Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 28 Feb 2011, 00:37

Dumitre, daca vrei pot sa le trimit baietilor Abu C4-le meu, ca nici asa nu prea am proiecte noi in ceea ce-l priveste. E foarte bun la "snitzele" de-alea de la 40-50gr in sus. In rest...
Or sa te considere un zeu al distantelor dupa ce-or da cu el, avand in vedere cat zici tu ca poti arunca la vinci...
Sau poti sa ma crezi pe cuvant macar pe mine cand zic ca e diferenta de la cer la pamant intre Ambassadeur-uri si un Curado (zic de asta pt. ca cu dintr-asta am apucat sa dau si eu de cateva ori). Metrul nu-i la fel la mulinetele astea de cast... E ca la musca cu #3 si doua bombere... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Feb 2011, 00:42

Musti scrie:Dumitre, daca vrei pot sa le trimit baietilor Abu C4-le meu, ca nici asa nu prea am proiecte noi in ceea ce-l priveste. E foarte bun la "snitzele" de-alea de la 40-50gr in sus. In rest...
Or sa te considere un zeu al distantelor dupa ce-or da cu el, avand in vedere cat zici tu ca poti arunca la vinci...
Sau poti sa ma crezi pe cuvant macar pe mine cand zic ca e diferenta de la cer la pamant intre Ambassadeur-uri si un Curado (zic de asta pt. ca cu dintr-asta am apucat sa dau si eu de cateva ori). Metrul nu-i la fel la mulinetele astea de cast... E ca la musca cu #3 si doua bombere... :lol:
Pai zi cat se lansaza cu ele ca Dumitru vad ca nu vrea sa se mai bage. :oops: Io cred tot pe cuvant, deci gramaj si distanta. :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 28 Feb 2011, 00:45

Mai mult imi placea niku''' de kinuitti :lol: :lol: ... Te kinui pre tare sa faci katerinkitti in loc sa lasi frau discutiilor despre pescuit...

Sper sa ti se topeasca zapada cat mai repede :lol: :lol: nush cat iti mai rezist farmecelor :roll:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Feb 2011, 00:45

@ Musti : :lol: :lol: :lol: :lol:

nu am io dorinte de astea... , merci de oferta !

daca´s curiosi... si vor sa vada cum e cu de alea... am zis... sa te roage ei pe tine ! sau nah... daca te oferi... e treaba ta... dar nu fa asta ca sa-mi indeplinesti mie vre-o dorinta sau mai stiu io..

ce interes as avea io la mijloc ? :lol:

viva wsb ! :lol:

ps : asa cred si io... :wink:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Feb 2011, 08:53

SF scrie:Niciodata nu m-am gandit ca Dumitru s-ar putea lua asa dupa un review Tackletour , verificati ip va rog :)
:lol:

poi nu m-am luat... dovada e tot pe forum... , dar inteleg ca se poate interpreta si asa... :lol:

io pur si simplu am citit ce zic si unii si altii ... apoi am comparat rezultatele si am declarat invingatorul...

my bad ! :oops:

viva wsb !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 28 Feb 2011, 13:40

ULK scrie:Chestia asta, cu schimbatul nickului...toti dupa Tristian..mi se pare, cum sa zic...pueril si maimutareala de copii mici... :wink:
Mie nu mi se pare, oamenii a vrut sa schimbe treaba, daca interfata le-a permis... e perfect. Fix asa a fost la mine, parte dintr-un mic si nou proiect...

@Dumitru, Dumitre, ba m-am prins chiar din prima si crezi sau nu mi s-a parut cool, eram chiar convins ca esti tu inainte sa citesc postarea, am vazut Dumitru si "am dat pi mini"...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Feb 2011, 14:03

trucaje !

ma Tristian ... clona mica ce iesti... nu cred ca a fi " legal " are vreo importanta in chestia asta... , caci aia nu intereseaza pe nimeni

cii mai degraba motivul din care cauza il schimbi ... :lol:

ps : nu tre sa faci destainuri... caci te-am mirosit de aicia !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 28 Feb 2011, 14:18

Dumitre, clona si parazit mic. Bag seama de la distanta aia tu si vezi bine si auzi bine si mirosi bine! Hei domnie mah... Bravo tie!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Feb 2011, 14:28

mda..

ma Chief... clona mica ... sau cum sa-ti zic ? un Tristian Costom ... ? :lol: ( ca parca asta aveai pina nu demult ...la semnatura... :lol: ) io zic ca daca tot esti la capitolul destainuiri ... spunene si noua motivul sau scopul ... de ce ti-ai schimbat nick-ul...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 28 Feb 2011, 15:27

Cateva date interesanta..pentru mine unele chiar au fost o supriza mare :).Priviti si va minunati...sau nu, de la caz la caz :)
Gumele au fost masurate pe un cantar digital profesional.

Imagine
Vobler Rapala 3cm/4gr - lanseuri intre 20-25m
-Jig 3,5gr + Kopyto 7,5cm - lanseuri intre 30-32m
-Jig 5gr + Kopyto 7,5cm - lanseuri intre 38-41m
-Jig 7gr + Kopyto 7,5cm - lanseuri intre 45-48m
In ,caz ca ati folosit marimea charteruse flake din imagine

jig 3,5gr + Kopyto 7,5cm = 10,6g------------ lanseuri intre 30-32m

Jig 5gr + Kopyto 7,5cm=12,1g----------------lanseuri intre 38-41m

Jig 7gr + Kopyto 7,5cm=14,1g----------------lanseuri intre 45-48m

In caz ca este vorba despre cel white-flake din imagine, ati dat asa:

jig 3,5gr + Kopyto 7,5cm = 8g------------ lanseuri intre 30-32m

Jig 5gr + Kopyto 7,5cm=9,5g--------------lanseuri intre 38-41m

Jig 7gr + Kopyto 7,5cm=11,5g-------------lanseuri intre 45-48m

Daca, ati dat cu ala mai lung...decaderea in distanta este pana la 40%(in cazul jigului de3.5g)...dar mai bine , inca astept sa confirmati voi ..despre care e vorba...sa nu presupun deocamdata.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns