Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Dumitru scrie:mie ciuda ca nu ti l-am luat pe al tau cit a fost vacant...gheorghesemlecan scrie:Nu sa pune ca ti-ai schimbat nick-ul..![]()
Acuma vreau sa vad cind o sa revii la ala vechi ca noi cu ala ne-am obisnuit....Ma daca io sar in cap .sariti si voi????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sa vezi porma ce debitam..![]()
![]()
![]()
Azi am iesit la Mures cu Razvan si Gigi si cum nu am gasit pestii, la finalul partidei am zis sa facem cateva lansari masurate cu naluci reale.Am insistat sa lanseze Razvan, chiar daca am ales sa testam lungimea lanseurilor cu lanseta mea, pt ca eu sunt poaspat operat la mana si nu am voie sa fac efort si miscari bruste....dupa cateva contre, Razvan a acceptat provocarea, initial nefiind de acord sa-i faca moftul lui Dumitru.Dumitru scrie:@ SF : daca ar fi vorba doar despre mulinete atunci de ce ma amesteca pe mine si alti ? zau... care-i legatura ?
le-am propus si test cinstit....
ca daca asta e scopul lor... sa spulbere mituri si sa demonstreze ce se poate face cu bait cast cum scrie in articol... sa puna mina si sa dea cu naluci
cit dureaza sa lansezi de 3-4 ori cu un set de gramaj ?
nu dureza mai mult de 10 minute iar la 3 seturi te duci in juma de ora... hai ... mai stai la un pahar de vorba si iti ia maxim o ora
dar nu se doreste aflarea adevarului... cit se da si cu ce se da...
ci wsb vor sa arate ca-s shmecheri si cei mai tari casteri din lume
vezi tu ? el prefera sa speculeze in procente decit sa anunte iexact
daca nu fac tot ei testul cu naluci... oricine altcineva il va face va cadea in lumina nashpa si va fi descalificat prin rezultate !
de aia zic io s-al faca tot ei si cu acelasi echipament !
oricine poate debita gogosi cit vrea ! io de acu incolo doar laud si admir ...
...ma Gigele tu pari afectat rau, daca la inceptul postului vrei cast, iar la final iti doresti combo de spinn.semlecangheorghe scrie:,ceea ce m-a hotarit ,daca mai era nevoie, ca sa imi fac si eu rost de un combo de spinn...in ciuda prejudecatilor cu care sint priviti astia "pe invers"![]()