Pe o parte este poros, ca o catifea, iar pe cealalta, acolo unde de fapt am intepaturile, este material ca de barca gonflabila ieftina, un PVC subtire cu grosimea de 0,4 mm (partea de jos, lucios) şi 0,6 mm (partea de sus, "catifea").edy.tm scrie:Materialul e ,,Poros'' adica are mici pori pe exterior ?
Barca seahawk ||
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mai... eu iti zic ceva, insa nu te apuca sa incerci deoarece poate nu o sa mearga.. deci nu risca Pana nu sunt mai multi oameni de pe forum mai experimentati deacord cu ideea.
DECI: eu am taiat o bucata de cauciuc de camera de bicicleta, sau cam asa ceva.. si cu Picatura, sau altceva bun de lipit ( nu fac reclama ) am lipit-o , si am tinut strans de tot, de preferat intr-o menghina.. insa nu stiu daca mere la tine . eu am facut asa la o saltea din aia de apa... Nu la barca
deci nu stiu daca ar fi bine sa te risti... mai bine cauta un material cam ca si salteaua ta.. si incearca prima data pe ala, Poate e bun...
Daca spun o prostie imi cer scuze, insa la mine a tinut, insa acuma nu mai am salteaua aceea....
Bafta.. intreaba si tu pe oameii cu barci.
DECI: eu am taiat o bucata de cauciuc de camera de bicicleta, sau cam asa ceva.. si cu Picatura, sau altceva bun de lipit ( nu fac reclama ) am lipit-o , si am tinut strans de tot, de preferat intr-o menghina.. insa nu stiu daca mere la tine . eu am facut asa la o saltea din aia de apa... Nu la barca

deci nu stiu daca ar fi bine sa te risti... mai bine cauta un material cam ca si salteaua ta.. si incearca prima data pe ala, Poate e bun...
Daca spun o prostie imi cer scuze, insa la mine a tinut, insa acuma nu mai am salteaua aceea....
Bafta.. intreaba si tu pe oameii cu barci.

- kingofbeasts
- veteran
Am respectat intocmai.kingofbeasts scrie:ai respectat modul de lipire inscris in kittul de reparatii? e foarte important sa respecti tehnologia si timpii de lipire si timpii de uscare.
mai poti sa incerci cu petece de bicileta (alea portocaliu cu negru ) si un adeziv elastic (tip prenandez).
O sa incerc si asa, inclusiv cu UHU.
Merci !
Sunt dezamagit de barca. Am iesit in weekend pe lac la spinning. Mi-a mai puscat un compartiment din fundul barcii. Acum sunt unite 3 compartimente intre ele. S-a format o bolfa nasoala pe mijloc care arata destul rau ( bombata atat in interiorul barcii cat si pe cealalta parte -fund). Ma gandesc la varianta sa umflu foarte putin fundul barcii si sa incerc sa-i pun o podina rabatabila din placaj tego, imbracata in material cauciucat de saltea gonflabila.
- kingofbeasts
- veteran
- pescardeclean
- utilizator constant
-
- veteran
-
- veteran
sal ,stefi oprea scrie:si eu sunt in cautare de una!
la dedeman 680 ron
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro