deci daca te apuca boala sti care e medicamentul
Barca seahawk ||
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Am o problema legata unul din sistemele de umflare - dezumflare a cilindrilor. Capacul sistemului de dezumflare s-a intepenit rau de tot. Sistemul fiind ingropat , nu am suficient spatiu de manevra ca sa-l desurubez. Am reusit totusi sa dezumflu cilindrul, prin partea de umflare impingand membrana supapei cu un betisor subtire. Operatiunea este greoaie si riscanta (distrugerea supapei) . Ceva sugestii?
Incearca cu un cleste din ala cu ciocul lung.danone scrie:Am o problema legata unul din sistemele de umflare - dezumflare a cilindrilor. Capacul sistemului de dezumflare s-a intepenit rau de tot. Sistemul fiind ingropat , nu am suficient spatiu de manevra ca sa-l desurubez. Am reusit totusi sa dezumflu cilindrul, prin partea de umflare impingand membrana supapei cu un betisor subtire. Operatiunea este greoaie si riscanta (distrugerea supapei) . Ceva sugestii?
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.
-
stefi oprea
- veteran

-
lucalucian
- senior

Rugaminte
Stiu ca sunt in afara acestui topic dar caut de mult timp o rezolvare care nu mai vine. Am doua saltele Coleman noi (http://www.simplyhike.co.uk/products/Co ... ouble.aspx) la care am avut talentul sa le intep, pe amandoua. Am incercat o reparatie cu un kit cumparat de la raionul camping al Selgros dar dergeaba, mai mult am naclait materialul frumos al saltelei.
Ce as putea folosi ? Pe site-urile englezesti am gasit kit-uri asemenea celui deja folosit, n-as mai incerca asa ceva. Stie cineva secretul unei lipituri perfecte ?
Multumesc !
Ce as putea folosi ? Pe site-urile englezesti am gasit kit-uri asemenea celui deja folosit, n-as mai incerca asa ceva. Stie cineva secretul unei lipituri perfecte ?
Multumesc !