Ce sa nu cumparam

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 13 Oct 2011, 09:05

Deps buzzjet e naluca pentru Bass. Si se foloseste preponderent pe lacuri, la bass. Daca tu vrei sa prinzi avat cu ea, in curent, pe rauri...atunci tu ai o problema, nu naluca :).

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Oct 2011, 09:14

attilaf scrie:Deps buzzjet e naluca pentru Bass. Si se foloseste preponderent pe lacuri, la bass. Daca tu vrei sa prinzi avat cu ea, in curent, pe rauri...atunci tu ai o problema, nu naluca :).
:shock: ... pai atunci tot ce e de bass inseamna ca nu functioneaza in curent? :lol: :lol: :lol: ... ia vezi si prin trusa ta cate voblere "de bass" ai si vezi cate merg in curent ... :roll:

iti spun eu ca am voblere mai prost cotate calitativ care functioneaza perfect in curent ... si tot pentru bass au fost facute ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

adrian99
veteran
veteran

ce sa nu cumparam

Mesaj de adrian99 » 13 Oct 2011, 09:50

voblerele sunt recomandate pentru anumite specii.
nu inseamna ca nu pot prinde si altele....

nu se poat garanta(desi este recomandat de producator)ca doar folosind acel vobler vei avea succes garantat.sunt o groaza de factori la mijloc :wink:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 13 Oct 2011, 10:50

d4md3od scrie:
attilaf scrie:Deps buzzjet e naluca pentru Bass. Si se foloseste preponderent pe lacuri, la bass. Daca tu vrei sa prinzi avat cu ea, in curent, pe rauri...atunci tu ai o problema, nu naluca :).
:shock: ... pai atunci tot ce e de bass inseamna ca nu functioneaza in curent? :lol: :lol: :lol: ... ia vezi si prin trusa ta cate voblere "de bass" ai si vezi cate merg in curent ... :roll:

iti spun eu ca am voblere mai prost cotate calitativ care functioneaza perfect in curent ... si tot pentru bass au fost facute ...
:)

Eu iti spuneam ca ala nu e un vobler facut sa mearga bine pe curent doar si ca asteptarile tale de la el sunt mai mari decat ceea pentru ce a fost conceput de catre producator. Un vobler, din punct de vedere constructiv, poate fi mai hidrodinamic si atunci nu cred ca are probleme nici in curent nici pe lac, dar poate fi mai "butucanos", si in anumite conditii (cum ar fi curent sau recuperare rapida), sa nu evolueze corect.

Eu buzzjet, nu il vad vobler de avat, in curent, dar il vad ca vobler bun de stiuca, biban, somn si alte specii care mai ataca in apa "linistite". Asa ai putea spune si despre Basirisky, ca e o prostie in curent...dar unde nu-i curent.....

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Oct 2011, 11:17

attilaf ... deja incepe sa devina polemica si mai bine ne-am opri aici ...

ideea e destul de simpla ... atunci cand un vobler costa 20 de euro si vezi ca nu functioneaza deloc pe curent ramai dezamagit si e clar ca nu ii poti face un review pozitiv la modul general ... adica precizezi ca e OK pe balta sau in zonele unde nu e curent dar unde curge doar putin apa deja e praf ...

cam asta e concluzia mea ...

numai bine ...

ps : incearca basirisky-ul ala pe curent si ai sa vezi ca functioneaza :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 04 Ian 2012, 15:50

Eu tot ce am cumparat am folosit...mai bine ...mai rau...asa ca nu prea am ce scrie aici.

Totusi astept cu interes ceva pareri despre lansetele de la Sakura ... tot se aude ca pocnesc...si in primavara vreau sa imi iau 2.
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 04 Ian 2012, 16:36

Sa-ti spun parerea mea? Cred a pocnit una singura, probabil dintro manipulare gresita, nu i-a schimbat-o omului la garantie (cine dracu iti schimba o lanseta pocnita la usa sau portbagajul masinii)si de aici o intreaga polemica pe tot internetul despre aceste lansete.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 04 Ian 2012, 16:57

Gogol scrie:Sa-ti spun parerea mea? Cred a pocnit una singura, probabil dintro manipulare gresita, nu i-a schimbat-o omului la garantie (cine dracu iti schimba o lanseta pocnita la usa sau portbagajul masinii)si de aici o intreaga polemica pe tot internetul despre aceste lansete.
nu-i chiar asa . eu am vazut 2 rupte 1 Rookie si un Shukan . ambele plesnite in timpul normalei folosinte in mana unor oameni care au si alte bete mai firave in posesie si care nu s-au nascut ieri daca e sa vorbim de pescuit si spinning. unii ziceau de Sakura ca au fost coapte pe graba, altii ca sunt prea subtiri in carne dar realitatea o stiu doar ei (staff-ul Sakura) :wink:

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 04 Ian 2012, 17:12

eu stiu de 3 shukane pocnite, 2 vazute cu ochii mei, 2 rookiuri pocnite, unul vazut de mine si 4 trinisuri, unu plesnit langa mine in lanseu si o mazzera XH pocnita in drill cu un somn...dintre astea 10, 7 erau pocnite pe langa spigot, din 10, 5 cica au pocnit din senin...nu-s numai zvonuri, sa stiti...

is ok ca lansete...usoare, senzitive, nervoase...lucrate frumosl...dar, se pare ca-s cam sensibile....

mentionez ca am avut si eu o mazzera XH, pescuita destul de mult, si am pipait/pescuit rookie 2.58m 15-40, shukan 2.58 15-40, shukan 2.33 14-60 si trinis 5-21...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Ian 2012, 17:28

Mie mi-a pocnit(Rookie) in cazatura pe dale,nu mi-a iesit flickflackul :lol: In schimb cand am vrut sa recuperez de pe ea mandrina,mi-am dat seama ca montajul lasa de dorit.

Scrie răspuns