Barca seahawk ||
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- andriipopa75
- veteran
am barca de 2 ani
2 probleme au aparut :
- siliconul de la valva de la fund s-a dilatat si mai pierde aer pe acolo .
- am imprumutat-o unui prieten care mi-a adus-o intepata (a tinut ancora in barca cand a tarat-o pe dale)
cu privire la fund, daca cititi in manual veti observa ca presiunea de umflare este mai mica decat la baloane.
Am un prieten care are aceasi barca si a umflat fundul la maxim si au inceput sa se destrame custaurile.
Eu am folosit-o si fara fund umflat sau umflat normal, are peste 10 iesiri si nu are vreo problema.
2 probleme au aparut :
- siliconul de la valva de la fund s-a dilatat si mai pierde aer pe acolo .
- am imprumutat-o unui prieten care mi-a adus-o intepata (a tinut ancora in barca cand a tarat-o pe dale)
cu privire la fund, daca cititi in manual veti observa ca presiunea de umflare este mai mica decat la baloane.
Am un prieten care are aceasi barca si a umflat fundul la maxim si au inceput sa se destrame custaurile.
Eu am folosit-o si fara fund umflat sau umflat normal, are peste 10 iesiri si nu are vreo problema.
Nu am mai pus tego pentru ca am luat o ucrainiana Aqua Star de 3,2m cu fund de tego.bebe13 scrie:ai pus tego cum se comporta?Adrian SB scrie:In mod sigur, mai bine barca mai desumflata , decat prea umflata. Si mie mi-a plesnit fundul la S -II. Ii voi pune un fund din tego. In rest merita banii.
si eu am patit aceiasi problema si ma gandeam la acelasi lucru
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Re:
Sunt eu dispus sa-mi confectionez un astfel de suport. Sunt membru nou si nu pot sa dau PM, asa ca daca sunteti amabil sa-mi trimite-ti si mie datele respective. Multumescgrey-wolf scrie:daca nu ai achizitionat unul si esti dispus sa iti confectionezi singur un suport iti dau eu poze si dimensiuni si necesar de materiale si toate detaliile necesare.
Re: Barca seahawk ||
@ TDR
...merita facut dupa schema lui "grey-wolf"
...in urma cu 2-3 ani am facut si eu un suport pentru un amic , exact dupa aceiasi schema , pt . o Seahawk II
...in principal ai nevoie de teava de cupru 15x1 (poate merge si de 0,7) , fitinguri (T-uri si mufe), lampa gaz pentru cositorire , masina de gaurit , o panza bonfaier (sau dispozitiv de taiat teava) , cateva suruburi pentru imbinare (suportul fiind demontabil , mai usor de transportat) o bucata tego sau scandura ...
...daca primesti schema si ai materialele , il faci rapid.
Spor !
...in urma cu 2-3 ani am facut si eu un suport pentru un amic , exact dupa aceiasi schema , pt . o Seahawk II
...in principal ai nevoie de teava de cupru 15x1 (poate merge si de 0,7) , fitinguri (T-uri si mufe), lampa gaz pentru cositorire , masina de gaurit , o panza bonfaier (sau dispozitiv de taiat teava) , cateva suruburi pentru imbinare (suportul fiind demontabil , mai usor de transportat) o bucata tego sau scandura ...
Spor !
lasa te rog o adresa de mail unde sa iti trimit si ma ocup zilele acestea ( sunt foarte ocupat saptamina asta )
ai instructiuni in MP
ai instructiuni in MP
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Multumesc pentru instructiuni. Saptamana ce urmeaza vreau sa iau o placa intreaga de tego sa ii fac si podina, si luna care vine sa dau comanda si de-un minnkota de 30. Sper sa iasa ceva .. o sa revin cu poze.old_radu scrie:@ TDR
Spor !

Am trimis un mail. Astept schita cu dimensiuni si cele necesare.. Multumesc inca o data !grey-wolf scrie:lasa te rog o adresa de mail unde sa iti trimit si ma ocup zilele acestea ( sunt foarte ocupat saptamina asta )
ai instructiuni in MP
...daca crezi ca te pot ajuta in continuare , nu ezita sa ma contactezi
...daca nu merge "mp" , incearca pe mess la ID-ul : old_radu
Spor !
...daca nu merge "mp" , incearca pe mess la ID-ul : old_radu
Spor !
si eu ti-am trimis mailTDR scrie:
Am trimis un mail.
ma bucur ca dupa atita timp inca mai apreciezi inventia meaold_radu scrie:@ TDR

normal ca primeste schema( a si primit-o deja ) , singura problema era ca nu prea aveam timp dar asa de bine s-au rezolvat unele lucruri ........asa ca.... azi sunt numai al meu !!!

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !