Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
excelent !
acelasi om... aceiasi scula .... acelasi fir ... etc...
ne-a demonstrat ca da tot atit cu naluci cit si cu plumbul....
si dupa cum am zis... are talent rau omu de cu zilionul lui da cu 12 metri mai departe decit dau altii cu celeasi greutati folosind antares si calais cu DC... http://www.tackletour.com/reviewantaresdc7.html
deci... io nu mai am nimic de adaugat ... si dupa cum am promis... io de acu incolo doar va laud si va apreciez !
aveti ovatiile mele !
viva wsb ! 
wsb is the best !

si dupa cum am zis... are talent rau omu de cu zilionul lui da cu 12 metri mai departe decit dau altii cu celeasi greutati folosind antares si calais cu DC... http://www.tackletour.com/reviewantaresdc7.html
deci... io nu mai am nimic de adaugat ... si dupa cum am promis... io de acu incolo doar va laud si va apreciez !

aveti ovatiile mele !

wsb is the best !

- semlecangheorghe
- veteran
Dumitre ,io nu-s din w.s.b.,io mi-s independent.Nah Adeline, am gresit ca ma grabeam sa-i compun o poveste lu fiu-meu si am scris "spinn" in loc de "cast"Erata.Si n-a fost"test" si nici 'rewiew" si nici alt cuvint de asta cu pretentii...Am facut neste incercari ,pentru lamurierea noastra si vi le-am impartasit si voua....Ce-i peste ,se cheama rautate curata....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- kuin tauti
- veteran
io am zis ca nu mai am nimic de adaugat la subiectul asta...
de ce ma amesteci din nou ?
...........................................................
ps : chiar vrei sa te lamuresti care´i faza cu mulinede de care am io ? eee... iati model clasic ! io de alea am ! io n-am de alea de care iti iei tu !
daca nu vrei sa-ti iei de care am io... roagate de Musti sa-ti arate... din cite stiu io el are un vinci !
viva wsb !
de ce ma amesteci din nou ?
...........................................................
ps : chiar vrei sa te lamuresti care´i faza cu mulinede de care am io ? eee... iati model clasic ! io de alea am ! io n-am de alea de care iti iei tu !
daca nu vrei sa-ti iei de care am io... roagate de Musti sa-ti arate... din cite stiu io el are un vinci !
viva wsb !

In testul celor de pe Tackletour se vorbeste intr-un singur loc la concret despre distanta:Dumitru scrie: excelent !![]()
....
If you really want to get down to presenting 1/4 ounce baits with the DC7, we found by employing a roll cast at the "M" setting, we were able to send our bait sailing well over 120 feet - extraordinary."
Deci lor li se parea extraordinar ca au lansat (roll cast, nu stiu cum vine asta) bine peste 40 m cu 7 gr, cu mulineta setata pe modul M.
In conditiile in care, pe langa modul M - for multi-application or general application settings, mulineta mai are si o setare pentru distante lungi: L - for true long distance casting situations.
Deci nu vad unde i-am intrecut noi pe baietii de pe Tackletour.
PS Astazi nu am lansat cu Zillionul ci cu Shimano Core, asa cum a scris Adelin. Se pare ca ai fost atat de grabit sa ne contrazici incat nici nu ai mai avut rabdare sa citesti ce s-a scris.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- kuin tauti
- veteran
traduc...
1 foot =0.3048 metri x 120 = 36,5 metri
deci ei dau 36 de metri si li se pare iextraordinar
iar tu cu zilionu dai tot cu cu jig de 7 grame + guma si zboara 48 de metri
ce mai... cu jig de 7 grame dai aproape tot atit cit ai dat cu plumb de 15 grame...
nah... cum am zis... esti tare ! iar zilionu si core e mai bun ca antares dc !
viva wsb !
1 foot =0.3048 metri x 120 = 36,5 metri
deci ei dau 36 de metri si li se pare iextraordinar
iar tu cu zilionu dai tot cu cu jig de 7 grame + guma si zboara 48 de metri
ce mai... cu jig de 7 grame dai aproape tot atit cit ai dat cu plumb de 15 grame...
nah... cum am zis... esti tare ! iar zilionu si core e mai bun ca antares dc !
viva wsb !
- semlecangheorghe
- veteran