CLONC SOMN

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Re: CLONC SOMN

Mesaj de Mos Martin » 09 Aug 2012, 09:40

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 09 Aug 2012, 22:29

arapaima scrie:Multumesc frumos.

Pentru ca este totusi un topic despre cloncuri, satisfactia cea mai mare am avut-o atunci cand unul dintre prieteni a prins foarte bine somn cu un clonc facut de mine. Sincer nu l-ar fi primit, pentru ca asa cum ti-am mai zis toate cloncurile mele sunt unicat, dar a insistat timp de cateva partide sa-i dau un clonc cu care sa invete sa bata bine si mai ales sa i se potriveasca. Acum nu se mai desparte de el, ba inca mai vrea vre-o 3 :lol: . Si cand ma gandesc ca avea barca plina cu toate natiile de cloncuri, de la Hunor pana la restul care se gasesc pe piata noastra.

Am mai testat un clonc bulgaresc din carbon, in forma de S. Foarte dragut, simplu de batut cu el chiar si pentru un copil de 4 ani dar foarte scump si eficient pentru apa de maxim 6 m, dupa parerea mea. Sunetul, desi curat si clar nu avea forta sa ajunga pana la 10-12m.
Daca se poate sa-mi spui pe ce site poate fi vazut acel clonc bulgaresc din carbon, pe link-urile pe care le-am verificat nu l-am vazut!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

nelutu25
junior
junior

Mesaj de nelutu25 » 11 Aug 2012, 21:15

Am si eu cateva intrebari...sub ce unghi trebuie sa intre pastila in apa? Am un clonc facut manual....am incercat cu el si pe apa curgatoare si in cada. singurul sunet pe care il face e asemanator cu cel pe care il scoti cand lovesti apa cu palma putin adunata.gresesc eu? Sau cloncul nu e bun?

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 11 Aug 2012, 23:21

Cauta pe youtube, vezi ca sunt multe clip-uri care prezinta sunetele care trebuie sa iasa, cauta pe net si clonc in Romania si gasesti mai multe informatii!! :wink:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 12 Aug 2012, 22:43

Stie cineva cloncul acesta?

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 12 Aug 2012, 22:54

Nu inteleg ce inseamna „Ne pare rau, cota maxima a fisierelor a fost atinsa”? Ca nu mai pot posta poze?
Am voie sa postez link-ul spre un alt site, macar?

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 12 Aug 2012, 23:54

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 13 Aug 2012, 11:50

Salut,

Asta este cloncul bulgaresc de care iti ziceam. In Bulgaria costa 50 de euro. Mi se pare cam mare adaosul de 20 de euro.

Bate foarte bine dar este pentru apa mica. In rest nimic deosebit fata de un clonc obisnuit din lemn...

dalea robert
senior
senior

Mesaj de dalea robert » 13 Aug 2012, 12:55

Probabil ca cineva a vrut sa-si ia un clonc direct de la bulgari si s-a gandit sa ia 4 bucati ca sa-l scoata gratis pe al lui(daca se face socoteala cu cat costa transportul prin curier)! Cu cateva pagini inainte spunea cineva ca transportul costa vreo 25 de euro, parca!

Scrie răspuns