discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kuin tauti
- veteran

Adelin scrie:kuintautti scrie:poi nu deranjeaza ! dar nici adevarul nu zice !

Zice adevarul la ceea ce am facut noi acolo, ca un vobler de 5gr sau 10gr nu poate fi aruncat la distanta la care am aruncat plumbul cred ca e la mintea cocosului, ca o guma are frecare mare se intelege de la sine, tocmai de aceea am ales plumb, pt ca plumbul e tot plumb in trusa oricarui pescar.
Crezi ca daca puneam un vobler de 10gr era mai relevant...iti zic io ca nu, pt ca din cauza constructiei, formei, marimii, dinamicii in lansare nu poti spune ca 2 voblere diferite se laseaza la fel...asa ca sincer nu stiu ce contesti de fapt?!

Hai sa vorbim maine poate o sa vezi lucrurile altfel.

imi pare rau... dar nu poti compara test de dat cu plumbi goi cu ce zic alti despre datul cu naluci
si testul asta al vostru fix asta contrazice si indispune
va rog sa nu confundati marfa cu ambalajul !
daca ati fi introdus rezultatele in alt contex mai ziceam si io...
dar nu asa !
e ca si sum ai incerca sa ma intrebi cite pahare de suc de portocale scot dintr-un sac de mere...
vino cu un test sincer si la subiect lipsit de rariuchiura si apoi discutam bait casting.. ok ?

-
semlecangheorghe
- veteran

Eu vreau un combo de cast pentru ca poate face unele chestii pe care NICIODATA,nu le face unul de spinn.Am io niste idei..Si nu le-am constientizat pina n-am vorbit cu Razavan despre bait.Asa ca el ii de vina..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Adelin
- Moderator

ULK scrie:Adelin a scris:
Crezi ca daca puneam un vobler de 10gr era mai relevant...iti zic io ca nu, pt ca din cauza constructiei, formei, marimii, dinamicii in lansare nu poti spune ca 2 voblere diferite se laseaza la fel...
Asta e adevarat defapt ...asa este. Dar, totusi, nu este de ajuns ca e la mintea cocosului...La un incepator, poate este de folos sa stie si cum se lanseaza o naluca adevarata...ca pana la urma baitcastingul...nu e similar cu "dat la fund" la "grund" sau cum ii mai zice..

Si daca maine fac un test in care zic:
"...s-a lansat cu vobler de 10gr la distantza de 30m", crezi ca acel
incepator de care zici tu va sti ca sunt voblere care desi au 10gr se lanseaza diferit din cauza constructiei, materialului, formei, densitatii, etc?!...hai ca la polemici de astea sincer io nu ma bag...incepe sa imi para rau ca
am incercat sa facem lumina si a iesit clar-obscur...sincer, nu cred ca e din cauza noastra.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
kuin tauti
- veteran

Adelin scrie:Ideea era ca daca se poate lansa 58m cu pb de 15gr, e clar ca nu se pune problema sa nu se poata pescui la o distantza decenta cu o naluca de 15gr, oricare ar fi aceasta.Nu zice nimeni ca vei lansa exact atata cu o naluca de 15gr...e clar ca nu vei lansa, sau, de ce nu, in unele conditii poate ca vei lansa chiar mai mult.Vorbim de conditii speciale.

.
model de facut mishto... , sau de batut cimpiii !
oricum ar fi... e simpatic si amuzant !

-
razvan m.
- veteran

-
Eu n-av vazut pana acuma vreun test de distanta in care sa se foloseasca naluca. Ori de cate ori am vazut astfel de teste s-a folosit doar plumbul, nu monturi cu boilesuri, nu buchtete de rama sau coropisnite etc.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
kuin tauti
- veteran

razvan m. scrie:Eu n-av vazut pana acuma vreun test de distanta in care sa se foloseasca naluca. Ori de cate ori am vazut astfel de teste s-a folosit doar plumbul, nu monturi cu boilesuri, nu buchtete de rama sau coropisnite etc.

si nici io nu am vazut articol in care se folosesc masuri etalon sau mentalitati folosind naluci iar in teste sa se foloseasca sinkere...
dar nah... dupa parerea advocatilor e fair play...

-
semlecangheorghe
- veteran

Specific:macrameul ala mortal in care am pierdut vreo 30 de metri l-am facut cu combo-ul de spinn
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Adelin
- Moderator

kuintautti scrie:Adelin scrie:kuintautti scrie:poi nu deranjeaza ! dar nici adevarul nu zice !

Zice adevarul la ceea ce am facut noi acolo, ca un vobler de 5gr sau 10gr nu poate fi aruncat la distanta la care am aruncat plumbul cred ca e la mintea cocosului, ca o guma are frecare mare se intelege de la sine, tocmai de aceea am ales plumb, pt ca plumbul e tot plumb in trusa oricarui pescar.
Crezi ca daca puneam un vobler de 10gr era mai relevant...iti zic io ca nu, pt ca din cauza constructiei, formei, marimii, dinamicii in lansare nu poti spune ca 2 voblere diferite se laseaza la fel...asa ca sincer nu stiu ce contesti de fapt?!

Hai sa vorbim maine poate o sa vezi lucrurile altfel.

imi pare rau... dar nu poti compara test de dat cu plumbi goi cu ce zic alti despre datul cu naluci
si testul asta al vostru fix asta contrazice si indispune
va rog sa nu confundati marfa cu ambalajul !
daca ati fi introdus rezultatele in alt contex mai ziceam si io...
dar nu asa !
e ca si sum ai incerca sa ma intrebi cite pahare de suc de portocale scot dintr-un sac de mere...
vino cu un test sincer si la subiect lipsit de rariuchiura si apoi discutam bait casting.. ok ?

Propune tu un test cap coada si io ma angajez sa il fac.Dar, sa fie descris foare detaliat, pt ca sa nu inteleg ceva gresit, dar nu o fa azi, gandeste-te pana maine si pune
testul ideal pe tapet...il discutam in cel mai amanuntit detaliu, dezbatem daca e corect sau nu, de ce e mai corect decat cel facut de noi si daca ajungem la concluzia ca e mai bun il fac.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB