Am vazut de citeva ori un dispozitiv care se cupla pe cirligul de remorcare la fel ca cel pt biciclete numai ca avea o placa speciala unde sa montezi motorul de barca. O sa caut sa vad ce gasesc. Dau sfoara in tara pe forumurile suedeze unde sint eu membru.musKloiu scrie:cum adica pe carligul de remorcare?CDan scrie:Nu stiu cum rezolvati voi, in Rom, transportul motorului dar in Suedia transportul se face cu ajutorul unui carucior pe care motorul sta vertical si e prins ca pe barca, cu "gheare" puternice cu suruburi. Asta de la barca la masina. In masina e cam greu sa-l transporti culcat (benzina si uleiul poate sa curga plus ca carburatorul se poate ineca cu benzina) si atunci transportul se face pe cirligul masinii (ceva in stilul transportarii bicicletelor).
daca THULE a inventat asa ceva da-mi si mie un link plz
http://www.thule.com/
poate la voi in Suedia se transporta lucrurile altfel....sau poate in fraza ta anterioara se afla raspunsul.....
cat consuma 2 timpi 15 cai
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Expert in a invata rima sa inoate.
- mihaimircea
- veteran
A fost nostima chestia cu periodic si peridoc. Adevarul e ca nici eu nu stiam ca la remorca de barca ii spune peridoc. Tot dupa forumuri am invatat. Nu puteam sa le stiu pe toate in toate domeniile eu fiind plecat de 31 de ani.
Multumesc Cdan pentru link. O sa-mi cumpar un carucior din ala de care aici nu am gasit. Ce vrei, aici sunt latini mai lenesi si duc motorul la revizie si cu barca si cu "peridocul" .
Tudor
Multumesc Cdan pentru link. O sa-mi cumpar un carucior din ala de care aici nu am gasit. Ce vrei, aici sunt latini mai lenesi si duc motorul la revizie si cu barca si cu "peridocul" .

Tudor
Eu nici nu ma gindisem ca era "in alta limba" si incercam sa citesc pe rom, crezind ca tu ai scris gresit. Daca voi folositi cuvinte pe franceza (sau chiar asa se zice acum pe rom?), lasa ca si eu incep cu suedeza: duci barca pe "båtsläp"tudor scrie:A fost nostima chestia cu periodic si peridoc. Adevarul e ca nici eu nu stiam ca la remorca de barca ii spune peridoc. Tot dupa forumuri am invatat. Nu puteam sa le stiu pe toate in toate domeniile eu fiind plecat de 31 de ani.
Multumesc Cdan pentru link. O sa-mi cumpar un carucior din ala de care aici nu am gasit. Ce vrei, aici sunt latini mai lenesi si duc motorul la revizie si cu barca si cu "peridocul" .![]()
Tudor

Eu ti-as trimite cu placere un carucior cum ti-am aratat (sau daca la anul trec prin Franta l-as aduce eu) dar ala era cu roti c-am slabe si oricum trebuie schimbate cu unele de calitate. Deci poate e mai bine sa iei de acolo.
Expert in a invata rima sa inoate.