Barci pneumatice. Un ghid pe scurt.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Barci pneumatice. Un ghid pe scurt.
Va salut,
are cineva idee unde as putea gasi o valva boston pentru barca?
Am un zodiac Z131 care este un model mai vechi.
A fost reparata la King pentru ca avea cativa pori si fundul dezlipit.Reparatia este foarte profi inclusiv podina din tego care lipsea.
Ii lipsea de la bun inceput valva de la chila gonflabila.
Am gasit la motoarebarci si am cumparat 2 buc ca sa am si de rezerva dar nu se potriveste pasul filetului.
Barca are nevoie de valva cu filet cu pas marunt.
Si mai am o intrebare: ce se intampla daca spargi vreun balon in timp ce esti pe apa? cum se comporta barca cu un balon dezumflat?
Intreb pentru ca barca asta are 2+1 camere.2 camere in baloane si chila gonflabila.
Stima.
are cineva idee unde as putea gasi o valva boston pentru barca?
Am un zodiac Z131 care este un model mai vechi.
A fost reparata la King pentru ca avea cativa pori si fundul dezlipit.Reparatia este foarte profi inclusiv podina din tego care lipsea.
Ii lipsea de la bun inceput valva de la chila gonflabila.
Am gasit la motoarebarci si am cumparat 2 buc ca sa am si de rezerva dar nu se potriveste pasul filetului.
Barca are nevoie de valva cu filet cu pas marunt.
Si mai am o intrebare: ce se intampla daca spargi vreun balon in timp ce esti pe apa? cum se comporta barca cu un balon dezumflat?
Intreb pentru ca barca asta are 2+1 camere.2 camere in baloane si chila gonflabila.
Stima.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
dar o recomandare pt suport lanseta barca pneumatica ?
Merci man,sper sa livreze si in RO,verific maine.
NU livreaza in afara UK, dar cum mai tot romanul isi face veacul prin UK ca tot este la moda................imposibil sa nu gasesti pe cineva care sa iti trimita.
Oricum, shiping-ul ar costa mai mult decat piesa asa ca tot cu un cunoscut rezolvi.
Oricum, shiping-ul ar costa mai mult decat piesa asa ca tot cu un cunoscut rezolvi.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Multumesc pentru link
Tocmai am comandat cu livrare pe adresa unui prieten din UK care vine pe 1Apr in tara.
La fix.
Tocmai am comandat cu livrare pe adresa unui prieten din UK care vine pe 1Apr in tara.
La fix.
incearca si pe barciaccesorii.ro, eu am gasit cate ceva
- crapmaniacul
- veteran
Aici gasiti multe acareturi utile ptr gonflabile:
http://www.yacht-tng.com/15-piese-si-ac ... gonflabile
http://www.yacht-tng.com/15-piese-si-ac ... gonflabile
[quote][/quote]
Despre yamaha de 3,1 m poate sa împărtășească cineva câteva opinii?
Am pus ochii pe o barca yam 310s dar aud ca sunt lipite nu termosudate și a maî pocnit câte una.
Despre yamaha de 3,1 m poate sa împărtășească cineva câteva opinii?
Am pus ochii pe o barca yam 310s dar aud ca sunt lipite nu termosudate și a maî pocnit câte una.
Un sfat de la cunoscatori:
Pentru o barca de 2,60 m (Kolibri KM 260) folosita preponderent de o singura persoana pe lacuri de intindere mica si medie (exclus apele curgatoare) ar fi suficient un motor electric de 30 lbs? Sau e nevoie de ceva mai puternic?
Multumesc.
Pentru o barca de 2,60 m (Kolibri KM 260) folosita preponderent de o singura persoana pe lacuri de intindere mica si medie (exclus apele curgatoare) ar fi suficient un motor electric de 30 lbs? Sau e nevoie de ceva mai puternic?
Multumesc.