Barca seahawk ||

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 04 Iul 2010, 16:08

cred ca la bani astia nu poti gasi ceva mai bun . e cea mai buna in categoria asta de pret si chear mai buna decit altele mai scumpe.
deci daca te apuca boala sti care e medicamentul :lol: :lol: :lol:

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 05 Iul 2010, 08:44

Am o problema legata unul din sistemele de umflare - dezumflare a cilindrilor. Capacul sistemului de dezumflare s-a intepenit rau de tot. Sistemul fiind ingropat , nu am suficient spatiu de manevra ca sa-l desurubez. Am reusit totusi sa dezumflu cilindrul, prin partea de umflare impingand membrana supapei cu un betisor subtire. Operatiunea este greoaie si riscanta (distrugerea supapei) . Ceva sugestii?

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 05 Iul 2010, 17:30

danone scrie:Am o problema legata unul din sistemele de umflare - dezumflare a cilindrilor. Capacul sistemului de dezumflare s-a intepenit rau de tot. Sistemul fiind ingropat , nu am suficient spatiu de manevra ca sa-l desurubez. Am reusit totusi sa dezumflu cilindrul, prin partea de umflare impingand membrana supapei cu un betisor subtire. Operatiunea este greoaie si riscanta (distrugerea supapei) . Ceva sugestii?
Incearca cu un cleste din ala cu ciocul lung.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 05 Iul 2010, 18:39

prima oara da cu spray de destepenire-wd-40 si dupa 5 min incerci
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 05 Iul 2010, 21:53

daca ai reusit sa il desfaci e ok daca nu ai o problema . eu cind am patit asta am desumflat-o ca si tine si dupa aceea cu forta sa desfacut. ca sa nu mai patesti asta da cu vaselina pentru fermoare sau macar cu sapun pe filete . eu am dat cu vaselina si nu sa mai repetat problema.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 05 Iul 2010, 22:34

In mod sigur, mai bine barca mai desumflata , decat prea umflata. Si mie mi-a plesnit fundul la S -II. Ii voi pune un fund din tego. In rest merita banii.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 05 Iul 2010, 22:41

se pare ca asta e boala lor. pacat , ca alt fel ar fi gonflabila perfecta (la pretul ei)

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 06 Iul 2010, 07:43

multumesc de sugestii o sa-mi iau si eu una :)

Fir intins !

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Rugaminte

Mesaj de Poppy » 19 Iul 2010, 12:57

Stiu ca sunt in afara acestui topic dar caut de mult timp o rezolvare care nu mai vine. Am doua saltele Coleman noi (http://www.simplyhike.co.uk/products/Co ... ouble.aspx) la care am avut talentul sa le intep, pe amandoua. Am incercat o reparatie cu un kit cumparat de la raionul camping al Selgros dar dergeaba, mai mult am naclait materialul frumos al saltelei.
Ce as putea folosi ? Pe site-urile englezesti am gasit kit-uri asemenea celui deja folosit, n-as mai incerca asa ceva. Stie cineva secretul unei lipituri perfecte ?
Multumesc !

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 19 Iul 2010, 13:14

Materialul e ,,Poros'' adica are mici pori pe exterior ?

Scrie răspuns