discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kuin tauti
- veteran

razvan m. scrie:
Interesante datele rezultate in urma cantaririi. Noi am dat cu cel de 7 cm care vad ca are 4,5 gr.
tu n-avea rost sa mai raspunzi !
io eram convins de cum o aterizat poza ca ala sau al de mai sus era !

-
ULK
- veteran

Gheorghe...pai, exact despre asta e vorba...tocmai de asta m-a interesat...Cat, afecteaza frecarea

-
kuin tauti
- veteran

Chief scrie:Toate la timpul lor Dumitre, putintica rabdare. O sa ai destul timp sa comentezi dup-aia. E de lucru. Daca stau aici la aberatii... emai greu.

aha ! deja m´is pregatit sufleteste c´am de citit vo doo pajini daca ti-o fo tie mai usor si la´´ndemina sa scri ce-ai scris in loc sa raspunzi scurt la intrebare

-
kuin tauti
- veteran

ULK scrie:Gheorghe...pai, exact despre asta e vorba...tocmai de asta m-a interesat...Cat, afecteaza frecarea

frecarea e doar in capul lansatorului... muritorului de rind... la chuck norris si wsb team nu conteaza ! tot atit se duce !

-
ULK
- veteran

razvan...ai masurat , de esti asa sigur ca ala e? Adelin a scris 7,5 cm...Nu era asa importanta treaba, daca nu era asa mare diferenta de greutate..Pe mine asta m-a surpins cel mai mult..diferenta intre 7-8 cm...Poate ala e catalogat 8,5 cm nu stiu...dar si asa e diferenta destula la greutate.
Masuratoarea este exacta..Am masurat cate 4-5 bucati din fiecare model sa fiu sigur.
-
rine
- veteran

-
razvan m.
- veteran

-
kuin tauti scrie:razvan m. scrie:
Interesante datele rezultate in urma cantaririi. Noi am dat cu cel de 7 cm care vad ca are 4,5 gr.
tu n-avea rost sa mai raspunzi !
io eram convins de cum o aterizat poza ca ala sau al de mai sus era !
Iti acorzi o importanta mult prea mare. Nu tie ti-am raspuns.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Andrei
- veteran

-
-
kuin tauti
- veteran

razvan m. scrie: Nu tie ti-am raspuns.

ask me if I give a shit !
acu ... nah.... tu nici teste cinstite si edifcatoare nu faci... , numa sa nu cumva sa-mi faci mie moftul ...

, lojic !

-
Adelin
- Moderator

kuin tauti scrie: ...si uite asa cu ,cocluziile alea si cu corectitudinea ca nah... in timpul testului cu plumbi dupa articolul vostru frumos si grijuliu scris in care se indoaie imagini cu zoomul de nu-mi venea sa cred cit de mult is aia 50 de metri

toate molinetele chipurile au fo echipate cu acelasi fir / sufix de 20 lb ) iar la trei zile dupa publicarea articolului Adelin la intrebari musai suplimentare

doar altfel cum ?

zice caci asa zis testul cu naluci a fo cu mulineta lui pe care avea fir de 8 lb
probabil dadea prea departe cu ala de 20 lb ... dublu de cit avea nevoie... si o trebuit brusc s-al schimbe... dar nah... tot el ma acuza pe mine de nesinceritate
Ma io am fost sincer si ti-am raspuns ce fir aveam in ziua cand am lansat gumele, ce sa fac daca tu nu sti ca un Stren de 8lb e mai gros decat un Sufix de 20lb...asa ca iar ai dat-o de gard...asa e la textilele astea nu-s toate la fel de groase la aceeasi rezistenta....ba mai mult pot fi mai groase cele de 8lb decat cele de 20lb.Vezi daca stai prea mult cu nasul in calculator, bine-o zis Andrei sa mai iesi, si daca nu prinzi peste mai vezi un fir doua, mai faci o comparatiune in teren, live, nu doar buchiseala pe net.
...io oricum nu mai fac teste ca sa zici ca fac dezinformare, cred ca am cautat sa fiu cat mai exact in ce am facut, pt alte detalii daca vrei sa le sti exact o sa trebuiasca sa iesi din casa.....nu se mai poate tre sa mai iei si aer chiar daca e frig.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB