de una de boblere si linguri.
Mergem mai departe cu specializarea, ca una e sa dai cu crank-uri mari si grase si alta cu boblere lungi si subtiri - minnow se comporta diferit, probabil ca trebe o alta lanseta cu o anume actiune, taper, bla bla.
Dar cu lanseta de bucktail nu m-am lamurit...sorry.
Fara sa fi pus mana pe vreuna m-as risca sa zic ca orice lanseta buna de jig e fix la fel de buna si de bucktail...
Ma insel?
Am inteles si am testat ca o lanseta de jeliboane tre sa fie diferita de una de boblere si linguri.
Mergem mai departe cu specializarea, ca una e sa dai cu crank-uri mari si grase si alta cu boblere lungi si subtiri - minnow se comporta diferit, probabil ca trebe o alta lanseta cu o anume actiune, taper, bla bla.
Dar cu lanseta de bucktail nu m-am lamurit...sorry.
Fara sa fi pus mana pe vreuna m-as risca sa zic ca orice lanseta buna de jig e fix la fel de buna si de bucktail...
Ma insel?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13