@ boogeye
WR este indeajuns de senzitiv pt pescuit la jig pe rauri mari, baraje de hidrocentrala etc ... si pana la pretul unui avid, iti poti lua si o mulineta decenta la el ......
eu il folosesc cu o cabelas prodigy 3500 ( la dimensiunea asta a mulinetei, mi se pare ca se echilibreaza mult mai bine batul decat cu 300 2500 etc .... ) si dau cu el de la 10-12 grame in sus ....
desi este sub limita de jos, batul merge si cu greutatile astea , si retine, eu nu pescuiesc la fir, decat foarte rar .... deci simt ce fac acolo chiar si cu greutati mai mici decat specificatia ....
nu vorbesc de momentele in care jigul topie pe betoane sau pietre, unde in orice bat se simte aterizarea pe substrat, vorbesc de zonele argiloase, sau nisipoase ...
si mai e o chestie : eu pescuiesc foarte mult noaptea ... mai ales in perioada asta .... noaptea dai exclusiv la bat

deci implicit tre sa simti ce se intampla acolo ....
acuma, io nu ridic in slavi WR cum ca ar fii cel mai bun ... departe de mine ... vreau doar sa mai zic o data, ca, dupa parerea mea, WR este un bat cu raport excelent calitate pret, si se preteaza foarte bine la cerintele tale de la inceputul postului .....
poti sa ne crezi pe mine si pe musti pe cuvant .... ia-l si si nu o sa regreti ....
daca il iei si nu-ti place cum se comporta, ai cuvantul meu ca ti-l cumpar eu instantaneu, la pretul de achizitie , ca sa nu pierzi nici un ban .......
in alta ordine de idei, mi-am mai completat si eu nitel betele :
acu am
un premier de 6.6 si 1/8 - 1/2 oz
un premier de 7 1/2 - 1 si 1/2 oz ( dupa masa il iau e rezervat deja)
un premier muskie de 7 si 2-6 oz
un shimano clarus de 8'6 si 1/4 - 1 oz
un WR de 8'6 1/2 -2 oz
astfel, cred ca acopar complet necesitatile mele de spin, pt locatiile unde pescuiesc, si pestii pe care ii urmaresc ....
daca mai are cineva vreo idee despre ce as mai putea adauga , il rog sa o scrie ....
pescuiesc dunare si rauri mari, baraje de acumulare, stiuk in delta - dar mai la iarna....
pesti target - somn , salau, avat, stiuk - exact in ordinea asta .....
daca aveti sugestii , pls feel free .....