discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Teodor
- veteran

-
cristian.ene scrie:... Sau mai bine adaugati - sub 200 RON.
Cristian are dreptate in ce priveste titlul topicului, ar trebui modificat. S-a discutat doar despre 2 optiuni in jur de 120 ron (+/- ceva; nu m-am uitat la pretul de ala ABU asa ca nu-mi sariti in cap).
@Gerula
Nu erau
doar 30 la mijloc, atit valorau produsele ce le-am comandat eu,
nimicuri care nu le gaseam pe aici. Factura era mai mare si cheltuielile & comisioanele (S&H, bancare, transport, etc.) s-au impartit proportional cu valoare produselor comandate.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
Kelo
- utilizator nou

Am fost azi la pescuit si am mai luat un biban

. Am pus un fir mai subtire ( de 0,16) si acuma arunc mult mai tare. I-am facut si o poza si am s-o pun la ''Galerie personala''. Sunt multumit de lanseta si de mulineta mea, am inceput sa simt muscaturile si am invatzat sa mulinez ca sa atrag pestele

. Pana acuma am luat doi bibani la spinning in doua partide. Sunt bun??

-
Adi_
- veteran

e bine Kelo, da-i `nainte cu tupeu

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Tavi
- veteran

Kelo scrie:Am fost azi la pescuit si am mai luat un biban

. Am pus un fir mai subtire ( de 0,16) si acuma arunc mult mai tare. I-am facut si o poza si am s-o pun la ''Galerie personala''. Sunt multumit de lanseta si de mulineta mea, am inceput sa simt muscaturile si am invatzat sa mulinez ca sa atrag pestele

. Pana acuma am luat doi bibani la spinning in doua partide. Sunt bun??

Esti bun
Daca-mi aduc aminte de prima mea partida de spining, mai ales de arsenalul de-atunci, m-apuca jalea
asa ca nu-mi aduc aminte

-
Kelo
- utilizator nou

Chiar daca nu e incadrata bine intrebarea, eu tot o pun aici: care sunt cele mai potrivite voblere pt. bibani intr-un lac adanc (7-8m fara plante pe fund) si intr-un lac mai putin adanc (2-3m, dar cu plante pe fund)? Eu am folosit voblere plutitoare, dar am pus o bucata de plumb sa se scufunde si ca sa arunc mai departe. Va rog sa-mi spuneti ca vreau sa-mi iau urgent niste voblere noi. Va multumesc mult.
-
noname
- veteran

-
incearca cu hornet sinking marimi pana in 3 culori incearca GT-ul pt inceput plus ca vei arunca binisor cu el caci e sinking si se scufunda nu gluma sau incearca cu DB (astea de la SALMO)plus ca daca e vegetatie o vor strabate numai bine adic sa fim seriosi is facute special pt asta
cam tot ce e pe aici merge la bibi nu vei fi dezamagit

(acestea sunt floating)
-
Ionut the carp
- veteran

SUPER VOBLERE mai ales primul, evolutie si vibratie excelenta am mai luat biban si la oscilante blue fox de 0 perch daca mai tin bine minte
-
anem
- veteran

in loc de Salmo SR nu le preferati pe cele DR... alea cu barbeta ceva mai mare... mi se pare mie ca se misca mult mai bine in apa..... si se si scufunda ceva mai mult decat astea.... se pot juca mult mai bine....
http://www.rapitori.ro/boutique/product ... cts_id=124
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
alexandru varga
- utilizator constant

eu de curind mia-m achizitiont special pentru stiuca un cormoran,top fis,10-30gr.de2,40 ,duminica am fost prima oara cu ea,pentru ce mia-m cumparato eu zic ca este buna,dar doresc si alte pareri,batul fiind mai rigid folosesc fir mono de 25 si chiar de 30 unde sint agataturi multe .
-
Michael
- Moderator

pune un textil de 15 lbs si vei face mishto de agataturi(exceptand copaci/crengi mari)+ca lanseurile sunt mult mai lungi.