discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kuin tauti
- veteran

razvan m. scrie:E de inteles ca 50 m e enorm cand nu ai in dotare decat niste mulinete round profile de mare capacitate, si alea vechi de 20 de ani. Echipamentul evolueaza in zilele noastre intr-un ritm foarte accelerat.

te inseli !
nu a zis nimeni ca 50 de metri e enorm !
io dau cu alea de pe timpul lu pazvante chioru

luate de la shrot cum le zici tu cu usurinta oricind peste aia 50 de metri aia
era vorba de greutati mici ! cu alea e enorm de dat peste 50 de metri !
aia nu va crede nimeni ! sau eu cel putin nu va cred ca voi dati cu naluci de 6 grame peste 40 metri , nici cu naluci de 10 grame peste 50 de metri ! poah ! la pariu ! nici cu naluci de 15 grame nu dati peste 50 de metri !
ai inteles ? de fapt io cre ca tu ai intels de mult dar iti place sa maninci kakat din gura ca sa induci lumea in eroare
aaa... si nu uita cind sa discutat asta... repet ! era vorba de naluci si nu de plumb !
asa ca nu mai manca kakat din gura ca ma mi sa facut scirba de tine
capisci ?
-
razvan m.
- veteran

-
Incepi postarea ca un om civilizat si o inchei ca la usa cortului... Asa rau stai cu nervii ???
Oricum, e bine de stiut, o sa incerc sa evit pe viitor sa iti mai raspund.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
kuin tauti
- veteran

razvan m. scrie:Acesta este motivul pentru care in articol, atunci cand am vorbit de lestul de 10 gr am simtit ca e nevoie sa spun ca in practica 10 gr poate insemna un jig de 7 + naluca aferenta.
Tu Tristian, cand ai zis ca dai cu 10 gr cel mai probabil te-ai referit la jigul de 10 gr. In realitate, greutatea nalucii tale era probabil de vreo 15 gr. Gresesc ?
da ma ! iar o iei...
cum o dai cum nu o dai ... tot la concluzia aia ca nush cite grame de plumb poate insemna nush ce naluca sau jig +
ba... ti-am mai zis odata...
vrei sa-ti demonstrezi parerea ? ia un bobler de 5 grame plutitor si vezi daca dai aia 30 de metri cit ai dat in test cu plumbul de aceiasi greutate...
io nush daca iesti in stare sa dai macar jumate !
pina atunci mai laso jos ca macane rau tare... si dupa cum ti-am mai zis faptul sa te repeti si insisti nu ajuta !
-
kuin tauti
- veteran

razvan m. scrie:Incepi postarea ca un om civilizat si o inchei ca la usa cortului... Asa rau stai cu nervii ???
Oricum, e bine de stiut, o sa incerc sa evit pe viitor sa iti mai raspund.
probabil m-ai iexcitat prea tare...
tu si cu clona aia mica...
-
Chief
- veteran

-
@ Razvam: ma refeream la o greutate de 10, respectiv la un jig dezbracat sau numai la bila, cum ati facut voi, din motive de comoditate. Atunci mi-a venit ideea cu bulletul de tungsten care e si mai mic ca volum, mai aerodinamic... Era o remarca vizavi de o performanta, de ce poti face in conditii ideale. Cu un jig de 7g si cu un shad de 6 cm nu dai veci 50 de metri cu Sol.
@kuintautti, fix io am zis, sub un alt nume atunci

... Daca nu faceai ca Base citai textul original nu citai o citare...
-
Chief
- veteran

-
Parazit mic, toata lumea s-o prins numa tu nu. Ai aceleasi dificultati de a trece peste acest mic amanunt ca si alte cateva (nu multe) fetite. Nu vad care e problema. Setarile generale ale profilului, valabile pentru toata lumea, mi-au permis asta si am facut-o. Am facut si userul Tristian pentru a nu fi revendicat de vreun pervers si sa iasa chestii nasoale, e o chestie de securitate. Userul ala va ramane cu ZERO mesaje pe veci. Mesajul acela exista. Modificarile se aplica automat cu noul user pe tot ce am postat eu aici vreodata. Citatele raman pentru ca sunt text, pus practic de cel ce citeaza. Credeam ca e la mintea cocosului da na, ti-am explicat tie in particular. Esti un privilegiat. Deci nici o pila, nici o clona. html si internet, chestii nasoale...
Vad ca ai chef de vorba, asa ca te las

-
Chief
- veteran

-
EXACT! Nu ca altii!