Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Feb 2011, 22:13

corect ! aveti si martori... io va cred !

bravo voua !

habarnagii rau americanii... ca ei aveau si fir mai subtire... de 12 lb... iar voi sufix de 20 lb... :lol:

viva wsb ! :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Feb 2011, 22:15

V-am spus baieti ca daca dam cu naluci, nu ni se va mai contesta metoda, ci distanta.
Deci s-au adunat 5 mincinosi, Adelin, Gigi Semlecan, Cipri, Sorin si subsemnatul sa spuna baliverne ca sa il impresioneze pe Dumitru la lungime. :roll:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Feb 2011, 22:47

NU, voi ati zis..ca se va contesta, modelul nalucii...ca dece cu ala si dece nu cu celalalt...Si asta nu vad , ca s-a intamplat.

Dumitru , a contestat absolut de la inceput unele distante si gramaje, vehiculate pe aici(nu neparat de voi)....pe care el le considera neverosimile, deci dupa aceasta ultima incercare(test) isi arata neincrederea prima data, fata de unele distante.

Ai dat cu Zillion(?) si cu ce bat...ca asta nu ati precizat. Cumva, este corba de un bat mai lung? Sau, a fost aceasi bat..a lui Andrei? Daca, a fost precizat imi cer scuze , ca nu am citit atent.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Feb 2011, 22:48

CalaisDC nu cred ca e o mulineta pt naluci mici, asa ca se poate sa nu arunci cu ea greutati sub 10 gr cat arunci cu Core sau cu Curado.

Dumitre, tu crezi ca am pus din burta ca sa imresionam pe cineva?!..ce interes as avea sa fac asta?!...io cred ca nu e cazul sa ne furam singuri caciula. Daca aveam ceva de castigat hai ca te intelegeam ca ne acuzi ca mintzim, dar asa...chiar nu se face ce faci tu.Noi ti-am facut pe plac si tu o ti pe-a ta. Ce sa mai zic?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Feb 2011, 22:50

Acum , am citit mai atent...lanseta ta Adelin fiind , care? Mulineta..Core?
UlKustom Rods

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Feb 2011, 22:54

@ adeline... : ok ! asa zic si americanii ca nu-i tocmai de finess... dar tutusi li se pare iexceptional... si io habar nu am de ce..., ciudati oameni !

acu voi iar interpretati... cin nu va cred nu e bine... cind va cred iar nu e bine...

ce sa mai zic ?

ps: repet... am zis ce am avut de zis la subiectul asta ! nu mai am de adaugat nik !

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 27 Feb 2011, 22:56

ULK scrie:Acum , am citit mai atent...lanseta ta Adelin fiind , care? Mulineta..Core?
Imagine blank Legend Xtreme cumva???
Until next time....Tight Lines!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Feb 2011, 23:04

ULK scrie: Ai dat cu Zillion(?) si cu ce bat...ca asta nu ati precizat. Cumva, este corba de un bat mai lung? Sau, a fost aceasi bat..a lui Andrei? Daca, a fost precizat imi cer scuze , ca nu am citit atent.
Nu am dat cu batul lui Andrei pt ca am fost la pescuit nu la teste. Am dat cu lanseta mea Legend Elite 6'8" 1/4-5/8, mulineta Shimano Core si fir Stren de 8lb, care e mai gros decat Sufix de 20lb...acuma cred ca lucrurile sunt destul de clare ca sa se ne poata acuza Dumitru de frauda la lansare. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 27 Feb 2011, 23:09

Dumitru scrie:@ adeline... : ok ! asa zic si americanii ca nu-i tocmai de finess... dar tutusi li se pare iexceptional... si io habar nu am de ce..., ciudati oameni !

acu voi iar interpretati... cin nu va cred nu e bine... cind va cred iar nu e bine...

ce sa mai zic ?

ps: repet... am zis ce am avut de zis la subiectul asta ! nu mai am de adaugat nik !
Kuinta, te-am citat numa ca sa ramana scris si "Dumitru". Acuma suntem chit. Auzi la ei Dumitru si IloveMitrut, bine ca nu Fan Mitrut.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e maxim totul, oricum... MAXIM!

P.S. Va zic io ca bullet de tungsten si mono subtire sparg topurile. Atentie la peruci insa, daca faci peruca poate plezni mono si merge bulletu... ca din pusca = manslaughter :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

La cate clone au aparut io oi fi Jango Fett sau Sido Dias... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Feb 2011, 23:14

Chestia asta, cu schimbatul nickului...toti dupa Tristian..mi se pare, cum sa zic...pueril si maimutareala de copii mici... :wink:
UlKustom Rods

Scrie răspuns