Andrei,
stiu despre largimea ta vederi parerea ta : ,,spiral wrap arata urat,, si inelele K sunt ,,grele , ,si au o forma dizgratioasa pentru frumoasele tale finisaje

lucruri scrise aici pe forum.
Pot sa o pun pe seama varstei inca pubere dar sa dai dovada de pubertate si in rodbuilding
In ce priveste ,,strapii,, am prins destui de 2-4 kile cand am fost pe unde erau. Momentan pescuiesc cu o lanseta light la pesti de 0.5-1.5kile care maninca in acest moment.
Tot cu lanseta Light asta am sa pescuiesc si la pesti de 2-3 kile cand vor venii, e fun si nu vad de ce sa dau cu alt echipament.
De blankurile T-Russel nu am vorbit nimic de rau doar ca nu le vad asa de populare ca altele.
Stiu ca ai sustinut ca blankurile SCV 8`6``ft. de 2 oz. duc fara probleme aceasta greutate dar stiu zeci de pescari care se plang ca nu le pot folosii pe Dunare si dau cu ele pe lacuri
Spun asta pentru un varf atat de subtire cum are SCV(tip 4.5 sau 1.76mm) nu are cum sa pescuiasca corect cu jiguri de 40-45g+ plastice.
Era clar ca un varf atat de subtire a fost gresit proiectat de St.Croix pentru arunca si pescui corect cu 2oz e jenant sa sustii asta cand zeci de pescaris e plang de performantele reale modele SCV 8`6``ft. 2oz.
Si eu am adus peste 70 de blankuri din acest model dar i-am avertizat ca puterea maxima este de 30-35g cu tot cu plastic.
Eu i-am avertizat pe cumparatori de problema tu ai sustinut pana in panzele albe ca St.Croix stie ce face

cam asta e diferenta dintre noi.
In cazul blankurilor T-Russel SW Shore varfurile de 1.2 - 1.3mm deci sunt foarte subtiri comparatic cu blankuri americane de 1.55mm care pescuiesc la limita (corect) cu 7g.
In al doilea rand au o greutate mai mica deci mai putin material decat un GLX, NFC -HM sau un SCV la aceeasi putere si lungime si evident sunt mai subtiti in pereti.
E ceva indecent sa le spunem clientilor ca sunt blankuri Hi-tech (K2 / TR) dar sunt mai fragile ca altele HM sau IM ?
Fiiind mai subtiri in pereti sunt sanse statistice sa se rupa mai usor decat lansete putin mai grele dar mai rezistente
S-a intamplat si cu noile generatii de Sage(G5) sau Orvis(Zero-G) care pentru cateva grame au sacrificat rezistenta blankurilor .S-au rupt o gramada de blankuri in drill cu pesti mari e drept dar vechile generatii de blankuri o faceau mult mai rar.
Oricum blankurile HM nu sunt pentru toti pentru ca stiu cat de neglijenti sunt multi dintre pescari
E clar ca in utilizare normala blankurile T-Russel ar trebui sa nu aiba probleme, dar pot sa se rupa mai usoar decat altele la mici abuzuri care le stiu si le vad la multi pescari.
Maiine am sa vad un blank de putere ML T Russsel Shore.
Prin comparatie cu TR blankurile K2 au varfurile mai consistente ca putere si respecta puterea de aruncare.
K2 nu imi plac pentru ca sunt prea rigide , am sa pescuiesc cu un model ML sa vedem ce mare branza 7 g in minus diferenta fata de alte blankuri
imi traduci si mie ,,finut mai blanda ca si Phenix K2,, se refera la actiune ca nu e clar