Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 27 Feb 2011, 23:17

Dumitru... trebuie sa iesi la pescuit ca sa intelegi pescuitul pentru ati da seama de cat ai nevoie sa lansezi ca sa prinzi un peste.... cred ca de aia li se parea impresionant... pot sa lanseze cu usurinta pana unde doresc sa pescuiasca :lol: :lol: :lol:

Tinand cont ca in afara de articolele despre scule cei de pe Tackletour nu sunt considerati a fi pescari exceptionali sau pescari care stiu sa lanseze deosebit de bine... (daca citesti mai atent ce mai scriu prin unele articole te mai minunezi de unde le scot... ex: reviewul la WTF Shimano Ultegra 2500S - vezi ce parere au despre mulinetele de spinning - in general). Plus ca nu s-au straduit sa lanseze la limita maxima a mulinetei.

Esti invitat sa fi martor data urmatoare... ca sa te convingi :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Feb 2011, 23:19

Niciodata nu m-am gandit ca Dumitru s-ar putea lua asa dupa un review Tackletour , verificati ip va rog :)

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 27 Feb 2011, 23:29

ULK scrie:Chestia asta, cu schimbatul nickului...toti dupa Tristian..mi se pare, cum sa zic...pueril si maimutareala de copii mici... :wink:
subscriu la ce scrie ulk
Si ca sa fiu on, am impresia ca aici nu mai e vorba de teste, gramaje, etc. Pur si simplu parca cineva are ceva impotriva altcuiva... Sa nu uitam ca ne uneste pasiunea pt pescuit

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Feb 2011, 23:29

Chief scrie:
Kuinta, te-am citat numa ca sa ramana scris si "Dumitru". Acuma suntem chit. Auzi la ei Dumitru si IloveMitrut, bine ca nu Fan Mitrut.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e maxim totul, oricum... MAXIM!

P.S. Va zic io ca bullet de tungsten si mono subtire sparg topurile. Atentie la peruci insa, daca faci peruca poate plezni mono si merge bulletu... ca din pusca = manslaughter :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

La cate clone au aparut io oi fi Jango Fett sau Sido Dias... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ba Tristian.. clona mica...

asai ? am schimbat nickul in soapta... si ti-am dat pe neve si la ghioale asa cum ai facut tu ... nu ?

te-am indus rau in eroare cu noul nick ... asai ?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Feb 2011, 23:33

SF scrie:Niciodata nu m-am gandit ca Dumitru s-ar putea lua asa dupa un review Tackletour , verificati ip va rog :)

....el era un nordic convins si acuma se da cu beshitii de americani....dar cei de pe Tackletour sunt americani?!...sau Dumitru a vrut sa zica de fapt altceva?! :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Feb 2011, 23:35

Andrei scrie:Dumitru... trebuie sa iesi la pescuit ca sa intelegi pescuitul pentru ati da seama de cat ai nevoie sa lansezi ca sa prinzi un peste.... cred ca de aia li se parea impresionant... pot sa lanseze cu usurinta pana unde doresc sa pescuiasca :lol: :lol: :lol:

Tinand cont ca in afara de articolele despre scule cei de pe Tackletour nu sunt considerati a fi pescari exceptionali sau pescari care stiu sa lanseze deosebit de bine... (daca citesti mai atent ce mai scriu prin unele articole te mai minunezi de unde le scot... ex: reviewul la WTF Shimano Ultegra 2500S - vezi ce parere au despre mulinetele de spinning - in general). Plus ca nu s-au straduit sa lanseze la limita maxima a mulinetei.

Esti invitat sa fi martor data urmatoare... ca sa te convingi :lol: :lol:
asai ? tre sa ies la pescuit .... nu ? :lol:

dar de unde aia scoso pe aia cu " impresionant " ? am zis io aia ?

citeazama !

insinuezi cumva ca io nu ajung sa dau pina unde vreau sa dau ?

asai ? is incompetent...

viva wsb team ! zei al castului romanesc... ptiu ca la soare ma pot uita dar la voi ba !

de acu incolo sinteti masura etalon ! cine nu da cu iechipament ca a vo cit voi e un nobady si un habarnagiu !

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Feb 2011, 23:47

Hai ma Dumitru, ca Andrei nu a zis chiar asa de rau...de ce nu vrei sa recunosti ca te-ai inselat in pivinta lungimii lanseului?! E barbateste sa zici:"...da, am gresit, am crezut ca se lanseaza mai putin" si gata circul.Nu e clar ca e asa?!... tu erai mai dint-o bucata, ca asta mi-a placut la tine intotdeauna si aveai puterea sa recunosti o greseala...ce s-a intamplat cu tine?! :roll:
WSB CLUB

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Feb 2011, 00:00

Adeline io nu stiu ce vrei de la mine...

de cite ori vrei sa recunosc ca e bun ?

daca vrei sa mai recunosc odata... iote... mai recunosc odata ! e cel mai bun !

mai vrei ? :lol:

cit despre ce zice si insinueaza Andrei... :idea:

viva wsb ! :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Feb 2011, 00:27

Dumitru scrie:Adeline io nu stiu ce vrei de la mine...

de cite ori vrei sa recunosc ca e bun ?

daca vrei sa mai recunosc odata... iote... mai recunosc odata ! e cel mai bun !

mai vrei ? :lol:

cit despre ce zice si insinueaza Andrei... :idea:

Dumire, ai ramas neschimbat, asa cum ai fost dintotdeauna, dau un rand cand treci prin Arad...de palinca curata, curata ca lanseul cu mulieta de bait din test. :wink:

Da acuma am si io o curiozitate, cand se mai incalzeste, ca la tine am vazut ca e frig tare, vreau sa vad si io cat lansezi tu cu molinetele tale si sa ne spui cu ce greutati pescuiesti cu ele.De spus poti sa ne spui si acuma sa nu ne ti pana se dezgheata.Ca io am zis ca nu se poate lansa cu greutati sub 10gr cu ele si baietii m-au contrazis ca se poate...ei cred ca tu te joci ca noi cu 5gr. :roll:
WSB CLUB

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Feb 2011, 00:33

:lol:

te inseli la ambele capitole ! si ieri si azi a fo relativ cald ! adica minus 5 nu e mare brinza si de zis am zis cu cit dau...

repet din nou.. nu mai nik de adaugat la subiectul asta ! deci nu ma mai amestecati !

Scrie răspuns