Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 15 Apr 2011, 11:23

Chief scrie: ii aratam numai ca s-au gandit unii sa faca lanseta si sa spuna ca e pt bucktail, ca s-a legat, normal, si de cuvantul ala. Cand i-am aratat, a tacut si s-a dus sa caute bucktail pe google. Bineinteles ca, asa cum spuneam, e compatibila si cu alte aplicatii, am folosit-o pentru mai multe tipuri de naluci care nu sunt de reactie, dar de aia am si bucktailuri. Acuma vreo 3-4 ani cand am luat lanseta, am vazut ce caracteristici are, am vazut cum sta cu bucktailurile, am vazut ce naluci s-ar mai potrivi, si asa am comandat-o, ca nu iti aduci "bote" din America cum iti iei din Obor. Da cand intri in hora cu Lolec si Bolec...
aratai ca s-au gindit unii... :o :o :o :o :o

ba tu crezi ca o poti da la intors asa usor ? :lol:

tu nu ai aratat ca s-au gindit unii sa faca ci iti argumentai nr joardelor... precum ca aia e pt aia si aia pt ailalta si tot asa pe specialitati si ca asadar nu vezi nik deochiat daca are omu si enshpe lansete
Chief scrie: Producatorii incearca sa acopere cam toate cerintele. Fac serii intregi, mergand prin toate clasele de putere si abordand mai multe lungimi ale lansetelor, fac de cast si de spinn s.a.m.d. Evergreen de exemplu, are de toate peste 50 de lansete cred. Normal ca nu le iei pe toate. Tre sa fii nebun sau miliardar macar si sa faci colectie. Ca sa dai cu jiguri de la 3 la 40 de grame, cu jerkuri de la 9 la 50 de grame, cu spinnerbaituri de la 7 la 21 de grame, cu crankuri de la 7 la 21 de grame deep divere sau shallow, cu nalucii pull, bucktail sau ce mai vreto de la 30 la 100 de grame, cu linguri de la 5 la 16 grame sau si mai mari, ce-o fi, de somn, de avat, de stiuca, cu cicade de care-or fi... lista poate continua, nu mi se pare iesit din cmun sa ai 5-6 de ce nu 10 lansete. Mi se pare anormal sa le pescuiesti toate cu o lanseta si sa zici de altu ca-i megaloman ca are 6 sau 8.
apoi cind te-a pus in dificultate vi si mai si insisti in greseala ta argumentind... :lol:
Chief scrie:A... si apropos, ia de-aici: http://www.tackledirect.com/daiwa-vip-m ... l-rod.html asta chiar il aveam, e cel mai din dreapta in poza cu vrafu, daca tii neaparat iti mai caut cateva da nu cred ca are rost sa ma mai obosesc.
iar acu cind esti luat la bani marunti cum e aia asa de speciala si ce face ea vi si o dai la intors ca tu de fapt n-ai zis aia... ci altceva... dar tot noi nu stim sa vorbeste :lol:

clar dupa spusele tale e specifica si speciala... anumea pt... ca de aia iti tre enshpe joarde... dar se poate da cu ea si altcele...
dar cu alte lansete clar nu se pot da floace... de aia tie iti trebe una speshl.. nu ? :lol:

tu cind zici ca de acu 3-4 ani ai vazut ce caracteristici are... , noh... fi bun si zine si noua ce caracteristi are comparativ cu alta de o face ashe ... speshil ... :lol:

sti ce cred io ?

ca tu te crezi spesh... , si ai pre multi bani de-i spargi pe toate prostiile

probabil nici n-ai dat cu bucktail inainte de-ati lua lanseta asta speshil

ca daca ai fi dat... cit de prost sa fi... ca tot iti dadeai seama ca nu-ti tre una... anumea

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Apr 2011, 11:32

Chief scrie: Cand i-am aratat, a tacut si s-a dus sa caute bucktail pe google. Bineinteles ca, asa cum spuneam, e compatibila si cu alte aplicatii, am folosit-o pentru mai multe tipuri de naluci care nu sunt de reactie, .
Cred ca visez :lol:

Pai mai Tristinele , daca ne uitam in spate , aia cu google si cu net ti-am zis-o io , pe toti dracii , i-am zis la Tavi cand ti-o cerut info despre bucktail rod "stai sa caute pe net " .......ti-am zis ca nu poti mai departe de ba tu :wink: :oops: :lol:
De putinele ori cand incerci si tu o poanta de a ta originala nu o prinde nimeni :lol: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 15 Apr 2011, 11:35

Chief scrie:Bucktail se refera la flocu ala, acuma ca o frecam pe-aici cu bucktailu, si pot fi jiguri, rotative, spinnerbaituri, naluci pull cu corp de hardbait si articulat cu bucktail... daca vrea cineva sa discutam serios putem discuta si de bucktail.

Legat de afirmatia asta:
SF scrie:
Chief scrie:"nu-i material pentru iexpierti.....nici nu se vrea sa fie"
Nici nu-mi amintesc cand am vazut un asa exemplu de modestie :lol:
Nu pot spune decat ca, v-am rugat sa mai veniti prin tara sau macar sa mai puneti mana pe cartea limba romana daca vreti sa ne intelegem ca oamenii. A mea e o afirmatie de genul: Vine Dacia si spune - noi facem autoturisme din clasa medie care se adreseaza consumatorului de rand. Punct. Nu se presupune nimic, nu inseamna nimic altceva. Nu inseamna ca maine se pot lua cu Bugatti daca vor, da nu vor. Nu inseamna nici ca nu pot. :wink: E o afirmatie simpla si io cred ca, chiar e un exemplu de modestie. Nu intelegi altceva decat daca esti... mai neintelegator sa spun asa... Exemplele de mestecatorie de rahat de care dati voi doi dovada in schimb pot sa aduc la tot pasul in schimb, da uite, am mai scris jumate de pagina ca sa ii corectez pe Lolec si Bolec, cu care oricum am pierdut MUUUUUUUULT timp degeba. De fapt cred ca la unu o sa-i zic de-acum "Bote", daca o sa mai am onoarea sa-i raspund. :wink: Na ca iar am fost modest.
mda...

vazut modelul asta... , martir care se da lovit... si se retrage dezgustat de nivelul interlocutorului deh... pretinzinduse... , dar nu se retraje chiar asa... nu... ti-ai gasit ? ci domneste... mai fote una la cotoaie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fix acu a devenit brusc si serios...

adica nah... ciudat speciment... despre asta e brusc dornic sa discute... serios... dar cin l-au intrebat alti ... serios ... despre calitatile / caracteristicile joardei speshil pt bucktail so dat la fund... deh... ca orice om ... serios ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chit ca el ar putea da lectii la profesori... nah... ti-ai gasit ? ... il imiedica modestia... :lol: :lol: :lol: :lol:

Tristian... the tungsten master... capabil si modest batal norocu ! :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Apr 2011, 12:54

Ai nostri tineri la PARIS invata, la gat cravatei cum sa-i faca nodul, si-apoi ne vin de saracesc norodul... ce sa va mai povestesc... nu mai aveti nevoie decat de-o betoniera sa mestecati mai bine si de un ghid de conversatie roman-roman... halal emigranti...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 15 Apr 2011, 13:17

te chinuie talentu... :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Apr 2011, 13:59

On topic:

Cu pixy pe bota Lamiglas de 7 picioari, cu jig de 9 grame si guma de 2 inci, am aruncat 44,5 metri, cu martori.
Cum e, e?

Necredinciosilor le pot da filmuletzu pe email.

:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Apr 2011, 14:11

Nu nu nu... nu tine domnule coleg. Faci asa: pui filmuletul AICI, il trimitem la Bruxeles pentru pixelu albastru, nume, CNP, adresa, copie dupa buletin, certificat de nastere si cartea de munca la martori si sa dea ei declaratie pe propria raspundere... asa se face. Pai ne jucam? Aici ne luam la bani marunti. Tu esti om serios? Auzi la el, tupeu, iexpiertu...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Normal ca ai dat! ;)

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 15 Apr 2011, 14:18

poi pe el il credem ca a dat... in schimb pe tine Trisian the buc tail master nu te crede nime ! :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Apr 2011, 14:20

Cu un gramaj asa mare, care e aproximativ 10 grame+..si fiind guma de 2 inchi putem zice ca e aproape un jig gol din punct de vedere al aeordinamicii ..nu e foarte convingator.

Daca ne raportam la un Curado de 150$ care a aruncat 10 gr. – 51,2 m (49, 52, 52, 52, 51);..ii drept ca doar plumb gol ...dar din ce am observat eu...o guma mica faciliteaza aruncarea, fata de o guma mai mare, mai mult decat una cu gramaj mai mare dar neaeodinamic. Cu alte cuvinte. o guma degeaba adauga la totalul greutatii sa zicem 10 grame...ca tot scade mult din distanta din cauza frecarii cu aerul. Poate si tu ti-ai dat seama si de aia ai ales asa o combinatie ciudata jig+guma ...nu?

Multumim oricum , de datele sincere...Putem raporta , inca una la altele.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Apr 2011, 14:25

kuin tauti scrie:poi pe el il credem ca a dat... in schimb pe tine Trisian the buc tail master nu te crede nime ! :lol:
Asta poate insemna ca esti un nime

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns