Fara sa le fi pipait vreodata, si eu as putea spune oricand ca un blank ML este mai putin puternic decat alte blankuri Medium, dar in schimb comparabil ca putere cu blankuri din categoria ML!

Isteata concluzie, ce sa zic!;)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
A pescui corect cu jiguri,din punctul nostru de vedere ,inseamna a putea juca naluca eficient la distanta si adincimea existenta pe locul unde pescuim..Asta presupune niste carcateristici care nu sint specifice lansetelor salmon@steelhead..Era clar ca un varf atat de subtire a fost gresit proiectat de St.Croix pentru arunca si pescui corect cu 2oz e jenant sa sustii asta cand zeci de pescaris e plang de performantele reale modele SCV 8`6``ft. 2oz.
semlecangheorghe scrie: A pescui corect cu jiguri,din punctul nostru de vedere ,inseamna a putea juca naluca eficient la distanta si adincimea existenta pe locul unde pescuim..Asta presupune niste carcateristici care nu sint specifice lansetelor salmon@steelhead..
Nu cred ca nu poate arunca linguri grele sau woblere mari,deoarece pentru asta a fost proiectata,desi nu bag mina in foc ca nu poate fi vorba de un model mai putin reusit...Eu am tinut lanseta respectiva in mina si nu mi s-a parut a fi deloc firava,dar nu am pescuit cu ea...
Oricum,pentru pescuit cu jig eu as alege alt tip de lanseta pentru jiguri de 1-2oz+guma..
Dar sa dai vina pe lanseta ,cind de fapt eroarea consta in alegerea gresita a lansetei pentru aplicatia respectiva,poate parea cel putin ciudata la un rodbuilder cu atita experienta..