diferente intre Premier si Triumph de la st.croix?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 10 Iul 2008, 08:54

@ boogeye

chief, nu ma plang bre .....

si nici arsenalu nu e mare .. am vazut io maniaci de adevaratelea, si cu 20 de bete ....

chiar intrebam pe bune ....

in alta ordine de idei, mi-am luat premierul de 1 1/2, si sunt super multumit ....

de multe ori din barca sau in orice situatie in care iti trebe un bat mai scurt, iti trebe si unu mai puternic asa .... iar premieru mic de 1/2 nu prea face fata ... in primu si primu rand lasi mai multe naluci ca nu poti face smecheria aia cu socul din bat, ca sa dezdoi carligu, ca e batul prea slab .....in al doilea rand, poate da un strap mai imbracat, sau vreo mare doamna, si trebuie fortat dintre pietre sau dintre craci .... iara nu merge cu premieru mic ...

plus ca se intampla sa am nevoie sa dau din barca cu jiguri peste 20 g ....

si nu aveam bete pt asta decat la 8'6 ......

chiar simteam nevoia si de un bat mai scurt, de 6.6 sau 7 si mai puternic (bine, nu ca mostru de muskie :D ) ...

ca idee, desi nu am pescuit cu el inca, la mine mi se pare ca ii sta foarte bine batului cu 1 si 1/2 ... se leaga , ca sa zic asa .... dau mai mult feedback dupa weekendu asta :D :D :D

ps: sa-mi zici ce ti-ai luat pana la urma

boogye
senior
senior

Mesaj de boogye » 12 Iul 2008, 16:25

mi-am luat un Premier M 7' cu 1/4-5/8 oz am fost foarte multumit de el am prins de marti pana azi 8 stiuci si am avut vreo 20-25 de atacuri toate la suprafata la popper si walk the dog am facut spectacol.

E spectaculos sa dai dupa stiuca la suprafata.

Am fost multumit de el, pt ca azi mi s-a rupt in lansare cu un Skitter Walk de 8cm de 12g asta da ghinion 4 partide si gata du-l la garantie PLM!!!

In rest e super si de voblere si de jiguri.

Stiucile au fost intre 1-1.5kg nu cred ca a fost fortat batul de peste, chiar nu pot sa inteleg cum de a puscat in lansare, dar in fine...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 12 Iul 2008, 16:30

chiar nu pot sa inteleg cum de a puscat in lansare, dar in fine...
ehhh cum nu intelegi....blestemele celor de pe balta..."sa dea domnu sa i sa rupa batzu sa nu mai faca asa spectacol k eu mor de ciuda" :lol:

boogye
senior
senior

Mesaj de boogye » 12 Iul 2008, 16:43

:lol: :lol: :lol:

problema e ca nu prea erau pescari!

voi posta ceva poze si poate niste filmulete pe you tube zilele astea problema e ca la filmulete nu prea se vad pt ca tel nu filmeaza k-lumea.

bineinteles si cu batul rupt ca doar o data la 2 ani se mai rupe cate un bat asta e moda, mai ales nou. PLM mor de ciuda :x :x :x

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 16 Iul 2008, 09:32

man, nu stiu ce sa zic ....

in general daca se rupe asa pe necunoscute, tre sa fii fost lovit candva, ori de tine ori de dinainte in zona respectiva .... grafitu asta este destul de casant ..... un meseriash, daca vede ruptura poate sa-ti si spune uneori de ce s-a rupt .....

dar imi pare sincer rau, si sper ca reus4esti sa o schimbi cat mai curand .....

:( :( :(

ps: felicitari pt partida .....

ps2: merge brici premieru meu nou de un oz jumate :D :D :D sunt mega multumit de el ....

boogye
senior
senior

Mesaj de boogye » 17 Iul 2008, 21:11

am reusit sa-l schimb!

am fost azi la pescuit si l-am inaugurat pe asta nou cu o stiucana de 2 ori cat voblerul :D

sunt foarte multumit de bat si e foarte probabil sa fi fost lovit inainte sa-l cumpar pt ca eu chiar am avut grija mare de el.

ma bucur ca esti si tu multumit de premierul tau.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 17 Iul 2008, 22:14

unde l-ai schimbat?
cam subtirel batul pt stiuca...
nu ma duci si pe mine sa vad daca imi rup si eu kev pike-u' ? :D

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 18 Iul 2008, 02:20

Pt tony f ps:

nu mi-a zis nimeni o sugestie ceva :( :( :( Nu ti-e clar ca ai nevoie de baitcasting?Ai deja un snop de spinning.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Iul 2008, 08:18

@ jedi

multumesc ! asa este , tre' sa studiez nitel schema cu castu' , am premieru de muskie pe care tre sa pun o mulineta de cast si ma apuc de exersat ....

toata schema este ca inca nu stiu nimic depsre cast, si nu am nici cea mai vaga idee daca imi va place stilul, daca ma voi adapta usor etc etc etc ...

la nivel conceptual, e clar ca nalucile reactive pot fi jucate mult mai bine cu sistemul bait cast .... acu sa vad ce zice mana mea despre el :D

deci iti voi urma sfatul , jedi, si ma apuc sa testez cu bait cast ...

multumesc inca o data ...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Iul 2008, 08:31

@ boogeye

bravo !! bine ca l-ai schimbat, si chiar repede ... sa-ti traiasca, si ai grija de el :D :D :D

@ johny bravo

nu cred ca e neaparat prea light pt stiuca ... depinde dupa ce stiuca dai si cu ce naluci ....

asta iarna am dat si eu si un prieten cu premieru de 14 grame , intr-o zona cu stiuca la kil si sanse relativ mici de ceva imbracat, dadeam cu linguri 7- 12 grame, si era un spectacol sa pescuiesti asa :D :D :D
nu am avut nici o problema in jocul lingurilor, iar drilu' absolut superb ....

in alta zona in care trebuia sa pescuiesc in apa de 3 metrii, si unde ma dat si cu oablere si slidere si linguri de 16-21 , normal ca am pus alt bat, mult mai puternic .... plus ca acolo dadeau stiuci de la 3 kile in sus ....
so, cred ca premieru lui boogeye nu e neaparat light, depinde doar dupa ce stiuca da :D :D :D

Scrie răspuns