Distante, reglaje, gramaje in baitcasting, teste comparativ
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Desi nu ma tenteaza..inca sa incerc baitcasting-ul in prin testul facut de Andrei ,Razvan..etc. cred ca incearca sa demoleze mitul creat p-aici..adica faptul ca si cu un combo de bait se poate lansa suficient si se poate folosi si cu naluci destul de mici..exceptie fineturi sub 5g ..Eu asta am inteles din test si sper ca am dreptate..restul inteleg ce vor..(no offence) 

C&R
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
aaaa , demolat mitul... si ca se poate folosii...vleydyx scrie:Desi nu ma tenteaza..inca sa incerc baitcasting-ul in prin testul facut de Andrei ,Razvan..etc. cred ca incearca sa demoleze mitul creat p-aici..adica faptul ca si cu un combo de bait se poate lansa suficient si se poate folosi si cu naluci destul de mici..exceptie fineturi sub 5g ..Eu asta am inteles din test si sper ca am dreptate..restul inteleg ce vor..(no offence)

nah... se tot demoleaza...

- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
Tocmai faptul ca am folosit bile de Pb face ca testul sa fie relevant si hai sa va si explic de ce.
Sa presupunem ca cineva care pescuie doar la spinning si vrea sa isi faca o idee cam cat o sa lanseze cu un combo de cast (noi am facut testul doar cu cateva mulinetele de cast pe care le-am avut).Se uita la cat am lansat noi si nu are decat sa lanseze cu un combo de spinn folosind bile de Pb de 5,10,si 15gr pt a-si face o idee, care poate ii convine sau poate nu, fara sa fie nevoit sa dea banii pe un combo de cast pt a vedea cat lanseaza cu el.Eu cred ca se poate lansa mai mult cu un combo de spinn intre anumite gramaje, dar nu distanta e tot ce conteaza...de ce nu e vorbeste niciodata de precizie?!...sau de controlul nalucii?!Eu zic ca testul http://www.wsbteam.com/diverse/baitcast ... e-departe/ e cat se poate de corect si de relevant si cine vrea isi poate face o idee despre ce inseamna lungimea unui lanseu cu o mulineta de cast.Cred ca astfel de teste sunt in folosul celor care nu au ocazia sa testeze o scula inainte sa dea banii pe ea....deci nu vad de ce ar deranja pe cineva?!
Sa presupunem ca cineva care pescuie doar la spinning si vrea sa isi faca o idee cam cat o sa lanseze cu un combo de cast (noi am facut testul doar cu cateva mulinetele de cast pe care le-am avut).Se uita la cat am lansat noi si nu are decat sa lanseze cu un combo de spinn folosind bile de Pb de 5,10,si 15gr pt a-si face o idee, care poate ii convine sau poate nu, fara sa fie nevoit sa dea banii pe un combo de cast pt a vedea cat lanseaza cu el.Eu cred ca se poate lansa mai mult cu un combo de spinn intre anumite gramaje, dar nu distanta e tot ce conteaza...de ce nu e vorbeste niciodata de precizie?!...sau de controlul nalucii?!Eu zic ca testul http://www.wsbteam.com/diverse/baitcast ... e-departe/ e cat se poate de corect si de relevant si cine vrea isi poate face o idee despre ce inseamna lungimea unui lanseu cu o mulineta de cast.Cred ca astfel de teste sunt in folosul celor care nu au ocazia sa testeze o scula inainte sa dea banii pe ea....deci nu vad de ce ar deranja pe cineva?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- kuin tauti
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran