Ce sa nu cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Bogdanbogdan82 scrie:Sunt Sorine...eu n-am prins niciodata pe luckycraft si pe megabass...daca vrei iti zic modelele concrete ... nu zic ca nu prind peste, doar ca nu prind pestele care-i la noi, sau altele prind mult mai bine ...Sorin scrie:ciudat topicul![]()
facand abstractie de unele chinezarii defectuoase
chiar credeti ca exista naluci scoase de un producator cat de cat repsectabil , care sa nu pirnda peste ?
sau mai degraba , nu li s-a dat sansa cu adevarat sa prinda peste ?
de cate ori nu ati purtat prin cutii , naluci cu care nu ati pescuit o gramada de timp , si la un moment dat din plictis , sau dorinta de variatie , ati dat cu ea si culmea , a prins peste si inca f bine ?
Am facut concurs intr-o zi prin 2007 - eu cu jucarii megascumpe de la jackall(giron si mikey) si taica-miu pe slider rh...el a prins 7 stiuci/marlite, eu am avut un atac...si...eu l-am invatat pe taica-miu sa dea la slider ...
N-am nimic cu voblerele scumpe...am prins pe TN si Squadminnow mult salau si avat, respectiv stiuca ... dar sa mor io daca am prins un avat cu Pointerul(m-am enervat in 2009 si l-am pescuit exclusiv 2 zile), cand altii aveau un atac la 10-15min pe Thrill...
Dar ... exista si posibilitatea sa nu le fi pescuit eu cum trebuie ... nu neg asta ...
e inutil sa zicem ca toate nalucile sunt bune pentru toti rapitorii si in toate situaitiile .....nu cred ca are nimeni pretentia asta
mai degraba orice sau aproape orice naluca isi gaseste aplicatia si momentul in care e eficienta si demosntreaza ca nu e o naluca proasta
depinde de increderea acordata , cat de corect e pescuita si evident si cat de mult
la cat de multe naluci si variante de naluci exista e foarte greu sa fie testate toate , suficinet timp si in variate conditii
si atunci sunt repede catalogate ca prinzatoare sau neprinzatore ...
uite si cu pointerul....tu din variate motive nun ai prins cu el ....imediat au aparut 2 care au raspuns ca pe ei i-a salvat la avat
pt ei e naluca prinzatoare si o vor pescui cu incredere
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- johnnybravo
- Moderator
nu laudai acum cativa ani P-Line-ul? ziceai ca dezdoiai gamaktsu HW cu ele? deci tot PP e mai bun?Andrei scrie: Japan PE - cam toate dau kiks... se rup unde au ele chef. Poti lasa si 30-40m dintr-o ruptura... Ma intorc incet, incet si eu la PP... si daca o mai fi de gasit Sufix performance braid de 20 libsi candva... ma bag
Sunline Siglon F - rezistenta la abraziune 0...in rest poate ca e rezistent... dar vorba unui prieten: "Nu prea!"