Barci pneumatice. Un ghid pe scurt.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- andriipopa75
- veteran
Re: Barci pneumatice. Un ghid pe scurt.
nu stiu barcile Bark dar energofish=baracuda (aceasi barca , alte inscriptii, + baracauda are podina aluminiu, - enego are tego)
baracuda de 2,7m(podina gonflabila,podea aluminiu) ~ 2400 lei cred ca este imbatabila la raport pret calitate pe piata noastra.
baracuda de 2,7m(podina gonflabila,podea aluminiu) ~ 2400 lei cred ca este imbatabila la raport pret calitate pe piata noastra.
va multumesc foarte mult pt raspunsuri
inca sunt in dubii
dar probabil ca intre barka si kolibri o sa aleg.. daca energo = barakuda
inca sunt in dubii

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
inca ceva..
pe dunare cum s-a comportat..?
pe dunare cum s-a comportat..?
"In fiecare zi ne batem joc
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
Cu Baracuda mergea Pictorul pe Dunare..sau poate mai merge...Musti pescuia din picoare din modelul 270(doi in barca)...si are peste 100 de kile...dar na...daca Energo=Baracuda...e naspa 
andriipopa unde e 2400 Baracuda de 270? ..da un link terog. Ca la ei pe site aia de 270 e la 2900 lei....desi nici asa nu e mult.

andriipopa unde e 2400 Baracuda de 270? ..da un link terog. Ca la ei pe site aia de 270 e la 2900 lei....desi nici asa nu e mult.
ULK, da-i un search pe probarca.ro
Am vazut Baracuda 270 la 25mil noua. Si eu sunt de parere ca isi merita banii. Raportul calitate-pret e foarte ok. Sunt facute din material destul de bun.
Am vazut Baracuda 270 la 25mil noua. Si eu sunt de parere ca isi merita banii. Raportul calitate-pret e foarte ok. Sunt facute din material destul de bun.
s-a comportat foarte bine, inclusiv pe vant si valuri de 25-30 cm ... vreme mai rea nu am prins cu ea pe dunare ...
cu motor de 4 cai viteza intre 5 kmh si 15 kmh, fara glisaj, in functie de directia deplasarii

cu motor de 4 cai viteza intre 5 kmh si 15 kmh, fara glisaj, in functie de directia deplasarii

toni f scrie:s-a comportat foarte bine, inclusiv pe vant si valuri de 25-30 cm ... vreme mai rea nu am prins cu ea pe dunare ...
cu motor de 4 cai viteza intre 5 kmh si 15 kmh, fara glisaj, in functie de directia deplasarii![]()
![]()
s-a comportat foarte bine, inclusiv pe vant si valuri de 25-30 cm ... vreme mai rea am prins cu ea pe lac ... si nu m-am scufundat

cu motor de 9.9 cai (nu gloabe

Dm, ai pus 10 cai frumosh pe bark 290 s ? Nema probleme ?
Eu am 9,9cp pe barca de 3,10m. Este o poezie. De fiecare data abia astept sa pun barca pe apa sa ma dau cu ea. De multe ori uit ca trebuie sa mai si pescuiesc. 

Bucuresti
Nu, eu am 2,7m Baracuda, eu credeam ca vorbesti de Baracuda !toni f scrie:Dm, ai pus 10 cai frumosh pe bark 290 s ? Nema probleme ?