Ce sa nu cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
- alexandru varga
- utilizator constant
D.apoi ce, eu merg numa la concurs?Ghost100 scrie:nu cred ca am scris "la concurs"pikeman scrie:@Ghost100, nu prea te-am vazt la Siriu, sau te stiu?![]()
![]()
la Siriu se poate merge si inafara concursului?
![]()

Elias...culoarea e hot perch
In rest, sakura ciucanu meu rezista de 6 ani, apoi daca nici asta nu o fu pescuit

Eu am prins destul de bine atat pe rauri, cat si pe lacuri. Atat cu executor cat si cu minow de 7 sau 9 cm atat scufundator cat si plutitor. Avat, marlita clean si o gramada de somotei intre 40-90 cm, ceea mai mare cu executor avea 1.6 m pe acumularea de la Bezid. Nu sunt cele mai bune voblere dar in raport pret/calitate sunt ok.serbanhbk!! scrie:salmo minow, salmo sting, salmo executor( o copie nereusita a SSR-ului)
Ps. La modelele vechi era indicat sa schimbi inelul si ancorele la cele noi nu stiu ...
Sa fiu si on topic dupa mine sa nu dati bani pe Berkley nano ... este jalnic, sau am avut eu prea mari asteptari ???
sunt de parere ca trebuie sa inveti sa le pescuiesti ... toate cele 3 modele enumerate mai sus mi-au adus (si nu doar mie) o gramada de pesti, incepand cu minnow-ul de 6 cu care am luat cleni de toata frumusetea si continuand cu cele de 7 sau 9 cu care am luat bine avat, si situatia e la fel cu executorul cu care am prins bine de tot cleni misto, cu dimensiunea cea mai mica si avat cu cel de 7 si 9 iar de sting nici nu are rost sa mai amintesc care a mers bine de tot la avat si chiar salau (cel de 9, cu cel de 6 nu am prins nimic dar nici nu am pescuit de mai mult de 2 ori cu ele) ...serbanhbk!! scrie:salmo minow, salmo sting, salmo executor( o copie nereusita a SSR-ului)
o chestie ce mi e se pare nasoala e castibilitatea modelului de 7 si 9 cm de la Executor, care lasa de dorit ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...