Barca seahawk ||
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Barca seahawk ||
Barca seahawk || este buna de ceva stie cineva din ce material este facuta daca rezista in timp?
Re: Barca seahawk ||
Cea ce spun e despre Seahawk II. A NU se confunda cu Sehawk 2, care e PVC simplu strat shi total nerecomandata.bebe13 scrie:Barca seahawk || este buna de ceva stie cineva din ce material este facuta daca rezista in timp?
Sa revenim. Nu am barca, dar am citit intr-un loc ca ar fi construita din doua straturi de PVC laminate pe o tesatura de poliester cu denier 500 (sufucient de rezistent). Daca e adevarat, barca aia pare un vis devenit realitate! Material sandwich, portabila, ieftina, perfecta pentru pescuit!
Cabelas zice in schimb ca ar fi poliester IMBRACAT in panza. In ghidul ala pe scurt despre barci pneumatice ma refer la acest tip de constructie ca fiind categoria a doua. Chiar si asa e o barca recomandata
La Cabelas costa 170 USD, iar reviewurile sunt excelente...
www.cabelas.combebe13 scrie:ce este cabelas?
magazin sau ce?
Pe un sit englezesc aratau cum ca ar fi construita din material de tip sandwich!!
La pretul dat, barca asta trece pe locul 1 in topul optiunilor, in fata gumotex-urilor byboat.
Pare sa fie excelenta: ramine sa vedem din ce e facuta podeaua. Tot sandwich sau PVC simplu strat?
Bebe, zici ca ai barca deja! Te rog raspunde-mi la urmatoare intrabari, pt ca sunt shi eu interesat sa imi cumpar una.
Intrebare 1
Constructie. Tuburile barcii, sunt ca o panza shi au fermoare (imbracata un material textil) sau sunt lucioase (materialul textil e laminat in pvc) ?
Intrebare 2
Podeaua e acelasi material ca si tuburile sau e diferit?
Intrabare 3
Ce fel de valve are podeaua, la fel ca tuburile (Boston) sau valve ca de colac de jucarie?
Intrebare 3
Podeaua se poate scoate afara sau e integrata in corpul barcii?
Intrebare 3
Daca podeaua se poate scoate, din ce e construit fundul barcii - acelasi material ca si tuburile?
Mulltumesc!
Intrebare 1
Constructie. Tuburile barcii, sunt ca o panza shi au fermoare (imbracata un material textil) sau sunt lucioase (materialul textil e laminat in pvc) ?
Intrebare 2
Podeaua e acelasi material ca si tuburile sau e diferit?
Intrabare 3
Ce fel de valve are podeaua, la fel ca tuburile (Boston) sau valve ca de colac de jucarie?
Intrebare 3
Podeaua se poate scoate afara sau e integrata in corpul barcii?
Intrebare 3
Daca podeaua se poate scoate, din ce e construit fundul barcii - acelasi material ca si tuburile?
Mulltumesc!
http://www.campinggeardepot.com/store-p ... 19029.html
cred ca asta este barca in cauza
am folosit eu asa ceva si mi se pare super ok
destul de spatioasa si ft stabila
si la banii la care e merita
cred ca asta este barca in cauza
am folosit eu asa ceva si mi se pare super ok
destul de spatioasa si ft stabila
si la banii la care e merita