Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Feb 2011, 15:21

Chief scrie:EXACT! Nu ca altii!
altii are 3-4 , functie de puterea financiara , io de exemplu am unu la Tiriac si unu la BCR :lol: :lol: :lol: :lol:

si nu mi-as face ever la Raiffeisen ca lucreaza Tavi acolo si sigur ar da cu ochiu in contu meu, poate ar si posta de pe el :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 26 Feb 2011, 15:31

Foarte corect! ;)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 26 Feb 2011, 15:45

ULK scrie:SF, fly-ul e pe meleagurlie noastre , de cand ii lumea...plus ca ne putem permite demult..Am fi avut timp, berechet sa ne virusam...Pe mine nu m-a pasionat niciodata, sa trec la asacaeva. Nu vad neaparat schimbarea in felul acesta de progresie: spin---bc---fly. Ma rog..nu la toti. Haios...dar eu zic , ca niciodata nu o sa trec la asaceva. Am geaca Vision, care teoretic e pentru fly-isit..si as mai vrea ceva bocanci de wading dar...cam atat despre fly..Niciodata :)
Never say never, ca si io am zis tot asa. Si intr-o zi acu vreo doi ani, nush ce m-a apucat si mi-am comandat echipament de fly.O vara-ntreaga am dat alternativ cu spinningul, fara probleme. N-am prins mare scofala, ceva clenuti, obleti, rosioare si ...carasi. :D (no offense, Tavi).
Dupa aia m-a presat unu sa-i vand sculele si am ramas doar pe spinning. Insa sunt sigur, absolut sigur ca intr-o buna zi voi reveni la fly, ramane de vazut cand imi vine raza... :D
De altfel, fentele alea cu lasoul roz sau wadersii asortati cu basca, astea... sunt mici rautati nevinovate :twisted:
Abia astept sa testez pixy vs. abu pe teren, deocamdata n-am apucat... :?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 26 Feb 2011, 16:50

Domle incepe sezonul testelor... :D ...Acu ma gindesc ce si cum sa testez..da si precautie sa nu mi se conteste rezultatele.. :lol:
Crankbait floating de 3/8 cu barbeta mica...cast vs spin e corect?

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 26 Feb 2011, 17:06

nush ! :lol:

e ceva rapala sau ceva american ?

intreb si io... caci dupa teoria clonelor ... chipurile rapala e cinstit ... cit zice fix atit e... iar alea americane pot fi tip WSBTEAM... :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Feb 2011, 17:14

Mitrutz esti mai chitros de la an la an, sau asa devi cand intri in menopauza pescuitului :lol: :lol: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 26 Feb 2011, 17:31

oare ?

pisica mea... io ies la interval oricind cu camesha desfacuta...

pe cind istia schimba nickuri in soapta si te ia prin invaluire de nici nu sti cu cine o dai ... si restul triseaza in teste si imi mai si rasucesc vorbele si gindurile in mod repetat...

pe tine nu te-ar enerva faze de astea ?

daca ei folosesc tot ce le cade la indemina... minciuna si inselatorie... tertipuri pe putin zis indoielnice... ca sa nu zic ca-s lipsite de onoare... , io de ce as avea rezerve si m-as purta cu manusi cu ei ? tu zici ca ei merita mai mult ?

mah... , is vorbele si concluziile lor... , ii pot cita oricind !

io pot sa-mi demonstrez oricind orinde vorbele...

ei pot ?

oare ?

de ce nu o fac ?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Feb 2011, 18:11

bah! am zis io ceva de cast?
ce-aveti cu mine? :D
sau vreti sa zic.. :twisted:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Feb 2011, 19:23

SF scrie:De prins te prinde nici vorba nu incape , le ziceam si io la niste amici ca-i adictiv sa simti chestia aia in mana , parca are viata cand lansezi :D
Insa daca ii sa mergi pe o insula pustie cu o singura mulineta , tare ma tem ca multi fani s-ar dezice si ar merge cu una de spin :wink: :lol:

Oricum , fly va paste , chiar as paria ca peste o vreme o sa bagati cu lassoul :D
Iti dau direptate si o daca ar fi sa-mi iau o singura mulineta cu mine, as lua o Stella....dar io sa dau la FLY?! :arrow: NICIODATA! :arrow: NUNCA! :arrow: JAMAIS! :arrow: ALDRIG! :arrow: 从æ
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 26 Feb 2011, 19:29

ce eforturi baga baietii de la wsbteam ... :lol:

Scrie răspuns