CLONC SOMN

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
dalea robert
senior
senior

Re:

Mesaj de dalea robert » 25 Feb 2012, 04:47

arapaima scrie:Klong? :lol: :lol:

Nu bate ok. Si eu m-am repezit la el cand l-am vazut la targ. Hunor-urile il fac la lant de departe.

Eu am 5 clonk-uri dintre care 2 facute de mine si lucrez la inca 2. Ideea este ca oricate ai avea tot cu unul dai. :D

Recomand clonk-urile bulgaresti. Scumpe dar fac toti banii. Si in Ungaria gasesti cateva bune dar trebuie sa ai cum sa le cumperi...
Ai pomenit de cloncurile unguresti, dar nu ai dat niciun detaliu despre asta!?! :? Un site, un magazin, ceva... :mrgreen:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

dalea robert
senior
senior

Re: CLONC SOMN

Mesaj de dalea robert » 06 Mar 2012, 03:04

A folosit cineva pana acum cloncul de la Lineaeffe? L-am vazut de curand la unul din magazinele cele mai vechi si cunoscute, nu stiu daca am voie sa dau nume!?! Costa vreo 62 de lei si seamana cu Mad Cat-ul de la Dam!!
Cum ramane cu cloncurile unguresti? Nimeni, nimic? Macar un coleg de forum din afara sa ma/ne lamureasca!?! :? :)
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 06 Mar 2012, 11:28

Clonkurile Hunor gasesti la Energo, cate vrei ... Sunt destul de ieftine si fac acelasi treaba ca cele de 50 euro ... sau chiar si la http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... nc&x=0&y=0
Peste sa fie... apropo stiu un tip care da la clonc si prinde salau, asta pe bune fara glume :respekt:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 06 Mar 2012, 11:47

kzoli scrie: apropo stiu un tip care da la clonc si prinde salau, asta pe bune fara glume :respekt:
Stiu si eu unul.

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 06 Mar 2012, 12:55

Aha, nu exista si altele? Hunor am 2 bucati, de 33 si 38, concave, credeam ca mai sunt si altele, gen hand-made!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 06 Mar 2012, 13:04

dalea robert scrie:Aha, nu exista si altele? Hunor am 2 bucati, de 33 si 38, concave, credeam ca mai sunt si altele, gen hand-made!
Hunor se gaseste concav, convex si plate de 33, 38 de care vrei ... acopera "toata" gama, totul e sa "stii sa canti la ele", am o cunostinta care a pus un dop de bere pe o bucata de coada de matura si a prins si cu acela, moaca de 3-5 kg, chiar mai multe... cum e cu zicala aceea , "nu exista vioara sticata, numai muzician ..."

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 06 Mar 2012, 13:13

Le-am vazut pe cele de la Energo, dar din postarea lui Arapaima se intelegea altceva, ca ar mai fi altele, altfel nu inteleg de ce spunea ca sunt bune, dar sa ai cum sa le procuri, din moment ce Hunor se cam gasesc la cateva magazine de la noi!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 06 Mar 2012, 13:29

Acestea de la Hunor sunt produse in serie, si in magazine doar din acestea o sa gasesti... 3 modele, 2 dimensiuni... o mai fi si altele, dar detalii nu cunosc...
In Ungaria, cum si la noi in " delta " sunt mai multi mesteri care fac cloncuri manual la comanda ... unele sunt chiar reusite, dar cum am mai zis eu nu prea le am cu cloncuri, am dat cu ele, am si prins, dar spinningul e mult mai interesant pentru mine chiar daca nu este la fel de "productiv" ...

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 06 Mar 2012, 13:57

Exact, la asta cred ca se referea Arapaima, astept in continuare sa vad despre ce este vorba in aceasta privinta!

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 06 Mar 2012, 23:44

Salut,

Si eu sunt atat de maniac in privinta cloncurilor incat am mai citit topicul inca odata... :lol: :lol:

Si pentru ca eram dator cu un raspuns:

Intr-adevar, am cloncuri unguresti din diverse surse. Primele cumparate au fost Hunor, bune, ieftine si prinzatoare. Daca m-ai intreba pe mine personal, sunt suficiente pentru cineva care pescuieste ocazional. Mai am insa un model de clonc unguresc care este de departe preferatul meu, desi este o idee scurt. Are pastila mare, dreapta. Daca am timp maine o sa-i fac o fotografie(momentan sunt foarte ocupat cu pregatirile pentru targul Aventuri). Exista in Ungaria cloncuri mult diferite de clasicele Hunor. Pretul...cel mult dublu. Calitate si eficienta maxima.

Mie unul nu imi mai trebuie insa cloncuri din nici o sursa. Consider cu lipsa de modestie poate, ca cele mai bune cloncuri sunt facute de mine. Am deja prieteni care dupa ce au vazut mica mea colectie au fost dispusi sa dea peste 2 mil pe bucata :lol: :lol: :lol: . Problema este ca fiecare din ele este unicat si din cauza asta vor ramane la mine in "colectie" :D

Uite inca doua site-uri de specialitate care te vor ajuta sa-ti intregesti colectia. Bineinteles tot modele uniCAT :lol:

Daca nu stiai si americanii fac cloncuri, si inca foarte bune: http://www.klahon.com/our-clonks/for-sale/

Si inca un tip din Bulgaria care lucreaza foarte interesant: http://kalinux.com/index.php?lang=en

Acum ai o oferta deosebit de vasta.

Cred ca ar trebui sa ne intalnim cumva cloncarii din Bucuresti si sa facem un mic club.

Poate ne vedem la expo si mai schimbam o vorba. Ma gasiti la standul Big xxx.

Numai bine

Dan

Scrie răspuns