Barci pneumatice. Un ghid pe scurt.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Barci pneumatice. Un ghid pe scurt.
Personal detin asa ceva si eu zic ca sunt foarte ok.Mie imi plac mai mult ca alte firme concurente in gama asta de pret...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- johnnybravo
- Moderator
brandul este ok, n-am auzit de pareri negative, eu selectez o pneumatica dupa greutate, numarul de camere, dimensiunea balonului, culoare si pret, in ordinea asta.
Corect.Daca greutatea e "dupa om" , chila gonflabila in V, deci minim 4 camere de aer , placa de motor care sa duca macar 8hp , baloane peste 40 si culoarea gri , sunt elemente esentiale pt mine.In plus , au si optiunea unei podine rigide de inalta presiune care fac sa scada greutatea barcii...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- johnnybravo
- Moderator
Podina gonflabila poate fi mai grea ca cea din segmente de tego, lucru verificat pentru Quicksilver Tendy dar este mai usoara ca o podina completa din aluminiu de exemplu.
Culoarea barcii o aleg ori ca sa protejez barca si atunci vorbim de alb, ori pentru o camuflare mai buna si atunci as merge pe negru/verde inchis.
Culoarea barcii o aleg ori ca sa protejez barca si atunci vorbim de alb, ori pentru o camuflare mai buna si atunci as merge pe negru/verde inchis.