Adelin.... gogoasa mica ce iesti !Adelin scrie:Ma io am fost sincer si ti-am raspuns ce fir aveam in ziua cand am lansat gumele, ce sa fac daca tu nu sti ca un Stren de 8lb e mai gros decat un Sufix de 20lb...asa ca iar ai dat-o de gard...asa e la textilele astea nu-s toate la fel de groase la aceeasi rezistenta....ba mai mult pot fi mai groase cele de 8lb decat cele de 20lb.Vezi daca stai prea mult cu nasul in calculator, bine-o zis Andrei sa mai iesi, si daca nu prinzi peste mai vezi un fir doua, mai faci o comparatiune in teren, live, nu doar buchiseala pe net.![]()
![]()
![]()
...io oricum nu mai fac teste ca sa zici ca fac dezinformare, cred ca am cautat sa fiu cat mai exact in ce am facut, pt alte detalii daca vrei sa le sti exact o sa trebuiasca sa iesi din casa.....nu se mai poate tre sa mai iei si aer chiar daca e frig.

si uite asa... seria concluziilor si speculatiilor continua caci ala de 8 lb e mai gros ca al de 20 lb asemeni plumbului iedificator de sphe grame ca face cit alte shele ... da testu-i sincer si cinstit !

spune drept... distantele alea ... sau tras si la alea concluzii sau cum sa ajuns la ele ?

probabil sau lamurit toti si care molineta´i mai buna ca cealalta..

ps: am si io o curiozitate a mea... si l-am intrebat mai devreme pe gigi de cind e tovaras de pescuit cu voi... de cind va stie de pe malul girle sau concursuri ceva voi fiind concetateni... dar vad ca nu raspunde...
eh... e la liber... oricare din voi poate raspunde viceversa... , de cind v-ati dus mpreuna la pescuit...