he he he
adeline io am inteles ca nu te bagi ! nu-i bai... poate la anu...

dar ce nu inteleg io e ca de ce mai bagi totusi o shusta refuzata la iexport ?
come on... iar incerci sa insamintezi faza cu mörrumul ?
na... sa zic asa... tipical wsb ... ?
deci...
cind lumea vorbea ca cel mai potrivit...
sau ma rog...
cele mai mari avantaje le are bait castingu cu naluci de la un anumit gramaj in sus caci deh ...cu alea inerte nu prea mere, iar molinetete bengoase care ar ajuta sau facilita si folosirea nalucilor usoare in bait casting costa sume imense...
sau ma rog... cu mult mai mari decit ale celor de spinn cu care faci aceiasi treba... deci nu prea se merita...
voi ati decis sa dati in bot...
sa spulberati si demontati mituri...
ca doar nah... asa ati scris in articol...
si-ati demonstrat ! dind cu naluci !

din plumb !
http://www.wsbteam.com/diverse/baitcast ... e-departe/
apoi veniti cu teorii si concluzii ca sa va justificati comportamentul si preferati sa interpretati dupa nevoie si convenienta both ways testu...
ba ca testu zice aia... ba ca zice ailata

nu numa ca e de discutat la felu in care ati facut testul ...
colac peste pupaza ca sa fie compotu complect fara urma de indoiala sinteti si sinceri referitor la iechipamentul cu care ati dat

autorul articolului cu toate ca e posesor de mulineta de aceiasi marca si calibru ca a mea... dar nu e in stare sa dea cu ea... ci dupa spusele lui... mai degraba .. sau mai departe arunca naluca cu mina ca se duce mai departe... vine si se intreba nevinovat... facind pe prostu ... ca lasa ca ii vine lui molineta noua ( una mai de top nicidecum ca ale mele ! deci iar pune in context diferit ce zic io sau macar atenteaza sa fac aaia ) si isi va da seama de unde ar izvorii concluziile afirmatiilor mele
amu ...ce crezi ?
wsb style... la fel ca-n test...
adica io propun sa dam cu aceleasi scule... nah... fair play... si raspunsul vine ca ... stai sa iau modelu top si porma mai vorbim...
el are Abu Garcia Record 51 care dupa spusele astora e similar cu abu gaecia 5600 de care am io...
ete link !
http://www.wsbteam.com/diverse/baitcast ... ecesitate/
si sursa de comparatie
http://www.jacksonlures.com/commerce2/AbuRecord.htm
nu numai ca tehnic e acelasi model dar a lui e si imbunatatit... ale mele fiind modelul original clasic... ba io mai am si mai mari... deci e in avantaj... dar io accept aia ! e ok !
pe ele am fir de 0,4 mm stren mono
io am joarda de 9 picioare up to 60 grame si propun sa dam cu naluci wsb style... plumbi !

de 1,5 oz si de 2 oz

ca tot va plac voua plumbii...
si cu slider de 10 cm sinking model ...
vreti sa vedeti care e mai bun... hai sa dam cu scule similare ! nu veni la mine cu model top abu mörrum sau mai stiu io... ca-mi iau si io cu DC si´atunci sa va vad !
concurs filmat cap coada dintr-un singur foc... fara intreruperi si nu prin poze masluite sau cu martori mincinosi...
filmat !
ia sa va vad... de la egal la egal... cu iechipament similar... fara sa indoiti si infrumuseta adevaru sinteti in stare ?
Adelin e pe tusha... Andrei a ciugulit dar l-am scapat... mai ramine Razvan... zmeul zmeilor ...

si clona mica Tristian... the tungstenmaster