Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Feb 2011, 12:13

kuintautti scrie: mai vreti ?
Nu!....ai dreptate, numa nu mai da, ca spargi ficatii-n noi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Feb 2011, 12:47

kuintautti scrie:
voi toti aia care ziceti caci testul e corect... si implicit sinteti de acord cu el io va propun sa-mi demonstrati caci concluziile lui sint corecte

stiti voi... alea... caci 5 grame poate sa insemne o naluca de 3,5 grame plus... :lol: si asa mai departe... :lol: dati cu ea 30 de metri. .. :lol:

nah ! hai ! care mai de care... aveti hambitz ?

am ajuns sa va repet ca cine vrea sa ingita gogosi e treba lui !

io nu fac aia ci mai degraba mor cu voi de git :lol:

nah... groasa gheata in renolandia

mai vreti ?
Dumitru , in principiu ai dreptate , insa din cate inteleg io era vorba care mulineta arunca mai bine , nu cati metri arunca neaparat , metri aia is ca sa fie ceva la mana , ca pina acuma ”era vizibil ca aia arunca mai mult ca cealalta” .

Nu am nimic cu tine si nici nu ii apar pe ei , da prea te infigi si tu ca alea 5 grame poate sa insemne un vobler de 3,5 , musai de balsa !
Alea 5 grame poate fi si 3 floace legate pe un jighead de 4,5 gr, chestie care se numeste bucktail si care arunca mai bine decat un bobler de 3,5 neaparat balsa :wink:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Feb 2011, 13:34

SF, trebuie sa te hotarasti, nu poti sa tii cu Dumitru si in acelasi timp si cu Wsb. :D
E cam si cum ai da la cast in ocean cu bobler de balsa de 3 grame, dupa baracude, pe vant de saijde km/ora...
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Feb 2011, 13:38

@ SF : daca ar fi vorba doar despre mulinete atunci de ce ma amesteca pe mine si alti ? zau... care-i legatura ?

atunci... in cazul ala... ar fi putut expune si justifica testul in alta maniera nu din perspectiva si cu subintelesurile alea... dar nah... se vrea shmecher... si cine vrea sa puna botul... pune ... cine nu... nu !

nush daca ma infing la faza aia... ci asemeni lui repet si repet din nou ... , in cazul lui doar cea mai mare gogomanie

le-am propus si test cinstit....

ca daca asta e scopul lor... sa spulbere mituri si sa demonstreze ce se poate face cu bait cast cum scrie in articol... sa puna mina si sa dea cu naluci

cit dureaza sa lansezi de 3-4 ori cu un set de gramaj ?

nu dureza mai mult de 10 minute iar la 3 seturi te duci in juma de ora... hai ... mai stai la un pahar de vorba si iti ia maxim o ora

dar nu se doreste aflarea adevarului... cit se da si cu ce se da...

ci wsb vor sa arate ca-s shmecheri si cei mai tari casteri din lume

iar acu orice incepator lasa joarda din mina daca nu da cu 10 grame peste 50 de metri

vezi tu ? el prefera sa speculeze in procente decit sa anunte iexact

daca nu fac tot ei testul cu naluci... oricine altcineva il va face va cadea in lumina nashpa si va fi descalificat prin rezultate !

de aia zic io s-al faca tot ei si cu acelasi echipament !

acu fiecare a dat cu naluci si stie fiecare cit si cum zboara... deci avem idee destul de bine conturata numa ca nu aia a contat si nici despre ce a fost vorba caci cu siguranta si aia toti au inteles de la bun inceput... ci a contat ... altceva... :lol: si acu o dam in diverse caci " dupa nevoie " testul a fo comparativ intre mulinete sau a fost pt aia... dar si pt aia si tot asa... :lol: si cin colo... :lol: wsb e cel mai tare :lol: viva wsb ! cei mai tari casteri din lume ! :lol: :lol: :lol: :lol: iar mie ... mie 50 de metri imi sint enormi ! :lol: puah mie nici firul nu-mi ajunge sa dau asa de mult ! :lol:

gata m-am umplut de glorie ! amu... imi schimb si io nick-ul si de acu incolo nu mai fac pe politia corectitudinii pe forum

oricine poate debita gogosi cit vrea ! io de acu incolo doar laud si admir ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Feb 2011, 14:16

Dumitre calmeaza-te... :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 27 Feb 2011, 14:21

Dumitre,
in ciuda delirului tau esentza este mai mult de cat adevarata, sa ne traiesthy .
O cocina a devenit forumul asta fuck!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Feb 2011, 14:45

la pariu ca io numai cu struna dau 20 de metri ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Feb 2011, 14:50

Nu sa pune ca ti-ai schimbat nick-ul.. :lol: :lol: Acuma vreau sa vad cind o sa revii la ala vechi ca noi cu ala ne-am obisnuit....Ma daca io sar in cap .sariti si voi???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 27 Feb 2011, 15:02

Cine mai testeaza acum trebuie sa scotoceasca bine in tabelu lu Mendeleev , cu tungsten face Master Chief, asa ca trebuie ceva mai greu sa nu te faci de kakao.. :lol: :lol: :lol: ...Sa nu-i treaca vreunuia prin cap sa dea cu mercur.. :lol: :lol: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Feb 2011, 15:14

gheorghesemlecan scrie:Nu sa pune ca ti-ai schimbat nick-ul.. :lol: :lol: Acuma vreau sa vad cind o sa revii la ala vechi ca noi cu ala ne-am obisnuit....Ma daca io sar in cap .sariti si voi???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mie ciuda ca nu ti l-am luat pe al tau cit a fost vacant...

sa vezi porma ce debitam.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns