Cele mai bune lansete de spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
unu la mana - cu tot cu transport nu exista sub 1,5 mil.
doi la mana - nu imi spune tu mie ca batul ala cu 19,99 e mai bun decat Monetrra.... intr-adevar..... ai precizat ca probabil.... dar nu esti sigur....
trei la mana - tu esti dispus sa iti comanzi de pe net o chestie pe care nu ai pus tu mana... adica ai chef sa dai vreo 3-4 mil. pe un bat pe care in momentul in care il ai in mana ajungi la concluzia ca nu iti place....
doar 3 motive....
ar fi si motive pentru....
te poti alege cu o lanseta buna la un pret bun ... dar nu e nimic sigur....
doi la mana - nu imi spune tu mie ca batul ala cu 19,99 e mai bun decat Monetrra.... intr-adevar..... ai precizat ca probabil.... dar nu esti sigur....
trei la mana - tu esti dispus sa iti comanzi de pe net o chestie pe care nu ai pus tu mana... adica ai chef sa dai vreo 3-4 mil. pe un bat pe care in momentul in care il ai in mana ajungi la concluzia ca nu iti place....
doar 3 motive....
ar fi si motive pentru....
te poti alege cu o lanseta buna la un pret bun ... dar nu e nimic sigur....

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Exemplu concret:
Bass Pro Micro Lite
Pret catalog $39.99 X 2.8 = 111.9 RON
Cu transport cu tot esti in preajma pragului psihologic de 150 RON
Gasesti chiar si aici pe rapitori variante de adus ceva mai ieftin decat comandat direct pe site.
Eu am un batz de-asta si e bun. Am spus probabil mai bun ca Montera pt. ca n-am pus mana pe Montera.
Faptul ca nu pui mana pe el inainte e un risc care ti-l asumi sau nu.
Eu am nimerit o reducere, l-am luat la $29.99 si mi l-a adus un prieten care era fix atunci in vizita pe-acolo si asa am fentat si transportul.
In fine, gasesti bete bune si pe-aici, ideea era sa ai in vedere cat mai multe optiuni
Bass Pro Micro Lite
Pret catalog $39.99 X 2.8 = 111.9 RON
Cu transport cu tot esti in preajma pragului psihologic de 150 RON
Gasesti chiar si aici pe rapitori variante de adus ceva mai ieftin decat comandat direct pe site.
Eu am un batz de-asta si e bun. Am spus probabil mai bun ca Montera pt. ca n-am pus mana pe Montera.
Faptul ca nu pui mana pe el inainte e un risc care ti-l asumi sau nu.
Eu am nimerit o reducere, l-am luat la $29.99 si mi l-a adus un prieten care era fix atunci in vizita pe-acolo si asa am fentat si transportul.

In fine, gasesti bete bune si pe-aici, ideea era sa ai in vedere cat mai multe optiuni
-
- veteran
Ai mesaj privat
Ultima oară modificat 01 Sep 2006, 18:14 de către mihai florescu, modificat 1 dată în total.
Nu gresesti.fishi scrie:S-au poate gresesc din nou???
Iti spun io sigur: produse de 30USD pe Cabelas ~ 1.500.000 ROL aduse in Bucuresti, cu vama "fentata".
Is curios care spune ca nu e asa ca-i pun la dispozitie facturile, documentele de transport si alea cu care s-a facut plata.
NB. "~" inseamna apoximativ (asta pt cei care nu stiu.)
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare