Ce sa nu cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
Sun Line de 8 lbs, cel verde - rezistenta la abraziune ioc, dar poate ca am avut eu pretentii prea mari de la el. Pe Siriu, pescuind de pe mal, cea mai mica agatatura a insemnat pierderea jig-ului... pur si simplu se rupea firul... nu am avut marker la mine sa vad daca se rupe de la nod.
in rest, Antares-ul a fost deja mentionat, la Cabelas XML, acu vreo 4 ani, pluta era atat de proasta, ca dupa cateva iesiri era praf.

in rest, Antares-ul a fost deja mentionat, la Cabelas XML, acu vreo 4 ani, pluta era atat de proasta, ca dupa cateva iesiri era praf.
Pai, daca citesti tot ce s-a scris despre Sunline Super Pe, cam asta e minusul acestui fir..... In rest....bestialGhost100 scrie:Sun Line de 8 lbs, cel verde - rezistenta la abraziune ioc, dar poate ca am avut eu pretentii prea mari de la el. Pe Siriu, pescuind de pe mal, cea mai mica agatatura a insemnat pierderea jig-ului... pur si simplu se rupea firul... nu am avut marker la mine sa vad daca se rupe de la nod.![]()
..(lipsa text)....

p.s.: foloseste un leader...si ai sa uiti de proasta rezistenta la abraziune

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
cand l-am cumparat, nu citisem tot ce s-a scris, asta e, mai fac si greseliNemernic scrie:Pai, daca citesti tot ce s-a scris despre Sunline Super Pe, cam asta e minusul acestui fir..... In rest....bestialGhost100 scrie:Sun Line de 8 lbs, cel verde - rezistenta la abraziune ioc, dar poate ca am avut eu pretentii prea mari de la el. Pe Siriu, pescuind de pe mal, cea mai mica agatatura a insemnat pierderea jig-ului... pur si simplu se rupea firul... nu am avut marker la mine sa vad daca se rupe de la nod.![]()
..(lipsa text)....
p.s.: foloseste un leader...si ai sa uiti de proasta rezistenta la abraziune

cam asa e cu mulinete de la Abu, am avut 3 pana acum si toate au lasat de doritgeorge.cretu scrie:Tocmai am cumparat o mulineta Stealth 1000 FD Abu Garcia. Fiind comandata pe internet m-am orientat dupa detaliile tehnice. Toate bune si frumoase dar lasa un gust amar dupa ce dai 170 lei si vezi ca la finisaje e varza. Manivele nu e stabila si are un foarte mic joc. Nu pare o fi o mulineta de anduranta. Saiba care vine pe axul de la tambur e de plastic...cea pentru FD(front drag). Nu-mi inspira incredere asa ca o voi schimba in zilele urmatoare.
firele textile Climax SUPERBRAIDED pt inaintasi - niste porcarii se rup la orice tip de nod ca ata de cusut
ce sa nu cumparam
am si eu abu garsia si are aceiasi problema cu jocul la miner dar am zis ca sint de vina cei 3 ani si faptu ca nu am menajato prea mult are ceva julituri dar in rest nu a pus alte probleme