Barca seahawk ||

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 29 Mai 2011, 18:10

am barca de 2 ani
2 probleme au aparut :

- siliconul de la valva de la fund s-a dilatat si mai pierde aer pe acolo .
- am imprumutat-o unui prieten care mi-a adus-o intepata (a tinut ancora in barca cand a tarat-o pe dale)

cu privire la fund, daca cititi in manual veti observa ca presiunea de umflare este mai mica decat la baloane.
Am un prieten care are aceasi barca si a umflat fundul la maxim si au inceput sa se destrame custaurile.

Eu am folosit-o si fara fund umflat sau umflat normal, are peste 10 iesiri si nu are vreo problema.

SICOOL
junior
junior

Mesaj de SICOOL » 29 Mai 2011, 21:15

@andriipopa75
nu stiu daca presiunea in podea tre sa fie mai mica dar e clar ca volumul de aer ce trebuie sa fie in ea e mai mic ca in laterale.cum se comporta barca fara podeaua umflata?ma gandesc ca nu e la fel de stabila si poate afecta cusaturile in timp.
:cry:

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 29 Mai 2011, 21:30

Aceeasi problema cu podeaua am avut-o si eu,avema o ditamai galma in ea!Am intrat cu ea pe apa si cu podina umflata putin sau chiar deloc!

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 29 Mai 2011, 23:50

bebe13 scrie:
Adrian SB scrie:In mod sigur, mai bine barca mai desumflata , decat prea umflata. Si mie mi-a plesnit fundul la S -II. Ii voi pune un fund din tego. In rest merita banii.
ai pus tego cum se comporta?
si eu am patit aceiasi problema si ma gandeam la acelasi lucru
Nu am mai pus tego pentru ca am luat o ucrainiana Aqua Star de 3,2m cu fund de tego.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

TDR
utilizator nou
utilizator nou

Re:

Mesaj de TDR » 20 Aug 2013, 11:11

grey-wolf scrie:daca nu ai achizitionat unul si esti dispus sa iti confectionezi singur un suport iti dau eu poze si dimensiuni si necesar de materiale si toate detaliile necesare.
Sunt eu dispus sa-mi confectionez un astfel de suport. Sunt membru nou si nu pot sa dau PM, asa ca daca sunteti amabil sa-mi trimite-ti si mie datele respective. Multumesc

old_radu
veteran
veteran

Re: Barca seahawk ||

Mesaj de old_radu » 20 Aug 2013, 14:40

@ TDR

...merita facut dupa schema lui "grey-wolf"
...in urma cu 2-3 ani am facut si eu un suport pentru un amic , exact dupa aceiasi schema , pt . o Seahawk II
...in principal ai nevoie de teava de cupru 15x1 (poate merge si de 0,7) , fitinguri (T-uri si mufe), lampa gaz pentru cositorire , masina de gaurit , o panza bonfaier (sau dispozitiv de taiat teava) , cateva suruburi pentru imbinare (suportul fiind demontabil , mai usor de transportat) o bucata tego sau scandura ...
...daca primesti schema si ai materialele , il faci rapid.

Spor !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 20 Aug 2013, 14:54

lasa te rog o adresa de mail unde sa iti trimit si ma ocup zilele acestea ( sunt foarte ocupat saptamina asta )
ai instructiuni in MP
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

TDR
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de TDR » 20 Aug 2013, 16:27

old_radu scrie:@ TDR

...in urma cu 2-3 ani am facut si eu un suport pentru un amic , exact dupa aceiasi schema , pt . o Seahawk II
...in principal ai nevoie de teava de cupru 15x1 (poate merge si de 0,7) , fitinguri (T-uri si mufe), lampa gaz pentru cositorire , masina de gaurit , o panza bonfaier (sau dispozitiv de taiat teava) , cateva suruburi pentru imbinare (suportul fiind demontabil , mai usor de transportat) o bucata tego sau scandura ...

Spor !
Multumesc pentru instructiuni. Saptamana ce urmeaza vreau sa iau o placa intreaga de tego sa ii fac si podina, si luna care vine sa dau comanda si de-un minnkota de 30. Sper sa iasa ceva .. o sa revin cu poze. :P
grey-wolf scrie:lasa te rog o adresa de mail unde sa iti trimit si ma ocup zilele acestea ( sunt foarte ocupat saptamina asta )
ai instructiuni in MP
Am trimis un mail. Astept schita cu dimensiuni si cele necesare.. Multumesc inca o data !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Aug 2013, 18:06

...daca crezi ca te pot ajuta in continuare , nu ezita sa ma contactezi
...daca nu merge "mp" , incearca pe mess la ID-ul : old_radu

Spor !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 20 Aug 2013, 20:44

TDR scrie:
Am trimis un mail.
si eu ti-am trimis mail
old_radu scrie:@ TDR

ma bucur ca dupa atita timp inca mai apreciezi inventia mea :-D
normal ca primeste schema( a si primit-o deja ) , singura problema era ca nu prea aveam timp dar asa de bine s-au rezolvat unele lucruri ........asa ca.... azi sunt numai al meu !!! :D :D :D
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Scrie răspuns