Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran

- kuin tauti
- veteran

bla bla bla...Chief scrie:Nu nu nu... nu tine domnule coleg. Faci asa: pui filmuletul AICI, il trimitem la Bruxeles pentru pixelu albastru, nume, CNP, adresa, copie dupa buletin, certificat de nastere si cartea de munca la martori si sa dea ei declaratie pe propria raspundere... asa se face. Pai ne jucam? Aici ne luam la bani marunti. Tu esti om serios? Auzi la el, tupeu, iexpiertu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Normal ca ai dat!
ba daaa ce iti place sa te intinzi... ?
faza e ca el fara s-ai ceara nimeni din prima e dispus sa demonstreze... filmat ! deci sincer tot drumu !
pe cind tu...
demonstratii kanci ... , iexplicatii kanci...
orice afirmatie si parere le ai scoase din burta si tie frica ca dracului de tamie sa iesi la interval
hai... mai zi ceva !
Revin cu problema grosimii firului, fiindca eu unul nu sunt convins ca nu influenteaza lungimea si chiar acuratetea lanseului.
Ce vreau sa spun:
Am avut power pro de 5 livre dar era batran rau (2 ani
) si l-am schimbat cu un stren de 8 livre. Bine, Strenul e si mai grosier, asa..., fata de un power pro sau stiu io ce alte sextile.
Ergo, cu toate ca intre timp molinela a fost echipata cu o pereche de rockets (sa traiesti, Neste!
), deci cel putin in teorie ar fi trebuit sa fie mai bine, cu strenu de 8 lansez mai putin, mult mai putin. Factorii vant, vreme, greutati au fost aproximativ aceasi.
Iesplicatii?
Ce facem cu portanta firului? Poate dom' injiner Musti ne aude?
p.s. pe undeva poate facem o analogie cu jnururile roz, dom Tavi, ce parere ai?
Ce vreau sa spun:
Am avut power pro de 5 livre dar era batran rau (2 ani
Ergo, cu toate ca intre timp molinela a fost echipata cu o pereche de rockets (sa traiesti, Neste!
Iesplicatii?
p.s. pe undeva poate facem o analogie cu jnururile roz, dom Tavi, ce parere ai?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Derogare la Dumitru: Ma, ti-am zis ca nu ma simt dator fata de nimeni si cu atat mai putin fata de tine sa ma dau peste cap sa aduc dovezi, sau mai stiu io ce, sa sa te multumesc pe tine sau ca sa ma explic. Ti-am zis ca trec 2 pagini si ai si uitat ce-am discutat si o tot dai inainte ca o moara stricata. Aici discutam, e forum, parerea mea. Tu, ala, Gerula si Elena: "Dovada, dovada"
Leba, filmu, referat de 3 pagini, semnat si stampilat, pana luni dimineata. Cu numar de inregistare de la Dumitru te rog.

Leba, filmu, referat de 3 pagini, semnat si stampilat, pana luni dimineata. Cu numar de inregistare de la Dumitru te rog.
- kuin tauti
- veteran

na zis nimeni ca iesti dator...
dar daca vrei sa fi crezut... poi tre sa dovedesti...
nush ce o tot dai cu flimu lu Leba ? io il cred.. se pare ca singurul care face valuri fiind pe invers esti tu...
jalnica tentativa sa deviezi subiectul sau sa creezi o mica opinie publica adversa care te-ar putea scoate de sub microscop cu faze de astea
ai doo soluti
ori nu mai debitezi vrute si nevrute incredibile ori le demonstrezi... cum e ?
dar daca vrei sa fi crezut... poi tre sa dovedesti...
nush ce o tot dai cu flimu lu Leba ? io il cred.. se pare ca singurul care face valuri fiind pe invers esti tu...
jalnica tentativa sa deviezi subiectul sau sa creezi o mica opinie publica adversa care te-ar putea scoate de sub microscop cu faze de astea
ai doo soluti
ori nu mai debitezi vrute si nevrute incredibile ori le demonstrezi... cum e ?
- kuin tauti
- veteran

O bate din orice pozitie.ULK scrie:Leba, fata de Revo, cum e?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
nu tin mulineta invers deci nu imi pot da cu presupusuLeba scrie: p.s. pe undeva poate facem o analogie cu jnururile roz, dom Tavi, ce parere ai?
analogie nici atat...
nice try
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13