Blank Matagi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Blank Matagi
Sunt pe cale sa imi comand o lanseta pe blank matagi. Sunt tentat de un blank considerat MH, lungime 7,6 cu actiune de 1oz, dar nu e tarziu sa iau in considerare si alte variante cam in aceeasi clasa.
Am pipait in mai multe randuri lansete pe blankuri matagi dar nu am pescuit cu ele.
Mi-ar fi utile cateva opinii sau recomandări ale utlizatorilor. Lansete sunt usoare si par destul de puternice, dar oare sunt destul de robuste?
Ar fi de preferat oare un K2?
Am pipait in mai multe randuri lansete pe blankuri matagi dar nu am pescuit cu ele.
Mi-ar fi utile cateva opinii sau recomandări ale utlizatorilor. Lansete sunt usoare si par destul de puternice, dar oare sunt destul de robuste?
Ar fi de preferat oare un K2?
Re: Blank Matagi
Salut, da Matagi parerea mea e cel mai senzitiv blanc posibil.Prima data cand am vazut blancu am crezut ca e de claen,dar de fapt ascundea o fiara si mia placut extrem de mult.Steezul e departe si vorba cuiva Matagi face sa simti pestele ininte sa ti dea dar asta e parerea mea.Si gata facut blancu ajunge la 1200 sau 1500 de lei depinde ce vrei.......Dar la ce poate, merita..........Fir intins
Blankul este foarte subtire, la pescuit il mai ciocanesti involuntar. Ma uit al alte lansete mai generoase in carne si vad uneori zgarieturi profunde, provenind de la naluci sau de la mici accidente pe care alte lansete le absorb destul de usor.
Oare cum o rezista blankul acesta?
Oare cum o rezista blankul acesta?
Mai sunt si alte "OZN"-uri produse de japonezi de care s-a auzit foarte putin sau deloc. Sunt scule exclusiviste(cel putin prin pret) cu performante incredibile.Discutam cu un mester artizan in customizarea lansetelor si-mi declara ca de la un anumit nivel nu se poate sau nu merita interventia asupra unei lansete. Ca o parere personala( a se consemna acest lucru) nu vad ce-i mai poti adauga unui bat "Ever Green" sau "Megabass",nu mai vorbesc de "Zenaq"(dupa parerea mea cel mai performant bat la ora actuala). Am avut un Matagi si mi s-a parut excelent.
Salut ,da D Liviu daca nu vrei sa ai probleme la astfel de accidente sa stie ca Loomis e alegerea perfecta .Tragi da pesti fara probleme adica pesti mari nu gluma le lovesti le zgarii etc si n au nici pa dracu.Si la Matagi m am referit strict pescuitului cu jiguri iti transmite alte informatiiiiiiiiii fata de alte blancuri .Am facut un loc cu un GLX apoi am dat cu un Matagi al uniu prieten si crede ma era alt loc.Deci ramane sa l vezi live mai bine asa iti dai seama exact .Fir intins
-
- veteran
Nu le mai denumit MAtagi sun blankuri T-Russel
Seria cea mai popularala noi este Saltwater Shore.
Am discutat cu mai multi posesori si mi-au spus ca sunt bune dar nu atat de pe cat spune Leo fara sa fi pescuit cu ele efectiv.
Cei care au pescuit cu ele si au si alte branduri din USA pot sa spuna daca exisita diferente de senzitivitate reale sau imaginare.
Daca sunt elastice sau rigide, daca respecta puterea reala, restul sunt pareri.
Sigur au un design diferit de multe america si au o actiune personalizata, asta da.
Asteptam parerile obiective ale posesorilor de T-Russel care au si alte lansete premium americane sau japoneze.
Seria cea mai popularala noi este Saltwater Shore.
Am discutat cu mai multi posesori si mi-au spus ca sunt bune dar nu atat de pe cat spune Leo fara sa fi pescuit cu ele efectiv.
Cei care au pescuit cu ele si au si alte branduri din USA pot sa spuna daca exisita diferente de senzitivitate reale sau imaginare.
Daca sunt elastice sau rigide, daca respecta puterea reala, restul sunt pareri.
Sigur au un design diferit de multe america si au o actiune personalizata, asta da.
Asteptam parerile obiective ale posesorilor de T-Russel care au si alte lansete premium americane sau japoneze.
Am un T.Rusell ultralight (TR69 Super Rozy Figaro), "preparat"de un rodbuilder autohton. Sunt multumit de ea, e cu varf blector, foarte senzitiva, usoara si rapida. Am gandit-o pt. bibi si eventual clean, am pescuit-o numai la biban. Desi are raportata o putere de pana la 3-4 grame, lanseaza mai mult. Lanseaza, deci nu arunca.
Ce mi-a placut f. mult la ea a fost senzitivitatea si comportamentul cu niste ursi de bicaz in dril. Mai exact, n-a carait deloc cu bibani over 40, scobiti de pe 10-12 m. Si aia lupta, tata, nu se joaca.
Cu toate astea, ce a spus Cristi mai sus se aplica la mine, am o americana care mi se pare chiar si mai senzitiva, mai fina, mai... pizda!
paradox, nu?
Ce mi-a placut f. mult la ea a fost senzitivitatea si comportamentul cu niste ursi de bicaz in dril. Mai exact, n-a carait deloc cu bibani over 40, scobiti de pe 10-12 m. Si aia lupta, tata, nu se joaca.

Cu toate astea, ce a spus Cristi mai sus se aplica la mine, am o americana care mi se pare chiar si mai senzitiva, mai fina, mai... pizda!

paradox, nu?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
Leba,
care este modelul de americana ,,pizda,, / ca m-am umezit nu de alta
sunt curios.....
care este modelul de americana ,,pizda,, / ca m-am umezit nu de alta

sunt curios.....
Ti-am scris pe privat, Cristi.
Nu de alta, da iese un topic lung de tot!
Nu de alta, da iese un topic lung de tot!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Salut ,Ene chiar am pescuit cu Matagi al unui prieten comun .Si m am referit cum am mai spus exclusiv la Jighing,un alt amic care are un K2 zice ca simte vibratia grubului si poate spune si Ferme acelasi lucru........Ce sa mai D Liviu vorbeste cu Rica Electricianu si fa 2 lanseuri si vezi diferenta