cat consuma 2 timpi 15 cai

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Oct 2006, 20:38

musKloiu scrie:Se vede treaba ca EI "cei mari" ,decrepitii reaq, se iau tot de cei mici......de ce nu incep prin a interzice vapoarele care fac dezastru pe Dunare cum ar fi vestitul "pasager"?.....

ptr ca e ieftin si tot romanu' mere cu el...ne uitam la 5ron si facem rau de 1000 :evil:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 18 Oct 2006, 21:57

Ionut the carp scrie:
musKloiu scrie:Se vede treaba ca EI "cei mari" ,decrepitii reaq, se iau tot de cei mici......de ce nu incep prin a interzice vapoarele care fac dezastru pe Dunare cum ar fi vestitul "pasager"?.....

ptr ca e ieftin si tot romanu' mere cu el...ne uitam la 5ron si facem rau de 1000 :evil:
Ne facem rau dintr-o miscare scurta..... fara sa gandim prea mult k asa suntem noi .....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Oct 2006, 07:54

gerula evident ca era o gluma, asa cum a foat si aia cu avateii cand a fost "incidentul"
dar e clar ca nu putem avea glumea ca hai sa ne vedem de treaba noastra

nu vor interzice ce e in functiune deja, filtreaza doar ce se inmatriculeaza nou
exact ca la masini
cu toate astea, nu mi-am mai luat 2 timpi
eu nu sunt heavy user sa dau intr-un motor mult si repede, merg putin si intentionez sa-l am pe al meu multi ani

Scrie răspuns