Si eu am patit la fel. Am tras imediat pe mal si am mai dat drumul la aer atat din podeaua gonflabila cat si din cilindri laterali. Trebuie respectata presiunea indicata in prospect si pe barca. Capacitatea optima de umflare este de: 165 pompe pentru fiecare cilindru lateral si 80 pompe pentru podeaua gonflabila. Ma refer la pompa din dotarea barcii.attilaf scrie:Damn....credeam ca doar eu am avut ghinion cu podeaua care s-a "umflat". Duminica, navigand agale pe un lac de munte, din senin simt o "lovitura" puternica sub barca, ma uit repede in stanga, in dreapta, in spate, dupa vreun bustean scufundat ceva...dar nimic. Pun mana pe podea...inca umflata..deci nu s-a spart nimic. Si dupa vreo 2 ore, observ ca 2 segmente s-au unit (chiar cele din mijloc) so ai format un fel de "chila". Nu e foarte deranjanta treaba...dar na...la fosta barca nu am patit asa ceva. Nu pot sa imi dau seama inca cum de a cedat, nu a fost prea umflata, nu a fost cald afara.....
Barca seahawk ||
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
daca nu ai achizitionat unul si esti dispus sa iti confectionezi singur un suport iti dau eu poze si dimensiuni si necesar de materiale si toate detaliile necesare.dentaltech scrie:am luat si eu o barca seahawk II de la Selgros, doar 535 RON cu tot cu TVA, acum suport de motor caut, daca are cineva de vanzare ?
ai grija cum umfli barca in special fundul ei ca e cam slab la lipituri si se besica repede. si eu am patit treaba asta .

PS felicitari pt pretul de achizitie in sibiu la baumax costa 800 lei!!!!!!!!!!
D-aia Intex Mariner e mai buna, pentru ca are stinghii pe podea si sub ele un tub care formeaza o chila. Nu are seam-urile alea care sa cedeze, dar e mai grea si un pic mai scumpa.danone scrie:Si eu am patit la fel. Am tras imediat pe mal si am mai dat drumul la aer atat din podeaua gonflabila cat si din cilindri laterali. Trebuie respectata presiunea indicata in prospect si pe barca. Capacitatea optima de umflare este de: 165 pompe pentru fiecare cilindru lateral si 80 pompe pentru podeaua gonflabila. Ma refer la pompa din dotarea barcii.attilaf scrie:Damn....credeam ca doar eu am avut ghinion cu podeaua care s-a "umflat". Duminica, navigand agale pe un lac de munte, din senin simt o "lovitura" puternica sub barca, ma uit repede in stanga, in dreapta, in spate, dupa vreun bustean scufundat ceva...dar nimic. Pun mana pe podea...inca umflata..deci nu s-a spart nimic. Si dupa vreo 2 ore, observ ca 2 segmente s-au unit (chiar cele din mijloc) so ai format un fel de "chila". Nu e foarte deranjanta treaba...dar na...la fosta barca nu am patit asa ceva. Nu pot sa imi dau seama inca cum de a cedat, nu a fost prea umflata, nu a fost cald afara.....
Eh, la cat am dat pe ea nu ma plang. Grija mare la cum umflam podeaua...
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.
Am avut ocazia saptamana trecuta sa pun pe apa, in paralel, atat Seahawk-ul cat si Sevylor-ul Challenger ce l-am folosit inainte de SH II. 
Si acum zambesc gandindu-ma la anii cand ma chinuiam efectiv sa pescuiesc din Sevylor raportat la "confortul" din SH II.
2 persoane, motor electric, acumulator cu gel, sonar, bagaje pentru 2...si ai loc suficient. Nu se "moaie" barca de la apa, soare. Cea mai buna investitie pe care am facut-o in domeniul asta. Nu contest ca un Mariner sau alt vaporas ar fi si mai si ca SH-ul, dar in gama lui de pret, nu stiu ce rival ar putea avea
Multumesc Mihai pentru review-urile facute barcii. M-au ajutat mult in a lua decizia pentru achizitionarea barcii.
Acum ca offtopic putin, desi citesc cam orice topic apare cu "noutati", pe topicul asta chiar am gasit informatii de calitate, si oameni de omenie, care m-au ajutat inclusiv cu sfaturi legate si de acumulatorul pentru barca (Dan ai o bere )

Si acum zambesc gandindu-ma la anii cand ma chinuiam efectiv sa pescuiesc din Sevylor raportat la "confortul" din SH II.
2 persoane, motor electric, acumulator cu gel, sonar, bagaje pentru 2...si ai loc suficient. Nu se "moaie" barca de la apa, soare. Cea mai buna investitie pe care am facut-o in domeniul asta. Nu contest ca un Mariner sau alt vaporas ar fi si mai si ca SH-ul, dar in gama lui de pret, nu stiu ce rival ar putea avea
Multumesc Mihai pentru review-urile facute barcii. M-au ajutat mult in a lua decizia pentru achizitionarea barcii.
Acum ca offtopic putin, desi citesc cam orice topic apare cu "noutati", pe topicul asta chiar am gasit informatii de calitate, si oameni de omenie, care m-au ajutat inclusiv cu sfaturi legate si de acumulatorul pentru barca (Dan ai o bere )

-
- senior
-
- senior
Nu vreau sa pun motor deocamdata. Vreau doar sa fie rezistenta , stabila si sa tina in timp. De folosit vreau s-o folosesc pe lacuri, pe Olt, pe Jiu in lacul dinainte de baraj la Isalnita. Vreau sa fie de 2 persoane.
Ca si modele rusesti am vazut Ufimka21 si Ufimka22, mai erau unele din Ucraina Kolibri care mi-au placut. Kolibri mi-a placut cel mai mult da nu am gasit niste preturi pt Romania.
Cel mai important voiam sa stiu o comparatie intre materialul cu care sunt construite , care ar fi mai bun daca stiti. Multumesc!
Ca si modele rusesti am vazut Ufimka21 si Ufimka22, mai erau unele din Ucraina Kolibri care mi-au placut. Kolibri mi-a placut cel mai mult da nu am gasit niste preturi pt Romania.
Cel mai important voiam sa stiu o comparatie intre materialul cu care sunt construite , care ar fi mai bun daca stiti. Multumesc!
lucalucian
salut eu acum am ajuns acasa dupa 800km sper sa am ceva timp sa iti raspund miine daca nu iti raspunde alt cineva . de la kolibri spune-mi care barca te intereseaza si fac ceva sapaturi sa vad la ce pret ar iesi . despre umfika nu stiu nimic decit ce gasesti si tu cu google. de kolibri dau ceva telefoane si aflu pret daca imi spui ce model vrei . vezi www.kolibriboats.com
salut eu acum am ajuns acasa dupa 800km sper sa am ceva timp sa iti raspund miine daca nu iti raspunde alt cineva . de la kolibri spune-mi care barca te intereseaza si fac ceva sapaturi sa vad la ce pret ar iesi . despre umfika nu stiu nimic decit ce gasesti si tu cu google. de kolibri dau ceva telefoane si aflu pret daca imi spui ce model vrei . vezi www.kolibriboats.com
-
- veteran