corect da se starnise tsunami si nu se mai putea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
SF scrie:Marinica , pe ape din alea cum am vazut ca ai la indemana o sa fie nevoie sa lansezi . In mare poti sa dai si aproape daca ai unde , insa tipu ala de apa care l-am vazut ca-l ai , pai acolo tre sa dai . Si nu merge ca dai pina unde trebui si alte chestii istete citate de pe aici . 30-35 de m in mare nu-s nimic . 60-70 m cu un hardbait si peste distanta asta cu jiguri metalice , insa acolo cu jiguri mare lucru nu o sa faci , ii bine sa ai 3-4 modele cu tine cand is departe , insa si aici ii o istorie prea lunga , io zic sa ramai pe hardbaituri .
Ideea ii sa te hotarasti cu ce greutati lucrezi . Poti sa acoperi binisor cu un singur bat odata ce ai treaba clara !
Sau poti sa nu stii ce vrei si sa te faci cu o padure de bote ca amicu meu Chief , la 4-5 specii i-ar trebui vreo 8-9 bote multiplicate ori 3 pentru diferite stadii ale marii si inaltimea valurilor
Mai rar chestii din asteaChief scrie: nu stiu de ce credea unu pe-aici, inainte de faza cu marea, ca-mi sare lanseta din mana. Io n-am avut treaba cu marea lor da unu vroia sa-mi trimit jdm-urile la manastire. O fi patit omu si cauta colegi de suferinta. El si Katsutaka Imae. Doi impiedicati.
marinica scrie:
AM VAZUT TON DE 11 KG PRINS CU BAT DE LIGHT SPINNING SI UN JIG DE 7 GR ! oare clean stiuca sau salau nu ai putea sa pescuiesti cu el ?
PARERE PERSONALA !
Imi place si sa ma contrazic dar constructiv, si nu cu unu care nu poate sa inteleaga ceva si trebuie sa-i repet de 10 ori sau sa-i citez din mine exact ce i-am spus. E obositor si mi-e jena de jena lui. Nu stiu daca tine de apucatura sau de intelect da nu se lipeste cititu de ei. Ziceam ca se poate si ti-am si aratat un super pescarSF scrie:Chief scrie: Pai mai Tristinel , nu erai tu ala care ziceai ca se poate sa zboare batu din mana cu naluci mai grele , daca ploua , daca transpiri , daca io stiu ce !
... ce mai pot sa zic...desi daca zici ca pierzi bete-n lanseu