Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Feb 2011, 22:25

clar ! abia astept sa-mi vina parbrizu ca sa am cu ce filma... si le dau o dedicatie cu vinciurile mele vechi
That's the spirit..Dumitru. Reel wars :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Feb 2011, 22:44

nush daca chiar asa i-as spune...

dar tre sa le dau la stia cu muci in fasole caci prea mult dispretuiesc rishnitele mele si implicit si pe mine... n-auzi ce insinuari au facut ?

in felul asta is da seama si cit de bun lansator e comparativ cu mine daca el cu molineta olea mai buna ca a mea mai bine arunca naluca cu mina :lol:

nah... ii arat ce poate scula ! :twisted: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Feb 2011, 23:00

Totusi, eu as vrea sa vad reel wars nu real wars intre useri... :wink:.

Am ajuns iar la orgolii personale...de care am vrut sa scap, deschizand acest topic...ca pe celalat, tot pe tema asta ..tot la asaceva s-a ajuns, sau mai bine zis, era vorba, doar de asaceva.

Dar daca voi ziceit , ca doar in felul asta putem merge inainte si doar in felul asta ne impulsionam unii pe altii...Sa fie :)...Dar, ajung mistourile mai fine.

Pana atunci eu astept raspunsul de la razvan...raspuns final. A masurat guma, cu care s-a dat?..ajunge doar cu liniarul , nu gramajul...si ne dam seama.
Ca as vrea sa trag o concluzie ..in legatura cu diferenta de distanta, datorita formei si aeordinamicii diferite la plumb si naluca....sau poate in weekend imi dau seama singur ;(
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Mar 2011, 00:45

kuin tauti scrie:
Adelin scrie:Ma io am fost sincer si ti-am raspuns ce fir aveam in ziua cand am lansat gumele, ce sa fac daca tu nu sti ca un Stren de 8lb e mai gros decat un Sufix de 20lb...asa ca iar ai dat-o de gard...asa e la textilele astea nu-s toate la fel de groase la aceeasi rezistenta....ba mai mult pot fi mai groase cele de 8lb decat cele de 20lb.Vezi daca stai prea mult cu nasul in calculator, bine-o zis Andrei sa mai iesi, si daca nu prinzi peste mai vezi un fir doua, mai faci o comparatiune in teren, live, nu doar buchiseala pe net. :lol: :lol: :lol:

...io oricum nu mai fac teste ca sa zici ca fac dezinformare, cred ca am cautat sa fiu cat mai exact in ce am facut, pt alte detalii daca vrei sa le sti exact o sa trebuiasca sa iesi din casa.....nu se mai poate tre sa mai iei si aer chiar daca e frig. :wink:
Adelin.... gogoasa mica ce iesti ! :lol: deci si in test o fo tot de 8 lb si doar sa scris in articol ca toate a fo de 20 lb :lol:

si uite asa... seria concluziilor si speculatiilor continua caci ala de 8 lb e mai gros ca al de 20 lb asemeni plumbului iedificator de sphe grame ca face cit alte shele ... da testu-i sincer si cinstit ! :lol:
..
Cu tot simtul umorului pe care il am, tre sa recunosc ca sti sa fu.ti nervii la cineva cand vrei.Daca citeai atent, vedeai ca firul de 8lb(mai gros decat Stren-ul de 20lb ) l-am avut pe lanseta atunci cand am lansat gumele si voblerul.Ala e firul meu.Cel de 20lb era a lui Andrei si l-a tras pe mulineta mea in ziua cand am lanat cu plumb, tocmai ca a nu vina unul ca Dumitru sa bage devina.Acuma te-ai mai luminat sau nici acuma nu ti-e clara treaba? :roll:

De fapt tu vrei sa ne dovedesti ca dai mai mult si ca esti mai bun la lansari?! :D ....pai de ce nu zici ashe, ca te declaram de la inceput al mai tare si terminam balciul.

Dumitru e al mai the best si asta se stie!

Noa acuma asai ca e mai bine?! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 01 Mar 2011, 00:54

ok.. mai iluminat ! adica dezumflarea teoria conspiratiei suna cam ashe :

ala mai gros de 8lb l-ai dat jos ca s-al pui in test pe ala de 20 lb care´i mai subtire... ca apoi s-al pui napoi pe ala de 8 lb... ca sa dai cu bobler and jig

moama cit scarificiu...

ma si mir ca va e greu sa legati naluci... :lol:

nu era pising contest... dar voi ati insinuat cit dau io si cit pot ale mele...

nah aveti si voi tot de alea... ba chiar si olea mai bune...

va bagati asa la o mica intrecere ? hai ! ca va dau voi sa le aruncati si cu mina ! pisica mea caci cre ca tre sa faceti stafeta ca sa ajungeti pe unde dau io :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Mar 2011, 00:55

ULK scrie: Pana atunci eu astept raspunsul de la razvan...raspuns final. A masurat guma, cu care s-a dat?..ajunge doar cu liniarul , nu gramajul...si ne dam seama.
Ca as vrea sa trag o concluzie ..in legatura cu diferenta de distanta, datorita formei si aeordinamicii diferite la plumb si naluca....sau poate in weekend imi dau seama singur ;(
Imagine

Se vede ca guma are in jur de 7cm, cu toate ca pe TotalFihing e data la 7,5cm...eu de aceea am sris 7,5cm, nu m-am pus sa o masor exact.
In poza e jigul de 5gr.
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Mar 2011, 01:06

kuin tauti scrie:ok.. mai iluminat ! adica dezumflarea teoria conspiratiei suna cam ashe :

ala mai gros de 8lb l-ai dat jos ca s-al pui in test pe ala de 20 lb care´i mai subtire... ca apoi s-al pui napoi pe ala de 8 lb... ca sa dai cu bobler and jig

moama cit scarificiu...

ma si mir ca va e greu sa legati naluci... :lol:

nu era pising contest... dar voi ati insinuat cit dau io si cit pot ale mele...

nah aveti si voi tot de alea... ba chiar si olea mai bune...

va bagati asa la o mica intrecere ? hai ! ca va dau voi sa le aruncati si cu mina ! pisica mea caci cre ca tre sa faceti stafeta ca sa ajungeti pe unde dau io :lol:
Nu, am pescuit cu ala e 8lb, l-am dat jos ca sa facem testul cu plumbii( ca sa fie toate mulinetele echipate cu acelas fir) apoi l-am tras inapoi pe al meu de 8lb si am pesuit mai departe linisit cu el...pana ai venit tu si ne-ai facut in toate felurile.Apoi am vrut sa iti fac hatarul si sa lansez cu gume si cu voblerul de 3cm si era chiar culmea sa trag din nou fir de 20lb ca sa nu mai ai tu ce sa zici.

Noa acuma e clar, sau nici acuma nu e chiar limpede, pt ca in acest caz e de la altceva!...si putem vorbi maine pe lumina. :lol: :lol: :lol:

Concurs nu fac, ca io nu mi-am propus sa te fac de ras.Ti-am zis doar ca esti cel mai the best!...gata, ai castigat! :lol:
WSB CLUB

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 01 Mar 2011, 16:22

@kinuit autti

Exista doua categorii de oameni... care fac ceva.. si normal "sunt trasi la raspundere" pentru ceea ce fac... indiferent ca e bine sau nu si cei care trag concluzii din ce fac altii si aplica (bine sau rau) ...

Tu nu faci parte din niciuna din categorii, deci esti neom :lol: :lol: :lol:

Lasand gluma sub zapada... De fapt tu nu sti ce vrei in afara de vrajeala.

Asta ti-e buba.. abia asteptam sa faci filmuletele pe care zici ca le vei face... care sunt convins ca nu le vei face pentru ca ... nu iti este in fire SA FACI CEVA... in afara de a-ti raciiiiiiii gura in van.

Pana atunci... Diploma cel mai tare din parcare iti apartine
:lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 01 Mar 2011, 18:04

of ! inteleptul secolului... , cine sa trezit sa imparta lumea in doo ? :lol:

tu vorbesti ba wsb ?

mai ai glas si tupeu sa ciripesti dupa ce v-am prins cu cioara voxita sau nah... cu mitza in trasita si ghiarele afara ? :lol:

oricare dintre voi... aveti tupeu ? va credeti buni ? hai... la pariu.... sau macar la hambitz va bagati la un concurs ?

avem mulinete aceiasi marca de acelasi calibru... io am fir de 0,4 stren mono pe ea... hai sa vedem care da mai tare !

hai ca si asa insinuai una si alta... , te bagi ?

va bagati ?

enibody ? :twisted: :lol:

Tristian clona mica ? :lol:

ps . parbrizul meu soseste cam in maxim 2-3 maxim saptamini de acu incolo ... , pina atuci... curaj gaina ! ca miine poiminte... te tai ! :lol:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 01 Mar 2011, 19:12

Ma bag... Dar o sa ai probleme la capitolu' credibilitate... Nici martori nu ai pe acolo :lol: :lol: kinuit auttiluminati... Asa frig e...

Scrie răspuns