aratai ca s-au gindit unii...Chief scrie: ii aratam numai ca s-au gandit unii sa faca lanseta si sa spuna ca e pt bucktail, ca s-a legat, normal, si de cuvantul ala. Cand i-am aratat, a tacut si s-a dus sa caute bucktail pe google. Bineinteles ca, asa cum spuneam, e compatibila si cu alte aplicatii, am folosit-o pentru mai multe tipuri de naluci care nu sunt de reactie, dar de aia am si bucktailuri. Acuma vreo 3-4 ani cand am luat lanseta, am vazut ce caracteristici are, am vazut cum sta cu bucktailurile, am vazut ce naluci s-ar mai potrivi, si asa am comandat-o, ca nu iti aduci "bote" din America cum iti iei din Obor. Da cand intri in hora cu Lolec si Bolec...

ba tu crezi ca o poti da la intors asa usor ?

tu nu ai aratat ca s-au gindit unii sa faca ci iti argumentai nr joardelor... precum ca aia e pt aia si aia pt ailalta si tot asa pe specialitati si ca asadar nu vezi nik deochiat daca are omu si enshpe lansete
apoi cind te-a pus in dificultate vi si mai si insisti in greseala ta argumentind...Chief scrie: Producatorii incearca sa acopere cam toate cerintele. Fac serii intregi, mergand prin toate clasele de putere si abordand mai multe lungimi ale lansetelor, fac de cast si de spinn s.a.m.d. Evergreen de exemplu, are de toate peste 50 de lansete cred. Normal ca nu le iei pe toate. Tre sa fii nebun sau miliardar macar si sa faci colectie. Ca sa dai cu jiguri de la 3 la 40 de grame, cu jerkuri de la 9 la 50 de grame, cu spinnerbaituri de la 7 la 21 de grame, cu crankuri de la 7 la 21 de grame deep divere sau shallow, cu nalucii pull, bucktail sau ce mai vreto de la 30 la 100 de grame, cu linguri de la 5 la 16 grame sau si mai mari, ce-o fi, de somn, de avat, de stiuca, cu cicade de care-or fi... lista poate continua, nu mi se pare iesit din cmun sa ai 5-6 de ce nu 10 lansete. Mi se pare anormal sa le pescuiesti toate cu o lanseta si sa zici de altu ca-i megaloman ca are 6 sau 8.

iar acu cind esti luat la bani marunti cum e aia asa de speciala si ce face ea vi si o dai la intors ca tu de fapt n-ai zis aia... ci altceva... dar tot noi nu stim sa vorbesteChief scrie:A... si apropos, ia de-aici: http://www.tackledirect.com/daiwa-vip-m ... l-rod.html asta chiar il aveam, e cel mai din dreapta in poza cu vrafu, daca tii neaparat iti mai caut cateva da nu cred ca are rost sa ma mai obosesc.

clar dupa spusele tale e specifica si speciala... anumea pt... ca de aia iti tre enshpe joarde... dar se poate da cu ea si altcele...
dar cu alte lansete clar nu se pot da floace... de aia tie iti trebe una speshl.. nu ?

tu cind zici ca de acu 3-4 ani ai vazut ce caracteristici are... , noh... fi bun si zine si noua ce caracteristi are comparativ cu alta de o face ashe ... speshil ...

sti ce cred io ?
ca tu te crezi spesh... , si ai pre multi bani de-i spargi pe toate prostiile
probabil nici n-ai dat cu bucktail inainte de-ati lua lanseta asta speshil
ca daca ai fi dat... cit de prost sa fi... ca tot iti dadeai seama ca nu-ti tre una... anumea