discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Sorin
- Moderator

ciudat topicul
facand abstractie de unele chinezarii defectuoase
chiar credeti ca exista naluci scoase de un producator cat de cat repsectabil , care sa nu pirnda peste ?
sau mai degraba , nu li s-a dat sansa cu adevarat sa prinda peste ?
de cate ori nu ati purtat prin cutii , naluci cu care nu ati pescuit o gramada de timp , si la un moment dat din plictis , sau dorinta de variatie , ati dat cu ea si culmea , a prins peste si inca f bine ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
kzoli
- veteran

Ceea mai buna naluca este in care ai incredere si o folosesti intens ! Daca sta in trusa nu ai cum sa prinzi...
-
Sorin
- Moderator

kzoli scrie:Ceea mai buna naluca este in care ai incredere si o folosesti intens ! Daca sta in trusa nu ai cum sa prinzi...
exact
naluca e prinzatoare direct proprtional cu increderea pe care i-o arata pescarul
daca nu ai incredere si dai cu ea numai cand nu prinzi cu altceva e o naluca ,,neprinzatoare'' din start
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Gogol
- veteran

Lasati-ma si cu rapala ssr.

Nu s-a pescuit cu acest vobler decat cateva ore in locatie curata fara agatatura si s-a capturat o marla de cateva sute de grame.
A se vedea crapatura de la coada unde vine ancora si vopseaua sarita 1/4 din suprafata. Mai are cateva puncte sarite si partea cealalta.Made in Estonia.
Uploaded with
ImageShack.us
-
bogdan82
- veteran

Sorin scrie:ciudat topicul
facand abstractie de unele chinezarii defectuoase
chiar credeti ca exista naluci scoase de un producator cat de cat repsectabil , care sa nu pirnda peste ?
sau mai degraba , nu li s-a dat sansa cu adevarat sa prinda peste ?
de cate ori nu ati purtat prin cutii , naluci cu care nu ati pescuit o gramada de timp , si la un moment dat din plictis , sau dorinta de variatie , ati dat cu ea si culmea , a prins peste si inca f bine ?
Sunt Sorine...eu n-am prins niciodata pe luckycraft si pe megabass...daca vrei iti zic modelele concrete ... nu zic ca nu prind peste, doar ca nu prind pestele care-i la noi, sau altele prind mult mai bine ...
Am facut concurs intr-o zi prin 2007 - eu cu jucarii megascumpe de la jackall(giron si mikey) si taica-miu pe slider rh...el a prins 7 stiuci/marlite, eu am avut un atac...si...eu l-am invatat pe taica-miu sa dea la slider ...
N-am nimic cu voblerele scumpe...am prins pe TN si Squadminnow mult salau si avat, respectiv stiuca ... dar sa mor io daca am prins un avat cu Pointerul(m-am enervat in 2009 si l-am pescuit exclusiv 2 zile), cand altii aveau un atac la 10-15min pe Thrill...
Dar ... exista si posibilitatea sa nu le fi pescuit eu cum trebuie ... nu neg asta ...
-
bogdanpescarul
- senior

Mie Pointerul SP de 65 mm mi-a salvat doua partide de avat asta toamna pe o vreme in racire brusca, efectiv nu a vrut la altceva decat la Pointer,mulinand foarte incet si cu stopari,o luau numai pe stopare.
-
D_ali
- veteran

Si eu am avut partide faine cu pointer-ul Sp 100 la stiuca, parol...
-
Gogol
- veteran

Eu cu megabass-ul cyclone sr-x am dat doar de doua ori. A treia oara s-a intepenit intro agatatura si acolo a ramas fie-i tarana usoara. Am cam plans dupa el ca deh...a fost 70 lei...Dar de alea doua ori a prins. Si nu prea l-am folosit deoarece era agatatura multa, dar de ce tie frica de aia nu scapi.
-
bogdan82
- veteran

va cred...eu l-am luat pt avat si numai la avat l-am pescuit...si pe unde pescui eu la avat, un vobler precum pointerul daca il mulinez incet cu stopuri sau jerkuit(din cate stiu eu, pt jerkuiala a fost proiectat) nu sta deloc in curent, mi-l baga suvoiul instantaneu in mal sau mi-l duce la vale...