Barca seahawk ||
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
am pus-o si eu pe lacul morii shi este foarte stabila nu ma asteptam daca ai probleme cu impachetatul cred ca nu ai desumflat prea multe barci la viata ta trebuie sa ai multa rabdare pt valva colac din podea faci un varnis te ajuta sau mai ai o solutie un aspirator de masina la care faci un adaptor furtune descrescatoare lipite pina ajungi la dimensiunea dorita[asta e pt puturosi]bosketu scrie:am pus-o si pe apa, la Conacu. doua probleme. prima este cu impachetatul. nu reusesc sa o bag in geanta cum a fost si parca este din ce in ce mai mare. o alta problema este cu valva din podea, te chinui ceva pana scoti tot aerul. una peste alta, dupa 2 zile de vaslit, eu ma declar multumit.
Cred ca magarii aia vor sa zica ceva de genul: o duci acasa, o umflii, shi daca are o gaura mare in ea, noi ti-o schimbam. Dupa aia e traba ta!Mouadib scrie:Pentru cei care au cumparat-o deja am o intrebare.bosketu scrie:selgros constantaVega scrie:de unde ai cumparat-o?
Ce garantie aveti la ea?
Am cumparat si eu una de la selgros si am primit o garantie de 72 de ore.![]()
Chiar si o bucata de salam are garantie mai mare.
Mouadib scrie:Pentru cei care au cumparat-o deja am o intrebare.bosketu scrie:selgros constantaVega scrie:de unde ai cumparat-o?
Ce garantie aveti la ea?
Am cumparat si eu una de la selgros si am primit o garantie de 72 de ore.![]()
Chiar si o bucata de salam are garantie mai mare.
Eu am cumparat-o din metro constanta, 600 RON, am intrebat de garantie: "daca aveti probleme, va intoarceti la orice metro din tara cu ea si factura si o schimbam" ... ?!?!? ... voi suna la firma importatoare sa ne spuna ei ce garantie ofera.
Odata cu barca am luat si "jucarie" cu priza de 12V, tot Intex, 41 RON, care isi face treaba f bine atat la umflat cat si la dezumflat salteaua.
- hunting_fish
- veteran
Am pescuit vreo 3 ani la crap destul de mult.Tovarasul meu a avut INTEX SeaHawk 1, 2,4 metri. Saraca barca a fost forjata la maxim, si abia dupa 3 ani de pescuit aproape in fiecare weekend si in balastiere cu pietre ascutite si stuf, si-a dat duhul cu 14 gauri in ea! Cea l acare te referi tu bebe13, este cea din SELGROS la 5,2 mil? E ok barca. Este mare, gri, e din PVC, nu are podea rigida. Are in schimb suportii de vasle pe 2 directii, nu ca si cea veche a noastra, care avea doar 2 inele de cauciuc si atat. E ok barca la banii aia, zic eu. E mare -lunga, lata, si 2 pescari la spining pot pescui lejer din ea. Vezi ca i se poate atasa 2 tije in spate, pe care se pune o placa, pe care se poate monta motor electric. Cica pana la 2 CP. E ok echipamentul, cred ca am sa imi iau una cat de repede.