cat consuma 2 timpi 15 cai
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
cat consuma 2 timpi 15 cai
imi poate spune si mie cineva cat consuma ?
dar cel in 4 timpi ?
si daca are ceva dezavantaje fata de 4 timpi aceeasi putere ?
ma gandeam sa-mi iau 2 timpi 15 cai, din cate am vazut are doar approx. 35 kile fata de approx 50 kg cat are un 4 timpi
dar cel in 4 timpi ?
si daca are ceva dezavantaje fata de 4 timpi aceeasi putere ?
ma gandeam sa-mi iau 2 timpi 15 cai, din cate am vazut are doar approx. 35 kile fata de approx 50 kg cat are un 4 timpi
- wilddanube
- veteran
-
- senior
-
- veteran
Dane
am un S...A 8 cai 4 timpi.cunsuma 3,3l/h.sub capac toate piesele sunt Y....A.nu-l fol f intens dar cat l-am folosit...jos palaria.e mai silentios ca M.....Y.
singura mare problema e ca nu am barca si de aceea tre sa-l car mereu.dar cum n-o fac foarte des...eu zic ca merita.are vreo 37 de kg daca nu ma insel.aa si mai e ceva...avand baie de ulei cand il car tre sa fiu atent sa-l pun pe o anumita parte.nu prea stiu f bine de ce asa mi-au zis cei de la reprezentanta..cica daca-l pun invers vine uleiu' peste bujii...sau ceva de genu'.
am un S...A 8 cai 4 timpi.cunsuma 3,3l/h.sub capac toate piesele sunt Y....A.nu-l fol f intens dar cat l-am folosit...jos palaria.e mai silentios ca M.....Y.
singura mare problema e ca nu am barca si de aceea tre sa-l car mereu.dar cum n-o fac foarte des...eu zic ca merita.are vreo 37 de kg daca nu ma insel.aa si mai e ceva...avand baie de ulei cand il car tre sa fiu atent sa-l pun pe o anumita parte.nu prea stiu f bine de ce asa mi-au zis cei de la reprezentanta..cica daca-l pun invers vine uleiu' peste bujii...sau ceva de genu'.
Da, sunt sigur. Nu stiu daca le-au acordat compensatii. Cert e ca atunci era f ieftin sa cumperi motoare in 2 timpi de acolo, fiindca toti incercau sa scape de ele. Iar la ei barcile si motoarele sunt in numar aproape egal cu masinile.Gerula scrie:Esti sigur ca au fost obligati sa renunte? Mi se pare ciudat, poate s-au acordat compensatii din partea statului sau ceva de genul asta. La automobile in nici o tara din lume nu i s-a radiat cuiva masina pentru ca era prea poluanta. S-au multumit sa-i cocoseze cu taxele.