Ce sa nu cumparam

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 05 Ian 2012, 12:37

Eu pana anul trecut nu am prins cu Thrill nici de ciuda si am dat cu ei vre-o 3 ani, anul trecut insa am prins una dupa alta si cam orice rapitor, era un fel "naluca minune" cum o fi anul aceasta nu stiu...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 05 Ian 2012, 12:41

bogdan82 scrie:
Sorin scrie:ciudat topicul :D
facand abstractie de unele chinezarii defectuoase
chiar credeti ca exista naluci scoase de un producator cat de cat repsectabil , care sa nu pirnda peste ?
sau mai degraba , nu li s-a dat sansa cu adevarat sa prinda peste ?

de cate ori nu ati purtat prin cutii , naluci cu care nu ati pescuit o gramada de timp , si la un moment dat din plictis , sau dorinta de variatie , ati dat cu ea si culmea , a prins peste si inca f bine ?
Sunt Sorine...eu n-am prins niciodata pe luckycraft si pe megabass...daca vrei iti zic modelele concrete ... nu zic ca nu prind peste, doar ca nu prind pestele care-i la noi, sau altele prind mult mai bine ...

Am facut concurs intr-o zi prin 2007 - eu cu jucarii megascumpe de la jackall(giron si mikey) si taica-miu pe slider rh...el a prins 7 stiuci/marlite, eu am avut un atac...si...eu l-am invatat pe taica-miu sa dea la slider ...

N-am nimic cu voblerele scumpe...am prins pe TN si Squadminnow mult salau si avat, respectiv stiuca ... dar sa mor io daca am prins un avat cu Pointerul(m-am enervat in 2009 si l-am pescuit exclusiv 2 zile), cand altii aveau un atac la 10-15min pe Thrill...

Dar ... exista si posibilitatea sa nu le fi pescuit eu cum trebuie ... nu neg asta ...
Bogdan
e inutil sa zicem ca toate nalucile sunt bune pentru toti rapitorii si in toate situaitiile .....nu cred ca are nimeni pretentia asta
mai degraba orice sau aproape orice naluca isi gaseste aplicatia si momentul in care e eficienta si demosntreaza ca nu e o naluca proasta

depinde de increderea acordata , cat de corect e pescuita si evident si cat de mult

la cat de multe naluci si variante de naluci exista e foarte greu sa fie testate toate , suficinet timp si in variate conditii
si atunci sunt repede catalogate ca prinzatoare sau neprinzatore ...

uite si cu pointerul....tu din variate motive nun ai prins cu el ....imediat au aparut 2 care au raspuns ca pe ei i-a salvat la avat
pt ei e naluca prinzatoare si o vor pescui cu incredere
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 05 Ian 2012, 12:45

Fiecare naluca este gandita pe un anumit tip de apa, unde evolueaza perfect daca stie pescarul sa foloseasca, altfel din start este o alegere "ratata"...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 05 Ian 2012, 12:51

eu, cand l-am procurat (pointerul 100) dupa ce l-am vazut cum lucreaza in ceva filmuletze si dupa ce l-am pus putin la apa, m-am gandit decat la stiuca...nu-i mai putin adevarat ca, mi-a intrat si cate un avat, insa pe trena...

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 05 Ian 2012, 13:36

de ce oare f multa lume pe forum, dupa prima pagina, uita de denumirea temei ? :roll: jumate din postari off topic. sa-mi fie iertata interventia, dar nu mai bine ar fi sa fie deschisa o tema noua : " ce a ramas in trusa pt ca a dat rezultate" :roll:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 05 Ian 2012, 13:41

eu imi fac mea culpa pentru offtopic :oops:
...deschide tema, n-ar fi rea :wink:

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 31 Ian 2012, 15:27

NU va cumparati asa ceva, pentru ca in urmatoarele minute, va veti cumpara inca 3 swimbaituri similare, si-s o caciula de bani. :D :D :D

Daca le si vedeti cum inoata ... sunteti pierduti ... :D :D :D

P.S. Ancorele is 5/0, dar mai mari, momentan, nu am gasit

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Desanchi
junior
junior

Mesaj de Desanchi » 31 Ian 2012, 15:44

Nu ne cumparam JSJ-uri,ca trebuie sa ne cumparam si ,,rangi,, :wink:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 31 Ian 2012, 21:06

Andrei scrie: Japan PE - cam toate dau kiks... se rup unde au ele chef. Poti lasa si 30-40m dintr-o ruptura... Ma intorc incet, incet si eu la PP... si daca o mai fi de gasit Sufix performance braid de 20 libsi candva... ma bag
Sunline Siglon F - rezistenta la abraziune 0...in rest poate ca e rezistent... dar vorba unui prieten: "Nu prea!"
nu laudai acum cativa ani P-Line-ul? ziceai ca dezdoiai gamaktsu HW cu ele? deci tot PP e mai bun? :)

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 31 Ian 2012, 21:50

bogdan82 scrie:NU va cumparati asa ceva, pentru ca in urmatoarele minute, va veti cumpara inca 3 swimbaituri similare, si-s o caciula de bani. :D :D :D
Daca le si vedeti cum inoata ... sunteti pierduti ... :D :D :D
nu, clar ca nu cumparam... iale tu pe toate :lol: :lol:

in alta ordine de idei, fir intins si zbuciumat sa ai. :crazy1:

Scrie răspuns