@ SF : daca ar fi vorba doar despre mulinete atunci de ce ma amesteca pe mine si alti ? zau... care-i legatura ?
atunci... in cazul ala... ar fi putut expune si justifica testul in alta maniera nu din perspectiva si cu subintelesurile alea... dar nah... se vrea shmecher... si cine vrea sa puna botul... pune ... cine nu... nu !
nush daca ma infing la faza aia... ci asemeni lui repet si repet din nou ... , in cazul lui doar cea mai mare gogomanie
le-am propus si test cinstit....
ca daca asta e scopul lor... sa spulbere mituri si sa demonstreze ce se poate face cu bait cast cum scrie in articol... sa puna mina si sa dea cu naluci
cit dureaza sa lansezi de 3-4 ori cu un set de gramaj ?
nu dureza mai mult de 10 minute iar la 3 seturi te duci in juma de ora... hai ... mai stai la un pahar de vorba si iti ia maxim o ora
dar nu se doreste aflarea adevarului... cit se da si cu ce se da...
ci wsb vor sa arate ca-s shmecheri si cei mai tari casteri din lume
iar acu orice incepator lasa joarda din mina daca nu da cu 10 grame peste 50 de metri
vezi tu ? el prefera sa speculeze in procente decit sa anunte iexact
daca nu fac tot ei testul cu naluci... oricine altcineva il va face va cadea in lumina nashpa si va fi descalificat prin rezultate !
de aia zic io s-al faca tot ei si cu acelasi echipament !
acu fiecare a dat cu naluci si stie fiecare cit si cum zboara... deci avem idee destul de bine conturata numa ca nu aia a contat si nici despre ce a fost vorba caci cu siguranta si aia toti au inteles de la bun inceput... ci a contat ... altceva...

si acu o dam in diverse caci " dupa nevoie " testul a fo comparativ intre mulinete sau a fost pt aia... dar si pt aia si tot asa...

si cin colo...

wsb e cel mai tare

viva wsb ! cei mai tari casteri din lume !

iar mie ... mie 50 de metri imi sint enormi !

puah mie nici firul nu-mi ajunge sa dau asa de mult !
gata m-am umplut de glorie ! amu... imi schimb si io nick-ul si de acu incolo nu mai fac pe politia corectitudinii pe forum
oricine poate debita gogosi cit vrea ! io de acu incolo doar laud si admir ...